fitim fitsin fit (squat)

hadi kızlar daha fazla sporrrrrrrrrr

nature-KByiF22GZhHL1URWkfQbMQ.jpg

bikini-fashion-girl-hot-Favim.com-2116021.jpg

hot-summer-girls-tumblr-ebuzqru7j.jpg

fashion-friends-girl-skate-Favim.com-1705047.jpg

summer.jpg

tumblr_msij3ounLO1scjkv4o1_500.jpg

Kk'nın en fit hatunlari selamlar :)

Uzun zamandir aklimda olan ama bi turlu baslayamadigim squata artık giriş yapayim diyorum. Duzenli ve uzun soluklu olmasi için gaza ihtiyacim var :) Ayrica biraz bilgisizim bu konuda. Beni aydinlatacak ve gaz verecek birileri var mi ?

Kk'nın en fit hatunlari selamlar :)

Uzun zamandir aklimda olan ama bi turlu baslayamadigim squata artık giriş yapayim diyorum. Duzenli ve uzun soluklu olmasi için gaza ihtiyacim var :) Ayrica biraz bilgisizim bu konuda. Beni aydinlatacak ve gaz verecek birileri var mi ?
İlk sayfayi okursan düzenli yapanlar olarak her şeyi paylaştık seni gaza getirir :) ayrıca dik ve dolgun kalçalara sahip olmak istemez misin ? Bunun için yapman gereken şey squat :)

İlk sayfayi okursan düzenli yapanlar olarak her şeyi paylaştık seni gaza getirir :) ayrıca dik ve dolgun kalçalara sahip olmak istemez misin ? Bunun için yapman gereken şey squat :)
Ilk sayfayi inceleyeceğim o halde:) Vuuu ne reklam vari konustun:D

Sabah deneme amaçlı 9 tanecik yaptım. Şu an evin tadilat işleriyle uğraşıyorum akşam duşa girmeden bi 20 30 yapmayı düşünüyorum bildirim yaparım o halde :)

merhaba kızlaaar. Bende aranıza katılmak istiyorum :KK49: bugün 60 tane squat , 30 mekik, 30 yatarak kalçayı dikey kaldırma ve 30 tane de ismini bilmediğim ama sırt üstü yatıp eller popoda destek, iki bacağı aynı anda kaldırıp indirme şeysinden yaptım:KK70::KK70:(bir kaç gündür yapıyordum ama aklıma estikçe 10 15 tane) ama sebebini bilmediğim şekilde ön bacaklarım çok ağrıyor kalçamda ağrı daha az ağırlığı topuklara veriyorum ama bir şeyleri yanlış mı yapıyorum acaba:oops: birde iç bacaklar için egzersiz öneriniz nedir teşekkürler şimdiden:)

merhaba kızlaaar. Bende aranıza katılmak istiyorum :KK49: bugün 60 tane squat , 30 mekik, 30 yatarak kalçayı dikey kaldırma ve 30 tane de ismini bilmediğim ama sırt üstü yatıp eller popoda destek, iki bacağı aynı anda kaldırıp indirme şeysinden yaptım:KK70::KK70:(bir kaç gündür yapıyordum ama aklıma estikçe 10 15 tane) ama sebebini bilmediğim şekilde ön bacaklarım çok ağrıyor kalçamda ağrı daha az ağırlığı topuklara veriyorum ama bir şeyleri yanlış mı yapıyorum acaba:oops: birde iç bacaklar için egzersiz öneriniz nedir teşekkürler şimdiden:)
Bende yeni sayılırım . Hoşgeldin :KK19:
Bence ilk günlerde ağrı gayet normal. Sonuçta oradaki kaslar harekete geçiyor.
İç bacaklar için egzersiz önerim ise :
egzersiz.webp

Umarım işe yarar :KK5:

Bende başlicam temizlige bayramda bana kimse gelmiyo ama yine de bi dip köşe girmek lazim :KK70: iyyim bende canim ayni iste:KK15:
Aynen ya bahane oluyor kuzum temizlik yapmak icin de bende halilari yikamaya gonderdim de onlarda gelse tam olucak ama cok yoruluyorum ya :D ebusu op bnm icin bebegim

Herkese selamlar yeni gelen arkadaşlar da hoşgeldiniz ben bilge:KK24: Tatilim bitti tamamıyla aranızdayım artık :p Yalnı bir sorunum var. Benim squat da 18.günüm dü o gün squat yaparken çökünce sol üst baldırım da uyuşma oldu. Ben de bıraktım ertesi gün de böyle oldu. Bu yüzden 3 gündür squat yapamıyorum :KK20: Bu konuda bilgisi olam var :KK22:

Yüklenmeden dolayı olmuş olabilir. Kaçarlı setler halinde yapıyorsun?

Kasların henüz ham olduğundan ağrır. Uzun süre yapıp ara verince de aynı ağrılar çekiliyor.

Aynen ya bahane oluyor kuzum temizlik yapmak icin de bende halilari yikamaya gonderdim de onlarda gelse tam olucak ama cok yoruluyorum ya :KK70: ebusu op bnm icin bebegim
Vaaay hele benim temizlerime. Biz ev arıyoruz hala. Ayaklarıma kara sular indi.
Bende başlicam temizlige bayramda bana kimse gelmiyo ama yine de bi dip köşe girmek lazim :KK70: iyyim bende canim ayni iste:KK15:

Back
X