fitim fitsin fit (squat)

Bildirimmm:

:KK200:Isinma
:KK200:Legs workout videosu 10 dakika
:KK200:200 bodyweight squats 14 dakika
:KK200:How to legs like wictoria secret videosu 10 dakika
:KK200:100 pilates cemberiyle bacak calisma
:KK200:Soguma

Selulit kremide surdum yaniyorummmmmm :rolleyes:

Çok iyisin yaaa :nazar::KK51:

Selülit kremi ney canım özel bi karışım falan mı kendin yaptığın yoksa biryerden mi aldın :)

Birazdan bende spora gideceğim . Kalçalarımın bacaklarımın düzelmesi yanında dört kilo daha vermeye çalışıyorum cardio da yapayım diyorum olur mu kii ? Birde ilk önce carsio ardından sıkılaşma egzersizleri yapmalıyım değil mi canım :KK51:

Ezgimmmmm tatile cikmissin iyi eglenceler btanemmm :KK36:
Deadim bir an once iyiles yaaaaa kurtulamdin bir turlu su hastaliktan :KK35:
Norwe banlanmissin sanirim ins. En kisa zamanda donersin
Pancarimmmm ebus napiyo ozledim kiz siziiii
Lunecim yeni gorev yerinde tekrar hayirli olsunnn
Tikkacim sende en kisa zamanda donersin aramiza ins. Baban nasil oldu

Ve yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz :)​

Çok iyisin yaaa :nazar::KK51:

Selülit kremi ney canım özel bi karışım falan mı kendin yaptığın yoksa biryerden mi aldın :)

Birazdan bende spora gideceğim . Kalçalarımın bacaklarımın düzelmesi yanında dört kilo daha vermeye çalışıyorum cardio da yapayım diyorum olur mu kii ? Birde ilk önce carsio ardından sıkılaşma egzersizleri yapmalıyım değil mi canım :KK51:
Tesekkur ederim tatlim. Selulit kremini internetten siparis verdim etkili bir krem oldugu yaziyor ama bacaklarim fena halde yaniyor ismi Krauterhof.
Cardio yapabilirsin evet. Bildigim kadariyla soyliyim once cardio sonrada egzersizlerini yap ama tatlibikiza da sorabilirsin tam bir bilgim yok :21:

Tesekkur ederim tatlim. Selulit kremini internetten siparis verdim etkili bir krem oldugu yaziyor ama bacaklarim fena halde yaniyor ismi Krauterhof.
Cardio yapabilirsin evet. Bildigim kadariyla soyliyim once cardio sonrada egzersizlerini yap ama tatlibikiza da sorabilirsin tam bir bilgim yok :21:
Anladımm pekii yaptığın sporların selülitte etkisi olmadımı canım ? Birde şuan ne durumdasın boy kilo kalça :KK53: hedef.
Tatlıbikiz şuan yok sanırım amaa ben bugünlük böyle yapayım yakaladığımda sorarım :KK68:

image.webp

image.webp

Şu bacakların inceliğiii :KK200: ahhh ahhh :cry:

Anladımm pekii yaptığın sporların selülitte etkisi olmadımı canım ? Birde şuan ne durumdasın boy kilo kalça :KK53: hedef.
Tatlıbikiz şuan yok sanırım amaa ben bugünlük böyle yapayım yakaladığımda sorarım :KK68:
Tabikide var tatlim bende baya bir selulit vardi ve cok zor gidiyolardi simdi %60 gitti ama ben kremle desteklemek istedim.
Su an kilom 48 boyum 1.62 ben zayiflamamak icin ugrasiyorum cok hizli kilo kaybediyorum o yuzden biraz daha dikkat ediyorum kalcam yukari kalkti ve dolgunlasiyor bacaklarim tam istedigim incelikte su an tek sorunum seluliterim ve biraz daha popo dolgunlasmasi:)

Ayyy aynennn yaaaaa oooffff oooffff biz ne zaman böyle olucaz hemen şimdi olsa keşkeee bi sihirli değnek değsee :KK53:
Malesef oyle bir sihirli degnek yok :) biraz sabir gerek sadece ben subattan beri yapiyorum spor ve cok bariz fark var .. Sporu birakmayin kesinlikle istedigin bir vucuda ancak sabirla ulasabilirsin ;)

bende yorum yapacaktım ama şeker pancarım yazmış aynen katılıyorum ona aşağıdaki yoruma yani:KK54: ilk başta kaslar sertleşiyor ondan öyle bir algı oluşturuyor bence ama yaptıkça zamanla incelmeyi falan farkedersin ayrıca selülitler falan gittikçe azalıyor :KK51:

