fitim fitsin fit (squat)

merhaba,
epey yorum okudum,
ama soruma cevap bulamadım,
sorum şu ki;
mesela gün 21, 180 tane squat yapmak gerekiyor,
180 tanesini hiç ara vermeden mi yapıyoruz, yoksa parça parça mı ?
şimdiden teşekkürler :)
Bende biryerde 10 tane yaptıktan sonra nefesini dinlendirin diye okudum. 10 da bir nefesini dinlendirebilirsin ve visnerecelininde dediği gibi sabah 50 akşam 50 şeklinde tamamyalabilirsin. Ben hepsini aynı vakitte yapıyorum ama 25 tane de bir durup dinlenerek yapıyorum canım :KK51:

Olmaz olur mu canım her sporu denemisimdir zumba , taebo ,jillian ,leslie , plates aklıma gelmeyen bir çok spor denedim tabi ki de hepsi yarim kaldı bu sefer olcak inanıyorum :KK49::KK76:
Hosgeldin o zaman :) bildirimleri bekliyoruz :)
merhaba,
epey yorum okudum,
sorum şu ki;
Bir yerde sabah bir kismini aksam bir kismini bolerek yapılabileceğini okumuştum .
Bir anda yapan arkadaslarimiz da var
Setler arası 30 saniye kadar dinlenen de.
Ama gün içine yaymayi ben tasvip etmiyorum
Çünkü vücut belli bi isinmadan sonra yağ yakimina ve ardından kas yapmaya başlıyor
Günde 1 kere spor yapıyoruz 1 kere ısınıyoruz
O yüzden Setler halinde yapmanız daha uygun
Ama ben günde 3 kere isinirim 3 kere ayrı ayrı yapmaya kalkarim diyorsanız sabah öğlen akşam yapabilirwiniz tabi

Bildirim zamani :)
Squat da 2.Günum :55
Ilk sayfadaki 1. Resimdeki hareketten 50 tane
4. Resim :50
8. Resim : 50
14. Resim : 50
21. Resim :50
Carnationun gonderdigi resimlerde ki hareketlerin çoğunu
Ardindan bir kac dakika zumba :21::KK24: Nasil sizce kizlar :KK51:
Bence gayet iyisin canim:)
Devamını dilerim ama artarakk:)

Kizlar norwe nerede? Uzun zamandir onu gormuyorum. Kacirdigim bir sey mi var?
Ezgim, bitanem ben salihlideyim ama izmir biraktigimda iyiydi;) whatsapptan yaz ne zaman gelecegini uygun olunca goruselim.
Carnation umarim nickini dogru yazmisimdir telden alinti kasiyor. Programin ve azmin gercekten iyi devamini dilerim.
Visnereceli sen de hosgeldin. Topik sahibi olarak aslinda ilgisiz degilimdir ama bu aralar hayatim degisiyor cok sik gelemiyorum. Topigin en duzenli uyelerinden tatlibikiz ve sekerpancari71 size yardimci olurlar.
Lara89 piki. Zaten rahatsizlik hissedenlere birakmasi gerektigini soyluyoruz. Ilk sayfada da ciddi bir spor oldugu ve isinmadan, iyice ogrenilmeden yapilmamasi gerektigine dair uyarilarim mevcut.

Kizlar hepinizi seviyorum, umarim en kisa surede duzenimize geri doneriz.

merhaba,
epey yorum okudum,
sorum şu ki;
Canim en güzeli ve çogumuzunda yaptigi mesela 30 tane yapip 10 sn dinlen ve tekrar devam et isinmisken birakma ki sonucunu alabilesin ;)

Hosgeldin o zaman :) bildirimleri bekliyoruz :)

Bir anda yapan arkadaslarimiz da var
Setler arası 30 saniye kadar dinlenen de.
Ama gün içine yaymayi ben tasvip etmiyorum
Çünkü vücut belli bi isinmadan sonra yağ yakimina ve ardından kas yapmaya başlıyor
Günde 1 kere spor yapıyoruz 1 kere ısınıyoruz
O yüzden Setler halinde yapmanız daha uygun
Ama ben günde 3 kere isinirim 3 kere ayrı ayrı yapmaya kalkarim diyorsanız sabah öğlen akşam yapabilirwiniz tabi
Tatlisim cevabi vermiş zaten :KK68:

kızlar norwe ve tikka yine üzgünler haberiniz olsun neden banlanmışlar bilmiyorum ama yine bişeyler olmuş :110:

bende aynıyım hastayım yuvarlanıp gidiyorum hastane köşelerinde hergün kan veriyorum falan aynı zamanda bademciklerim şişti çok fena ama ilaç içmem yasak acısını çekerek yaşıyorum of of bende üzgünüm gerçek manada:mad:
uğramaya çalışıyorum ama pek vaktim olmuyor bu aralar hastalıtan kurtulamadım ya:110:

Canim en güzeli ve çogumuzunda yaptigi mesela 30 tane yapip 10 sn dinlen ve tekrar devam et isinmisken birakma ki sonucunu alabilesin :KK66:
evet soğumadan yapmak en güzeli sanırım
daha önceden de squata başladım ama hep yarım bıraktım
şimdi sizinle birlikte aralıksız devam edebilirim umarım
yardımlarınız için teşekkürler :)

evet soğumadan yapmak en güzeli sanırım
daha önceden de squata başladım ama hep yarım bıraktım
şimdi sizinle birlikte aralıksız devam edebilirim umarım
yardımlarınız için teşekkürler :)

Peki canim bildirimleri unutma :KK200:

Canimmm
Basın sağ olsun güzelim
Rabbim onu yanına aldı. .
Diycek pek bi söz yok:KK43:
İstediğin zaman ara konuşalım

Spor geçmişin var mı canm
Btanemmm cok saol, telefonu elime alamiyorum pek en yakin zamanda ariyacagim opuyorum bebegim

melekes melekes yeni gördüm başın sağolsun allah mekanını cennet eylesin dedenin sizede allah sabır versin canım
Deadim bebegim amin dualarin icin tesekkur ederim tatlim.

Sizleri cok seviyorum kizlar en yakin zamanda araniza donucem opuyorum hepinizi saglicakla kalin

Merhabalar... Squat yapmaya yeniden başladım başlamasına da düzenli devam ettiremiyorum ya... Bir günlük boşluğu iki gün yaptım. Bugün 100 tane squat yapmam lazım. Mekik ile plankta yapıyorum... Ayrıca kollarım içinde bişeyler yapmam lazım, tombik tombik... Hiç sıkı bir vücüdum yok. Bazı kilolu ve yaşı büyük kadınlar bile benden daha sıkı... :( Bu arada göbeğim için biberiye yağı sürmeye başladım bugün ama bu ne kötü koku ya... :KK61:

Back
X