• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

lune senin gelmenin şerefine sporun dibine vurmaya çalıştım ama bu kadarda kaldım ama kötü değil yani:KK70::KK70:
bugünkü bildirimim:cool::cool:

leslie 2 mile
rebecca louse taylor swift workout

50 squat
20 şer köpek işeme hareketi
10 dk soğuma
:21::21::21:

Vaaooovvv supppppeeerrr:KK76::KK15:

SaOl bitanem bugün daha iyyim yarın gece almanya ya dönüyor görümcemler spora ddönememe az kaldi yani :))) sen nasilsin balimm ♥♥
Ben hala toplanma aşamasındayım canım haftaya bende spora döneceğim.
lune senin gelmenin şerefine sporun dibine vurmaya çalıştım ama bu kadarda kaldım ama kötü değil yani:KK70::KK70:
bugünkü bildirimim:cool::cool:

leslie 2 mile
rebecca louse taylor swift workout

50 squat
20 şer köpek işeme hareketi
10 dk soğuma
:21::21::21:

Gayet harika canım bence. Diğer yarışma oylaması başladığında da haber verirsen sevinirim.
mrb bayanlar arada sayfanıza göz atıyorum.haftada en az 3 kere spor yapıyorum ve size katılmak istiyorum.
bugünki sporum:1.200 ip atlama,50 squat,150köprü hareketi,400 mekik,500 basen hareketi,200 yan bölge hareketi(bu hareketlerin tam isimlerini bilmiyorum.)
ayrıca 15 kilo fazlam olduğu için diyette yapıyorum
:KK9::KK9::KK9:Ooo muhteşem! Yalnız dizde sorun olmuyor mu squat yaparken? Kilo fazlanız var çünkü.

Gayet harika canım bence. Diğer yarışma oylaması başladığında da haber verirsen sevinirim.

:KK9::KK9::KK9:Ooo muhteşem! Yalnız dizde sorun olmuyor mu squat yaparken? Kilo fazlanız var çünkü.
çok şükür dizlerde değilde arka baldırları zorluyor bazen.bide sormak istiyorum squatı genelde tam yere oturur gibi yapıyorum.sız nasıl yapıyorsunuz.tam mı yarım mı çömeliyorsunz

Slm deadiii:KK3: iyiyim canım bugün saol sen nasilsin:21:
iyiyim şekercim ya aynı işte yorgunluk koşuşturmaca:KK19::KK19: bizim bücür napıyor o da hasta mı yazık kusuma:KK51:

tamam lune haber veririm tabiki :KK19: bende bir gün spor bir gün ara yapıyorum bayadır iyi oluyor birde lune benim selülitler çok azaldı çok mutluyum ama iç bacak hala kalın ve yumuşak ya iç bacak çok zor gidiyormuş onu anladım son zamanlarda iç bacak yoğunluklu çalışıyorum o nedenle:KK60: spora başlada gözümüz gönlümüz açılsın:KK60:

iyiyim şekercim ya aynı işte yorgunluk koşuşturmaca:KK19::KK19: bizim bücür napıyor o da hasta mı yazık kusuma:KK51:

tamam lune haber veririm tabiki :KK19: bende bir gün spor bir gün ara yapıyorum bayadır iyi oluyor birde lune benim selülitler çok azaldı çok mutluyum ama iç bacak hala kalın ve yumuşak ya iç bacak çok zor gidiyormuş onu anladım son zamanlarda iç bacak yoğunluklu çalışıyorum o nedenle:KK60: spora başlada gözümüz gönlümüz açılsın:KK60:

Evet küçük kuşum da hasta yaa :( zaten ondan geçti bana da:KK48: ama şimdi iyi bi tek burun akıntısı ve sabahlari hafif öksürügü var :KK1: ay deadii iç bacak gerçekten zor gidiyor :KK34: ama gidiyor ben baya sıkılaştirdim ama benim selülitler fena çıktı bi hantallaştim sorma bugün ufaktan başlıcam spora 5 gün spor haftasonu dinlenme şeklide yapıcam yine :KK69: hepimiz bi toplansaydik:KK31:

Gerçekten yemeden alıyorsan troid değerlerine baktırmalısın.

Seni tenzih ediyorum ama genelde yemeden kilo alıyorum diyenler atıştırıcı grup oluyor.
Evet sofra kurmuyor ama elinde sürekli kalan yemek, abur cubur. Ki bu tarz beslenme daha da kilo aldırıyor.

Yoo Atıştırmak şöyle dursun Bazen mesela yemek yediğimde sevdiğim bi tatlı varöyle canım istiyor ama bir lokma yiyemiyorum Yemek desen o da üç beş lokma Sanki midem küçücük bi yere sıkıştırılmış da yediklerim sığmıyor gibi azcık yesem kusacak kadar doluyorum

video yu göremiyorum yasaklı işyerinde :(

birsey daha sormak istiyorum

squat yaptıktan sonra belirmeye başladı sanki yatakta gerinirken dizlerimin hemen üzeri üst bacağım nasıl acıyor
ordaki kaslar harekete geçtiği için midir
ve geçici bir durummudur bu durum

Evet küçük kuşum da hasta yaa :KK43: zaten ondan geçti bana da:KK48: ama şimdi iyi bi tek burun akıntısı ve sabahlari hafif öksürügü var :KK1: ay deadii iç bacak gerçekten zor gidiyor :KK34: ama gidiyor ben baya sıkılaştirdim ama benim selülitler fena çıktı bi hantallaştim sorma bugün ufaktan başlıcam spora 5 gün spor haftasonu dinlenme şeklide yapıcam yine :KK69: hepimiz bi toplansaydik:KK31:
ay evet toplansaydık iyiydi ben tam olarak bayramdan sonra dönerim herhalde düzenime haftaya eve gideceğim çünkü:oops: ay minik ebuşa geçmiş olsun annesi:KK22:

Ben de uzun bir aradan sonra tekrar başladım. Bugün 2.günüm bitti. :KK49:
Yaptıklarım: Squat + Basen savar + Strecking :nazar:
Boyun 1.67 / Kilom 53
Daha önceden kikboks, plates ve squat yapmışlığım var. Before after fotoları olanlar özelden yazabilir mi? Ben de before fotolarımı gösterebilirim :KK54:
Herkese güzel popolu akşamlar :KK8:

15 dk tempolu yürüyüş (birazı koşu)
15 dk tempolu eliptik
15 dk bisiklet
20x3 seated row
20x3 butterfly
20x3 alt karın
20x3 iç bacak
20x3 dış bacak
100 gym stick twist
100 dummble side bend
40 squat
ve finish :)

aynısından dün ve salı günü yaptım bildirim gecikti :)

:KK200::KK200::KK200:

Back
X