:KK54::KK54: selam selinimm topiğin devamlı elemanı sen kaldın ya herkesciklerin işi var bişekilde :KK51: hala hastayım ama iyileşiyorum hissediyorum inşallah yani:oops:
@tatlıbikız burdayım canım hastalıkla uğraşıyorum hala ama az kaldı geçecek inşallah ya yeter artık:oops: sende tatile çıkmışsın galiba iyi eğlenceler fıstığım bol bol gez tadını çıkar:KK66:

Selam deadiiiimm çok sevindim iyilesiyo olmana bebegim inşallah bi daha hastalanmazsin :21:

Selam deadiiiimm çok sevindim iyilesiyo olmana bebegim inşallah bi daha hastalanmazsin :21:
inşallah canım ya vucudum her çeşit hastalıkla aynı anda haşır neşir oldu direnç sağlamışımdır herhalde artık mikroplara birdaha gelmezler umarım:cool: buralar boş kaldı sayılır ya ona üzülüyorum herkesin işi var neyseki sen varsın buralarda topiğmiz sahipsiz kalmıyor:KK60::KK60:

Tabikide var tatlim bende baya bir selulit vardi ve cok zor gidiyolardi simdi %60 gitti ama ben kremle desteklemek istedim.
Su an kilom 48 boyum 1.62 ben zayiflamamak icin ugrasiyorum cok hizli kilo kaybediyorum o yuzden biraz daha dikkat ediyorum kalcam yukari kalkti ve dolgunlasiyor bacaklarim tam istedigim incelikte su an tek sorunum seluliterim ve biraz daha popo dolgunlasmasi:)

Bu kizin bacaklari cok ince bence ben boyle bacak istemem :)))
Biraz daha kalin olmali bence cubuk kreker gibi durmamali:KK70:

Malesef oyle bir sihirli degnek yok :) biraz sabir gerek sadece ben subattan beri yapiyorum spor ve cok bariz fark var .. Sporu birakmayin kesinlikle istedigin bir vucuda ancak sabirla ulasabilirsin :KK66:

Süpersin melekes yaa bende 48 olmak istiyorum işte anca istediğin inceliğe gelceklerini düşünüyorum.. Fotodaki kızın bacaklar çok ince zaten o kadar inceltebilceğimi hiiiç sanmıyorum. 48 de neyse o olcak artık sporla destekleyerek tabii. Ama kıza çok yakışmış bacaklar :KK53:
Tebrik ederim senii darısı başıma inşallahh :KK49:

Yaaa bu arada burdaki kızlar ben sizin vücutlarınızı çok merak ediyorum neden fotoğraf paylaşmıyosunuz o_O

Kızlar tekrardan selamlar hepinize :KK54: Ben tatildeyim bu yüzden giremiyorum pek foruma :KK12: Ama bugün squatta 10.günüm sankii değişme var gibii geliyo ama hala anlamıyorum tam :KK70:

Süpersin melekes yaa bende 48 olmak istiyorum işte anca istediğin inceliğe gelceklerini düşünüyorum.. Fotodaki kızın bacaklar çok ince zaten o kadar inceltebilceğimi hiiiç sanmıyorum. 48 de neyse o olcak artık sporla destekleyerek tabii. Ama kıza çok yakışmış bacaklar :KK53:
Tebrik ederim senii darısı başıma inşallahh :KK49:

Yaaa bu arada burdaki kızlar ben sizin vücutlarınızı çok merak ediyorum neden fotoğraf paylaşmıyosunuz o_O
burası herkese açık bir alan bildiğin üzere canım pek doğru bulmuyoruz ortalık yere resim yüklemeyi o nedenle ortaya koymuyoruz ama arada arkadaşlarla falan özel album yapıp koyup sonra siliyoruz falan eğer düzenli yaparsan sende denk gelirsin resim zamanlarımıza öyle birzaman yok belli yanlış anlama kafamıza göre diyim zaten şu aralar pek herkes müsait değil de:KK19: gerçekten herkeste belli bariz farklar oldu ama öyle söyleyeyim takipte kal spor yap sende öncelikle kendinde farkedeceksin öncesi resimlerin çek birde istersen:KK52:

Back
X