fitim fitsin fit (squat)

La Lune La Lune spora ara mı verdin?
Şayet yapıyorsan neler yapıyorsun bu süreçte?
3 ay doldu sanırım yapılabilir bir şeyler ama neler? :))

Hamilelik yogası yapıyorum. Squat olmaz canım hamilelikte. Kolay doğum ve doğru nefes için.
Aynen benım eşim hastanede çalışıyor. Şuan düşünmüyoruz ama düşündüğümüz zaman tanıdık bı doğum uzmanı var kadın hamile kalmayı düşündüğün an benımle irtibata geç dedi. Normal doğum istiyorum çünkü Allah kısmet ederse spor çok işe yarıyormuş ve kolaylaştırıyormuş..

2 ay once sqaut tablosu yapmıştım . 50 den başlayıp her gun 10 ar 10 ar artıtıyordum ..
Haftada 1 gunde tatil veriyordum kendıme . . Birde karın için plastes yapıyorum videolarla..

Boyun 167
Kilom 56
Problemım popişş
ön muhasebe olduğum için sureklı oturuyorum ve yan basenlerım çıkmaya başlamış :mad:
Sence nasıl bi program düzenlemelıyımm ?
Ya ne kadar güzel kilonuz var. sizden 10 cm kısayım. ve olmak istediğim kilo 55
55 in altına düşünce ufacık kalıyorum sanki.. çocuk gibi
bilemedim ki bende mi bi gariplik var

Ben 22 yaşındayım banada çocuk gibisin diyolar :)) Ammann montofon ineği gibi olmaktan ıyıdir :)) Ben sıkılaşmak ıcın yapıyorum.. Senın kilon kaç suan

H E H E Ben geldim :)
La Lune La Lune helçinin tavsiyesi ile geldim bende 24 yaşımdayım 44 kiloyum, fiziğim fena değil ama kalçaların dik olsun istiyorum ben ya :oops: Bide bayrama tatil gitmeyi düşünüyoruz temmuza kadar ben taş olmak istiyorum kısacası :KK48:

bende araniza katilmak istiyorum hos benim bacaklar ince üst vücut kalin ama sekilli bi vücut fena olmaz. haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum ve hocamiz calistiuriyor plates zumba vs. 70 kiloyum maalesef:63: 1.64 boyum var. mart ayina kadar zayiflamak istiyorum önerilerinizi bekliyorum sayin La Lune La Lune tesekkür ederim simdidien:KK52:

Herkes kilodan şikayetçi bende zayıflıktan 49 kiloyum ama bacaklar ve basen hiç yok Nasıl basenlerim çıkar ve bacaklarım kalınlaşır bana da bi el atın

Bana yardımcı olursanız çook memnun olurum...
Aslında aklımda hep bir program var ama uzun vadede sıkılıyorum. Pes ediyorum.
Platese başlayacağım ama nisan ayı başında ancak.. ( fıtnes da yaparım spor salonu sonuçta o kısımdan da yararlanırım)
Spor salonuna gidip gelmek kış ayında zor oluyor.
Denedim gecen sene terleyip üşütüp Hasta oldum... sakata çıkıyordum neredeyse.. (arabada olmayınca şifayı kaptım..
Aslında şöyle bir durumda var, keşke akşam evde yapabilsem sabah 8.30 da evden çıkıyorum.. akşam 6 da evde oluyorum.
Küçük çocuğum yok koca yok diyenin hesap :KK53: müsaitim yani.. ama işte eve girince yığılıp kalıyorum..
Benim 7 kg kadar vermem gerekiyor. Yan basenlerim oldukca fazla (birazda yapısal sanırım)
Çok moralim bozuluyor. kıyafet bile almak istemiyorum. Ama bir türlü bir programa da sağdık kalamıyorum.
Biraz ruhsal olarak çöküşler yaşadım. O yüzden kendimi bıraktım.. spor yaparken neredeyse ağlamak geliyordu içimden
Sonra oturup kek çörek yiyorum keyif yapıyorum aklımca....
Akşamları netden bakarak yapabileceğim özellikle bu yan basenler için hareketler yapmak istiyorum.
Çok uzattım kusura bakmayın ama daha yazacağım. :oops:,
Şu an videolara bakıyorum. Bana fikir lazım... kafam karışıyor hangisini yapsam diye
Eğer fiziğimi düzeltirsem eminim bu bana çok iyi gelecek...
bıktım uzun kazaklardan, çekiştirmekten kcımı örtcem diye debelenmekten:KK61:
Muhtemelen çok hızlı başlayıp sıkılıyorsun. Ağır program yapabilirim dersen jillian ile başla. Videoyu ortada durdur squat yap sonra tamamla. Hem tüm vücudu çalıştırması olursun.
La Lune La Lune spora ara mı verdin?
Şayet yapıyorsan neler yapıyorsun bu süreçte?
3 ay doldu sanırım yapılabilir bir şeyler ama neler? :))
Merhaba canım Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. Ben hamile yogası yapıyorum. D&r dan aldım. 3er aylık dönemler için farklı programlar var içerisinde 40 dk sürüyor ve yapanlar da hamile.
Sporla düşersen o kilolara çok daha hoş bir fiziğin olacak.

