- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
askıtoskommmslm kızlarrr
watsaptan cıkarız burda yakalarım he senııı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
askıtoskommmslm kızlarrr
Cok kroooohayırlı ugurlu olsun kuzummmm
yok askım dınlemedın, ne ola ki![]()
slm kızlarrr
Oylesine aldim kiztaki aldim camasir pantolon sandalet 2 tane tisort aldim duz kolye takip kullaniyom bu aralar sonra parfum bi tane de askili aldim sort aldim daha aklima gelmiyyyy
![]()
Selam kızlar dün giremedim iki günlük bildirim yapayım :)
Dün 30 squat ve sayısız merdiven inip çıkma
Bugün 50 squat ve ismini bilmedigim bir sürü hareketten 20ser tane. Isimlerini bir an önce öğrenmem gerek sanırım. Hepsi bacak ile ilgili bi arada:)
Yavaş yavaş başlaman iyi tabii daha az ağrı çekersin. O hareketin ismi istiridye. Bende yapıyorum kesinlikle çok etkili.Iyi geceler kızlar gormeyenler için aranıza yeni katıldım merhabalar :)
Kendimden bahsetmem gerekiyor sanırım onu atladım. 24 yaşındayım 165 boyunda ve 50 kiloyum. Mükemmel bir genetik mirasa sahibim: basen:) Kendilerinden kurtulmak istiyorum selülitle beraber tabiki.
Bildirime gelirsek bugün çooook yoğun bir gündü benim için ve aynı zamanda çok ham bir vücuda sahibim. Bu yüzden 30 squat yapabildim sadece. Sayamadigim kadar çokta merdiven inip çıktım. Ayrıca spor hareketi olduğunu bilmediğim ancak hergün sürekli yaptığım hareketler var. bağdaş kurar gibi yapılan ancak bacaklarin daha doğrusu ayakların diğerinin üstüne konduğu şey işte ondan yaptım bol bol:)
BİLDİRİM ZAMANI !!
9. Gün :
90 squat
60üçgen
100 işeyen köpek
55 mekik
120 oturarak bel sağ-sol
45 yan uzan bacak aç,kapa(her bir bacak için)![]()
Kızlar selam nasılsınız? Ne var ne yok?
İki gündür girişimde bir sıkıntı oldu bir türlü yazamadım size. Burası çok sıcak. Bayramda nerelerdesiniz? Neler yapacaksınız bakalım?
Biz hala izmirdeyiz kuzum. Bayramın ilk günü ıspartaya geçiş yapacağız. Sonra da kardeşimin düğünü var. Hızlı bir döneme geçiyoruz. Ebuşun ne yapıyor?Canim beniiimm nasılsın tatlimben bayramda annemlerdeyim canim akrabalari dolasip aticam kendimi oraya
sen naptin balim
Biz hala izmirdeyiz kuzum. Bayramın ilk günü ıspartaya geçiş yapacağız. Sonra da kardeşimin düğünü var. Hızlı bir döneme geçiyoruz. Ebuşun ne yapıyor?
Yavaş yavaş başlaman iyi tabii daha az ağrı çekersin. O hareketin ismi istiridye. Bende yapıyorum kesinlikle çok etkili.
Iyiyiz lunecim sen nasilsinnnn:)Kızlar selam nasılsınız? Ne var ne yok?
İki gündür girişimde bir sıkıntı oldu bir türlü yazamadım size. Burası çok sıcak. Bayramda nerelerdesiniz? Neler yapacaksınız bakalım?
Vatsaptan kk dan her yerden bul beni minnosum ozlerim cunkuaskıtoskommm
watsaptan cıkarız burda yakalarım he senııı
@M[/QUOTE]melekes brnde resim istiyorummm .. bu arada lunecimm cok tsk ederimm suan hic bisey diyemiyorum .. cunku bnm kpss a ile bitmiyo kurum sinavlarimda var daha
iyiyimm tatil modundayimm ohh rahatim artikk .. artikk bolcaa sporr .. beni hizaya sokunm :)) sizler nasilsiniz .. manisaya gittin mi .. yerlestin mi canimm UOTE="La Lune, post: 41805480, member: 364445"]Selam kuzuuu nasılsın? Nasıldı sınavın?
Ooo alışveriş canavarı. Bir ara resim at aldıklarının, zeytinin de.
![]()
Aynalı gozluklerinden ısırırim seniVatsaptan kk dan her yerden bul beni minnosum ozlerim cunku![]()
@M[/QUOTE]melekes brnde resim istiyorummm .. bu arada lunecimm cok tsk ederimm suan hic bisey diyemiyorum .. cunku bnm kpss a ile bitmiyo kurum sinavlarimda var daha
iyiyimm tatil modundayimm ohh rahatim artikk .. artikk bolcaa sporr .. beni hizaya sokunm :)) sizler nasilsiniz .. manisaya gittin mi .. yerlestin mi canimm UOTE="La Lune, post: 41805480, member: 364445"]Selam kuzuuu nasılsın? Nasıldı sınavın?
Ooo alışveriş canavarı. Bir ara resim at aldıklarının, zeytinin de.
![]()
Mesaji okurken bi hayli zorlandim
Sen daha tatildesin dimiiiiii iyi bayramlar kuzumKızlar gunaydinnnnnn
Hepinize iyi bayramlar diliyorummmm
Gezmelere başladınız mii:) ben daha yatiyorum
Aynalı gozluklerinden ısırırim seni