fitim fitsin fit (squat)

Selamm bayanlar hepinize iyi bayramlar.bir sorum olacakti yesil cay olarak ne kullaniyorsunuz poset caysa hangi marka ya da poset caylar faydali midir sizce faydasini gordugunuz yesil caylari yazarsaniz cok sevinirim demliyorsaniz da nasil demlediginizi...gerci aktardan aldigimiDa guzel olur mu nasil anliycaz fayda yerine zarar gormek istemem simdiden tesekkurler
Ben aktardan aldim tadi biraz kotu ama limon sikiyorum icine :) normal demlige kiyuyorum sicak suyuda koyup bekliyorum demlendiginde de iciyorum canim. Iyi bayramlar :)

Selamm bayanlar hepinize iyi bayramlar.bir sorum olacakti yesil cay olarak ne kullaniyorsunuz poset caysa hangi marka ya da poset caylar faydali midir sizce faydasini gordugunuz yesil caylari yazarsaniz cok sevinirim demliyorsaniz da nasil demlediginizi...gerci aktardan aldigimiDa guzel olur mu nasil anliycaz fayda yerine zarar gormek istemem simdiden tesekkurler
iyi bayramlar oncelikle. Aktar cayi aci geliyorsa dogadan yaseminli yesil cay oneririm. Hem de harika kokuyor.

Trambolin ailesiiii:KK70:
Senin arkadaşın geliyo mu kız bura dikkat edemedim pekkk

Hosgeldin trambolinli kizz:KK8:
Yok kiz gelmiyo ise basladi da gece gunduz calisyomus bende gormuyorum hic haftalardir.
Aman zaten basta bir heves etti sonra sikilmaya basladi benide alet etti esek :D

Back
X