bende araniza katilmak istiyorum hos benim bacaklar ince üst vücut kalin ama sekilli bi vücut fena olmaz. haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum ve hocamiz calistiuriyor plates zumba vs. 70 kiloyum maalesef:63: 1.64 boyum var. mart ayina kadar zayiflamak istiyorum önerilerinizi bekliyorum sayin La Lune La Lune tesekkür ederim simdidien:KK52:
Programın gayet iyi bence daha kalabalık olursa kas grupların yeterince dinlenemez. Zayıflama için de akşam 6 dan sonra şu şekersiz çay harici bir şey tüketme. Sabah aç karnına ballı limonlu şu iç. Ben böyle 15 kilo vermiştim.
Herkes kilodan şikayetçi bende zayıflıktan 49 kiloyum ama bacaklar ve basen hiç yok Nasıl basenlerim çıkar ve bacaklarım kalınlaşır bana da bi el atın
Sporla kalınlasmak için 5+ ağırlıkla çalışmak lazım. Kilo aldıracak bir programla beraber spor yapabilirsin.
hoşbuldum :KK28:
herhangi bir programım yok açıkcası bu konuda sizlerden öneri alsam?
Kilo boy ve spor geçmişin var mı bunları yazarsan yardımcı olurum.
H E H E Ben geldim :)
La Lune La Lune helçinin tavsiyesi ile geldim bende 24 yaşımdayım 44 kiloyum, fiziğim fena değil ama kalçaların dik olsun istiyorum ben ya :oops: Bide bayrama tatil gitmeyi düşünüyoruz temmuza kadar ben taş olmak istiyorum kısacası :KK48:
Isınma artı squat programı işini görür.

Anladım teşekkür ederim sıkılaşma dışında kilo kaybı yaşamam sanırım değil mi?
Zaten zayıfım ve kilo almaya çalışıyorum ama kilo da gözümü korkutuyor, Doğum yaptığım için bel ve göbekten alıyorum...

Fit hanımlar merhabaa..

Ben kilomdan çok şikayetçi değilim aslında vücudum da oldukça şekilli güzeldir ama sporu hayatımda bir rutin haline getirmeyi çoook istiyorum... Bu rutini hiç bir zaman oturtamadım.. İnşallah bu topikle kendime bir yol çizerim... Evde bir ara p90x in bir videosu vardı you tube dan onu yaptım 1 hafta kadar çok sevmiştim.. Ama o kadar ağır olmasındansa sürekli beni kendine bağlayacak önerileriniz varsa çok sevinirim...

Bu arada ilk sayfada resimler gitmiş bir çoğu ya da ben de açılmıyor

Herkese iyi sporlar.

Anladım teşekkür ederim sıkılaşma dışında kilo kaybı yaşamam sanırım değil mi?
Zaten zayıfım ve kilo almaya çalışıyorum ama kilo da gözümü korkutuyor, Doğum yaptığım için bel ve göbekten alıyorum...
Dediğim program kilo kaybı yaşatmaz. Çünkü cardio yok sıkılaşmak var.
Fit hanımlar merhabaa..

