fitim fitsin fit (squat)

Bildirim
140 squat ve diğer 7 egzersizi 50 şer kez yaptım.

Ama ama amaaaa canımm çıktıı kızzzlaaaarrr :cry: çok zorlandım bugün yaaa :KK43: oraya buraya yığılıp durdum spor yaparken. Bırakıveresim geldi ama bırakmadım tabii. Motivasyonum düşük gibi oldu zorlanınca oufff :KK42:
bence süpersin sakın yarım bırakma sürünerek yaptığımı bilirim ben:KK19: bende 2 aydır spor yapamıyorum düzenli olarak hastayım biraz çok hamladım birde bırakınca hiç mutlu olmuyor insan baya sıkılaşmıştım şimdi yumuşadı sanki bacaklarım spor çok nankör devamlılık önemli yine:KK51:

Kızlar tekrardan selamlar hepinize :KK54: Ben tatildeyim bu yüzden giremiyorum pek foruma :KK12: Ama bugün squatta 10.günüm sankii değişme var gibii geliyo ama hala anlamıyorum tam :KK70:
daha yolun başındasın canım sabret zamanla oluyor belirgin değişikler ama güzelde oluyor yani:KK54: kolay gelsin pes etme derim:KK52:

Kızlar tekrardan selamlar hepinize :KK54: Ben tatildeyim bu yüzden giremiyorum pek foruma :KK12: Ama bugün squatta 10.günüm sankii değişme var gibii geliyo ama hala anlamıyorum tam :KK70:
Bende 15. Gündeyim elleyince fark var gibi yürürken kalçaları hissediyor gibiyim ama bende anlayamıyorum tam :)

Bugün sadece 105 squat yapabildim :mad:
bende çok yapamıyorum ya arka arkaya araya başka şeyler sıkıştırabilirsin mesela 50 squat yaptın ya bacak hareketi ekle araya 10 20 tane sonra yine 50 squat falan hem başka kaslarında çalışır:KK3: üçgen hareketimiz var bizim yada köprü asıl adı biz üçgen diyoruz arada ondanda yapablirsin mesela:KK54:

Deadline resim çektim ben zaten canım. O zaman burdan herkese sesleneyim benim için fotoğraf yüklermisiniz çok merak ediyorum yaa :KK53: artık ne zaman müsait olunursa :KK51:
Anladımm devam edeceğim inşallah birtek ben fenalaşmıyorum sporda demekki :)

Deadline resim çektim ben zaten canım. O zaman burdan herkese sesleneyim benim için fotoğraf yüklermisiniz çok merak ediyorum yaa :KK53: artık ne zaman müsait olunursa :KK51:
Anladımm devam edeceğim inşallah birtek ben fenalaşmıyorum sporda demekki :)
eğer çalışkan bir üye olursan şirinleri bile görebilrisn:KK70::KK70: çok iğrençti tamam uykum gelmiş benim:KK70: herkes bir telaş içinde bu aralar tatil tayin hastalık internetsizlik falan topik karışık herkes toparlanınca konuşuruz yine:KK25: sende bu arada çalış işte insan kendin çok iyi hssediyor aynada bile farekdeceksin zamanla:KK52::KK52:

eğer çalışkan bir üye olursan şirinleri bile görebilrisn:KK70::KK70: çok iğrençti tamam uykum gelmiş benim:KK70: herkes bir telaş içinde bu aralar tatil tayin hastalık internetsizlik falan topik karışık herkes toparlanınca konuşuruz yine:KK25: sende bu arada çalış işte insan kendin çok iyi hssediyor aynada bile farekdeceksin zamanla:KK52::KK52:
:KK70::KK70: Anlıyorum canım tamam :KK53:
Tam gaz devam edeceğim taş olana kadar :KK49:

Kim çıkardı arkadaş kilonun kadınlara yakismadigini yani bence cok yakışıyor çok guzel duruyor oyle zayıf olup da neolcak ne cirkin görüntü öyle incecik bacak 0 göbek fit bir vucut kilo iyidir seviyorum kilolu olmayı :) ( neyi kinarsan başına gelirmis ya zayif fit kadınları kinayim dedim belki başıma gelir bende olurum ):KK48::KK45:

