- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
Zaten ağrılar fena.Bacağını ağrıtan lunge olabilir. Ben atlıyordum o kısımları. Bir de öyle denemelisin.

Bugun dinlenim inşallah yarın baslayim canim
O son ekledigin resimdende yapim diyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten ağrılar fena.Bacağını ağrıtan lunge olabilir. Ben atlıyordum o kısımları. Bir de öyle denemelisin.
Merhabalar. Sonunda derslerimi düzene soktum. Hazır 1. dönem bitmişken , tam anlamıyla spora başladım. Eskiden spor ve dersi bir arada yapamıyordum. Fakat 10 gündür uyguladığım program ile ikisi gayette de bir arada oldu ve yakıştılar.
Aslında yazın başlamıştım ama hiç düzenlii olmamıştı birkaç rahatsızlığım çıkmıştı üstelik. Ama arada sırada yaptığım sporun bile etkisi iyi oldu.
Kalçam ve bacaklarım gözle görülür bir şekilde düzeldi. Yine en büyük sorunum karnım. Karnım için pek uğraşmamıştım ama bu sefer çok kararlıyım. Belimin incelmemesinin nedenini düzensiz beslenmeye bağlayabilirim. İki yıldır hiç bir asitli içecek ve cips tüketmiyorum. Darısı çikolata ve gofret özellikle beyaz ekmeğin başına..
Şöyle bir şey düşünüyorum : Bir gün WORK OUT , bir günPLATES.
WORKOUT derken ; şu videolar :
50 squat
PLATES derken , şu video :
Hem plateste fazla yorulmam diye düşünüyorum. bi nevi dinlenme gibi olur.
Sizin tavsiyelerinizi almayı çok isterim. Özellikle beslenme konusunda.
(boy 166 , kilo 52)
Çok teşekkür ederim ablam ya. Bu arada hamileymişsin. Sağlıklı bir şekilde bebişini alırsın kucağına inşallahhMerhaba canim programin cok guzel. Karin icin laura london 10 min abs yapabilirsin. Kisa ama etkili bir program.
Beslenme icin de kendine kisit getirebilirsin. Haftada bir abur cubur hakki ve gunun erken saatlerinde tuketilecek. Ekmegini de daha saglikli ev ekmegi ya da tahilli ekmekle degistirebilirsin.
Çok teşekkür ederim ablam ya. Bu arada hamileymişsin. Sağlıklı bir şekilde bebişini alırsın kucağına inşallahh![]()
Gerçek mi ben güvenip yapamıyorum ya hemen bacaklarım şişiyorsquat programında 22.günüm ve sonuç harika inanamadım aynaya bakınca.![]()
Selam kızlar. Bende yakın zamanda ameliyat olduğum için hep erteliyordum ama zamanı geldi. Aslında ben hırslanmanın dışında yardım da istiyorum. Benim omuzlarım geniş ve kalça, popo kısmım omuzlarıma göre küçük duruyor. Bunun için sadece squat yapsam yeterli olur mu yoksa üzerine özellikle bunuda eklemelisin diyeceğiniz hareketleriniz var mı?
Boyum 172 kilom 59 onun dışında vücudumda çokta rahatsız olduğum bir kısmım yok. Şu oran orantı kısmını halledip 3-4 kiloda verirsem benden mutlusu olmayacak galiba![]()
Canim benimki orjinal thing master 72 veya 75 tl ye falan almıştım ben yere oturuyorum bacağimin arasina açık tarafi üste gelecek şekilde koyuyorum bacaklarim çok açık olmuyor en fazla omuz hizasinda açıyorum sonra 50 tane normal sıkıyorum 50 kerede bacağımi iyce sıkıp minik minik sıkıp sıkıp bırakıyorum benimkide sürekli yaptığım zamanlar çok yanmiyor ama ben iç bacağımi bu aletle sıkılaştirdim squat gibi düşün ilk yaptigimizda yanma oluyor ama aliştikça hiç yanma olmuyor belki sürekli yaptığından yanma hissetmiyorsundurSpor Bildirim
45 dk değişik videolar ile karın bacaj basen çalışma
1 saate tamamlayana kadar bacak çalıştırıcı hareketler
Çık güzeldi süper yandımyandıkça yapası geliyor insanın
SekerPancarii canım benim thigh master aletini yapıyorum ama yanma yok vana özelden resim atar mısın sen nasıl bacağına koyuyorsun lütfen
Sürekli yapıyorum evet Sağol canımCanim benimki orjinal thing master 72 veya 75 tl ye falan almıştım ben yere oturuyorum bacağimin arasina açık tarafi üste gelecek şekilde koyuyorum bacaklarim çok açık olmuyor en fazla omuz hizasinda açıyorum sonra 50 tane normal sıkıyorum 50 kerede bacağımi iyce sıkıp minik minik sıkıp sıkıp bırakıyorum benimkide sürekli yaptığım zamanlar çok yanmiyor ama ben iç bacağımi bu aletle sıkılaştirdim squat gibi düşün ilk yaptigimizda yanma oluyor ama aliştikça hiç yanma olmuyor belki sürekli yaptığından yanma hissetmiyorsundur![]()