- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay çok iyi ya ben bugün ikisini yapamam bencelower focus & cardıotamamdır
![]()
süpersin şekercim
çok iyi olmuş benceŞinav pozisyonlarinda bazen palnk halinde bekledim çoğu zaman squat yaptim birinde de hafif koşu süperdi bugün![]()
ooooooooooooooooo burada da çokmuş focuscular
Kızlar maşallah hepinize
Biz de mistik kedi ile yarış halindeyiz kendisi malesef çok azimli
Bugün 8. günümüz bitti, yarın 9. günün videosu ile devam edeceğiz![]()
bizde ilk haftadayız bakalım siz hızlı başladınız amaooooooooooooooooo burada da çokmuş focuscular
Kızlar maşallah hepinize
Biz de mistik kedi ile yarış halindeyiz kendisi malesef çok azimli
Bugün 8. günümüz bitti, yarın 9. günün videosu ile devam edeceğiz![]()
geçmiş olsun canım bugün yormadı beni ikisibeliz33
SekerPancarii aslında bugün lower focus ve cardio yapmam lazım ama ben cardio yaptım dah kolay geldi gözüme yarın da lower focus yapayım bari yerini değiştirmiş oldum
gözüm kızardı ya alerjik oldum galiba şimdi kaçıyorum görüşürüz yarın lower focusla geliyorum
![]()
alıştık sanıırm bende yapardımda gözüm acıyor ya ekrana bakamadım daha fazla ondan yani yarın yaparım cumrtesi tatil pazar strech yaparım pazartesi 2. haftaya başlarımgeçmiş olsun canım bugün yormadı beni ikisi![]()
Geçmiş olsun tatlimbeliz33
SekerPancarii aslında bugün lower focus ve cardio yapmam lazım ama ben cardio yaptım dah kolay geldi gözüme yarın da lower focus yapayım bari yerini değiştirmiş oldum
gözüm kızardı ya alerjik oldum galiba şimdi kaçıyorum görüşürüz yarın lower focusla geliyorum
![]()
günaydın mutlu huzurlu günlerGünaydın kizlar![]()
GünaydınnnnGünaydın kizlar![]()
bebeğimm hoş egldin nasılsın balımm özledim seni yafındıklarımmm
Ay sorma bnde bugün bi deprosyondayim ağlayıp duruyorumof kzılar bugün çok çok mutsuzum depreyondayım sabahtan beri fil izleyipde ağlıyorum falan çok duygusalım ya aman bu filmleir kim yapmış çıksın karşımazaten bugün depresyondaydım tam oldu
![]()
aynı zamana gelmiş kız ağlayasım vardı zaten film izleyince tam olduAy sorma bnde bugün bi deprosyondayim ağlayıp duruyorum![]()