Kim çıkardı arkadaş kilonun kadınlara yakismadigini yani bence cok yakışıyor çok guzel duruyor oyle zayıf olup da neolcak ne cirkin görüntü öyle incecik bacak 0 göbek fit bir vucut kilo iyidir seviyorum kilolu olmayı :) ( neyi kinarsan başına gelirmis ya zayif fit kadınları kinayim dedim belki başıma gelir bende olurum ):KK48::KK45:
ayyyyyy çokk hoşsun amaaaaa :KK70::KK70: spora ek taktik bulmuş hatun yaa :KK53:
birde ne vardı birşeyi kırk kez dersen o olurmuş bak başlıyorum :KK53:
1.Ben çok fitim
2.Ben çok fitim
3.Ben çok fitim
4.Ben çok fitim
5.Ben çok fitim
6.Ben çok fitim
7.Ben çok fitim
8.Ben çok fitim
9.Ben çok fitim
10.Ben çok fitim
11.Ben çok fitim
12.Ben çok fitim
13.Ben çok fitim
14.Ben çok fitim
15.Ben çok fitim
16.Ben çok fitim
17.Ben çok fitim
18.Ben çok fitim
19.Ben çok fitim
20.Ben çok fitim
21.Ben çok fitim
22.Ben çok fitim
23.Ben çok fitim
24.Ben çok fitim
25.Ben çok fitim
26.Ben çok fitim
27.Ben çok fitim
28.Ben çok fitim
29.Ben çok fitim
30.Ben çok fitim
31.Ben çok fitim
32.Ben çok fitim
33.Ben çok fitim
34.Ben çok fitim
35.Ben çok fitim
36.Ben çok fitim
37.Ben çok fitim
38.Ben çok fitim
39.Ben çok fitim
40.Ben çok fitim

:KK70::confused::confused:

Acilinnnnnn mennn geldimmmm

Hepinizi cokk ama cokkkk ozledimmmm
Evin temizlige ihtiyaci var onu halledicem gecede sporumu yapip bildirim yapacagim.
Bu arada selulit kremi de almistim malum dedem vefat edince her seyi bir kenara biraktim simdi hayata kaldigi yerden devam edicem..
Opuldunuz

Hoşgeldin fistigimmmm :KK68:
Bildirimmm:

:KK200:Isinma
:KK200:Legs workout videosu 10 dakika
:KK200:200 bodyweight squats 14 dakika
:KK200:How to legs like wictoria secret videosu 10 dakika
:KK200:100 pilates cemberiyle bacak calisma
:KK200:Soguma

Selulit kremide surdum yaniyorummmmmm :rolleyes:

Ooohh beee ne güzel bi msj:KK49:
Ezgimmmmm tatile cikmissin iyi eglenceler btanemmm :KK36:
Deadim bir an once iyiles yaaaaa kurtulamdin bir turlu su hastaliktan :KK35:
Norwe banlanmissin sanirim ins. En kisa zamanda donersin
Pancarimmmm ebus napiyo ozledim kiz siziiii
Lunecim yeni gorev yerinde tekrar hayirli olsunnn
Tikkacim sende en kisa zamanda donersin aramiza ins. Baban nasil oldu

Ve yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz :)​

Ikimizde iyyiz bitanemm bende sizleri çookk özledim nasilsinnnn:KK60::KK68:

inşallah canım ya vucudum her çeşit hastalıkla aynı anda haşır neşir oldu direnç sağlamışımdır herhalde artık mikroplara birdaha gelmezler umarım:cool: buralar boş kaldı sayılır ya ona üzülüyorum herkesin işi var neyseki sen varsın buralarda topiğmiz sahipsiz kalmıyor:KK60::KK60:
:KK60:

Bildirim

Ama ama amaaaa canımm çıktıı kızzzlaaaarrr :cry: çok zorlandım bugün yaaa :KK43: oraya buraya yığılıp durdum spor yaparken. Bırakıveresim geldi ama bırakmadım tabii. Motivasyonum düşük gibi oldu zorlanınca oufff :KK42:

Zorlanmana rağmen birakmaman süper canim devamm devaamm :KK73::KK73:

Kızlar ben squata basladikdan sonra basenlerim daha cok kalinlasti neden olabilir adet günüm yaklaşıyor ondan dolayı şişkinlik felan olabilir mi cok canim skldi bu duruma :KK42::mad:
canım sen daha yenı baslamadın mı ne basen kalınlastırmasıı :KK48: şişkinliktir o
La lune teşekkür ederim canımm gerçekten iyi miyim yaa o_O valla sizlerin bildirimlerinize bakıyorumda bilmediğim bi çok şey var ve miktarlar daha fazla daha uzun sanki ben az yapıyorum gibi o_O bilemedim ki zamanla mı değiştirsem tempoyu ? 4 ay hmm ben 1 buçuk ayda ne hale gelirim sence :KK53: en az bu tempoyla devam ederim inşallah ..

Tatlibikiz teşekkür ederim canım sen nasılsın tatil nasıl gidiyor :KK51:
canım gitgide artırırsın tempoyu
tatıl cook guzel gidiyor harıka gidiyorr:KK50::KK50:

bende yorum yapacaktım ama şeker pancarım yazmış aynen katılıyorum ona aşağıdaki yoruma yani:KK54: ilk başta kaslar sertleşiyor ondan öyle bir algı oluşturuyor bence ama yaptıkça zamanla incelmeyi falan farkedersin ayrıca selülitler falan gittikçe azalıyor :KK51:

