• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

beliz33 beliz33 bu haftanın programını yazıyorum :-)
pazartesi--- cardio
salı ----total body circuit
çarşamba---- speed 1.0
perşembe---cardio
cuma---lower focus ve ab intervals
cumartesi dinlenme
pazar strech :KK66:
bugün başyacaksan ki benden 1 gün öndesin ya cardio yapıp başlayabilirsin canım yukardaki programdan:KK19:

cardio ve speed 1.0 birlikte yaptımm :KK6: pazar günleri yapamıyorum tatil günümüz onuda gezmeye ayırıyoruz:KK37: böyle böyle tamamlayacam kısmetse :KK55: bugün total bady yapmam gerekiyormuşş o_O yarın onu yaparım artık :KK11:

Son düzenleme:
Squatta 19.gün:
155 squat
50 sn dizleri kırıp oturma
155 üçgen
One hundred
Soguma:KK200:
:KK9::KK9::KK36:

cardio ve speed 1.0 birlikte yaptımm :KK6: pazar günleri yapamıyorum tatil günümüz onuda gezmeye ayırıyoruz:KK37: böyle böyle tamamlayacam kısmetse :KK55: bugün total bady yapmam gerekiyormuşş o_O yarın onu yaparım artık :KK11:
Olsun canım speed gününde total body yap sende yani yarin;) birde bir sonraki gün cardio bir sonraki de lower focus ve AB intervals;)

Focus t25 ab intervals tamadr :KK49: deadline deadline
Süpersiniz canim:KK73::KK73::KK37:

bacağımı incitmişim üst bacak kasığıma yakın kısmı çekiyor gibi iç kısmı yürürken speed videosunu yaparken oldu yinede bitirdim squat yaparken daha belli ediyor acısı :eek:

bacağımı incitmişim üst bacak kasığıma yakın kısmı çekiyor gibi iç kısmı yürürken speed videosunu yaparken oldu yinede bitirdim squat yaparken daha belli ediyor acısı :eek:
A geçmiş olsun canım yarın yapma bence Stretch yap hatta istersen akşam pilates bacak strech videoları var ya nete yaz ondan yap yarin :(

_20151108_195124.webp
:KK59:

beliz33 beliz33 ben programa reklam arası veriyorum 4 gün falan senden geç bitircem artık regl oldum da squat hareketleri falan varya reglken pek öerilmiyor bu tarzz sporlar aklında olsun canım ;) seni arkadan takip ederim artık :D

beliz33 beliz33 ben programa reklam arası veriyorum 4 gün falan senden geç bitircem artık regl oldum da squat hareketleri falan varya reglken pek öerilmiyor bu tarzz sporlar aklında olsun canım :KK66: seni arkadan takip ederim artık :KK70:
tamam canım bende bugün yapmadım eğilirken çekiyor bacağım bide grip olduk :KK51:

Back
X