:KK54::KK54: selam selinimm topiğin devamlı elemanı sen kaldın ya herkesciklerin işi var bişekilde :KK51: hala hastayım ama iyileşiyorum hissediyorum inşallah yani:oops:
@tatlıbikız burdayım canım hastalıkla uğraşıyorum hala ama az kaldı geçecek inşallah ya yeter artık:oops: sende tatile çıkmışsın galiba iyi eğlenceler fıstığım bol bol gez tadını çıkar:KK66:
size bir sürü fotolar çekiyorumm
luneye watsaptan gonderdım deeee :)

Bildirimmm:

:KK200:Isinma
:KK200:Legs workout videosu 10 dakika
:KK200:200 bodyweight squats 14 dakika
:KK200:How to legs like wictoria secret videosu 10 dakika
:KK200:100 pilates cemberiyle bacak calisma
:KK200:Soguma

Selulit kremide surdum yaniyorummmmmm :rolleyes:
süpersin bıtanemm
Ezgimmmmm tatile cikmissin iyi eglenceler btanemmm :KK36:
Deadim bir an once iyiles yaaaaa kurtulamdin bir turlu su hastaliktan :KK35:
Norwe banlanmissin sanirim ins. En kisa zamanda donersin
Pancarimmmm ebus napiyo ozledim kiz siziiii
Lunecim yeni gorev yerinde tekrar hayirli olsunnn
Tikkacim sende en kisa zamanda donersin aramiza ins. Baban nasil oldu

Ve yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz :)​
saol bıtanemm cok ozledım senııı

Anladımm pekii yaptığın sporların selülitte etkisi olmadımı canım ? Birde şuan ne durumdasın boy kilo kalça :KK53: hedef.
Tatlıbikiz şuan yok sanırım amaa ben bugünlük böyle yapayım yakaladığımda sorarım :KK68:
sor canım buyur:)
3.günü de biraz ısınma hareketi ve ardından 60 squat ile tamamlamış bulunmaktayım :KK3:
süperrr:)

Süpersin melekes yaa bende 48 olmak istiyorum işte anca istediğin inceliğe gelceklerini düşünüyorum.. Fotodaki kızın bacaklar çok ince zaten o kadar inceltebilceğimi hiiiç sanmıyorum. 48 de neyse o olcak artık sporla destekleyerek tabii. Ama kıza çok yakışmış bacaklar :KK53:
Tebrik ederim senii darısı başıma inşallahh :KK49:

Yaaa bu arada burdaki kızlar ben sizin vücutlarınızı çok merak ediyorum neden fotoğraf paylaşmıyosunuz o_O
canım bız burda düzenli bildirim yapan ve alıştığımız arkadaslarımızla özel mesajda fotoğraf paylasımı yapıyruz
siz de düzenli bildirim yaparsanız aramıza katılırsınızzz :KK24:
Bildirim

neden motivasyonun düşükk ?? :eek:

ahaha supersin yaa :D
ben de ne diyo bu kız diyorum :D:D
ayyyyyy çokk hoşsun amaaaaa :KK70::KK70: spora ek taktik bulmuş hatun yaa :KK53:
birde ne vardı birşeyi kırk kez dersen o olurmuş bak başlıyorum :KK53:
1.Ben çok fitim
2.Ben çok fitim
3.Ben çok fitim
4.Ben çok fitim
5.Ben çok fitim
6.Ben çok fitim
7.Ben çok fitim
8.Ben çok fitim
9.Ben çok fitim
10.Ben çok fitim
11.Ben çok fitim
12.Ben çok fitim
13.Ben çok fitim
14.Ben çok fitim
15.Ben çok fitim
16.Ben çok fitim
17.Ben çok fitim
18.Ben çok fitim
19.Ben çok fitim
20.Ben çok fitim
21.Ben çok fitim
22.Ben çok fitim
23.Ben çok fitim
24.Ben çok fitim
25.Ben çok fitim
26.Ben çok fitim
27.Ben çok fitim
28.Ben çok fitim
29.Ben çok fitim
30.Ben çok fitim
31.Ben çok fitim
32.Ben çok fitim
33.Ben çok fitim
34.Ben çok fitim
35.Ben çok fitim
36.Ben çok fitim
37.Ben çok fitim
38.Ben çok fitim
39.Ben çok fitim
40.Ben çok fitim

:KK70::confused::confused:
kızlar supersınız :D:D
Günaydın fıstıklar:p
nasılsın bı tanemmm

Süpersin melekes yaa bende 48 olmak istiyorum işte anca istediğin inceliğe gelceklerini düşünüyorum.. Fotodaki kızın bacaklar çok ince zaten o kadar inceltebilceğimi hiiiç sanmıyorum. 48 de neyse o olcak artık sporla destekleyerek tabii. Ama kıza çok yakışmış bacaklar :KK53:
Tebrik ederim senii darısı başıma inşallahh :KK49:

Yaaa bu arada burdaki kızlar ben sizin vücutlarınızı çok merak ediyorum neden fotoğraf paylaşmıyosunuz o_O
Canim burasi herkese acik alan burda fotograf paylastiginda google a gorsellerw dusuyor. O yuzden paylasmiyoruz tatlim :)

Son düzenleme:
Back
X