Ben kilomdan çok şikayetçi değilim aslında vücudum da oldukça şekilli güzeldir ama sporu hayatımda bir rutin haline getirmeyi çoook istiyorum... Bu rutini hiç bir zaman oturtamadım.. İnşallah bu topikle kendime bir yol çizerim... Evde bir ara p90x in bir videosu vardı you tube dan onu yaptım 1 hafta kadar çok sevmiştim.. Ama o kadar ağır olmasındansa sürekli beni kendine bağlayacak önerileriniz varsa çok sevinirim...

Bu arada ilk sayfada resimler gitmiş bir çoğu ya da ben de açılmıyor

Herkese iyi sporlar.
Merhaba canım buraya yazmak motivasyonu artırıyor ve herkes birbirini takip ediyor.
Jillian denedin mi? 10 günde bir de program değişiyor. Sıkılmazsın hem. Jillian level 1 yaz YouTube' a

Merhaba canım buraya yazmak motivasyonu artırıyor ve herkes birbirini takip ediyor.
Jillian denedin mi? 10 günde bir de program değişiyor. Sıkılmazsın hem. Jillian level 1 yaz YouTube' a
Jillian level 1 yazınca çıkan videoyu sürekli mi yapmalıyım yoksa çeşitli videolar mı var? Teşekkür ederim desteğin için bu arada.

Programın gayet iyi bence daha kalabalık olursa kas grupların yeterince dinlenemez. Zayıflama için de akşam 6 dan sonra şu şekersiz çay harici bir şey tüketme. Sabah aç karnına ballı limonlu şu iç. Ben böyle 15 kilo vermiştim.

Sporla kalınlasmak için 5+ ağırlıkla çalışmak lazım. Kilo aldıracak bir programla beraber spor yapabilirsin.

Kilo boy ve spor geçmişin var mı bunları yazarsan yardımcı olurum.

Isınma artı squat programı işini görür.
tartım bozuk olduğu için net rakamı veremiyorum ne yazık ki ancak 62-63 civarı kilom, boyum 1.65
geçen sene pilates yapıyordum
üniversitedeyken de fitness
7- aydır hiçbirşey yapamıyorum
kilo vermem de gerekiyor 58 ideal kilom aslında o yüzden hem kilo vermek hem sıkılaşmak amacım
kızım var 2 yaşında evdeyken onunla ilgilenmemi istiyor dolayısıyla onunla oyun haline getirebileceğim sporlar yapabilirim mesela ip atlama peşine squat ama ne kadar yapmalı nasıl yapmalı bilmiyorum bi de "hadi" diyemiyorum kendime :KK43:

Jillian level 1 yazınca çıkan videoyu sürekli mi yapmalıyım yoksa çeşitli videolar mı var? Teşekkür ederim desteğin için bu arada.
İlk on gün bu video sonraki on gün level iki sonraki on gün level3. Güzel program cardio abs ve sıkılaşma bir arada.
tartım bozuk olduğu için net rakamı veremiyorum ne yazık ki ancak 62-63 civarı kilom, boyum 1.65
geçen sene pilates yapıyordum
üniversitedeyken de fitness
7- aydır hiçbirşey yapamıyorum
kilo vermem de gerekiyor 58 ideal kilom aslında o yüzden hem kilo vermek hem sıkılaşmak amacım
kızım var 2 yaşında evdeyken onunla ilgilenmemi istiyor dolayısıyla onunla oyun haline getirebileceğim sporlar yapabilirim mesela ip atlama peşine squat ama ne kadar yapmalı nasıl yapmalı bilmiyorum bi de "hadi" diyemiyorum kendime :KK43:
100 ip atlama squat programı sonra 100 ip daha günlük sonraki ip sayıda 10 ilave edersin. Aslında anne ve çocuk aynı anda spor yaptıkları bir program vardı ama adını hatırlamıyorum. Orada sen annenin kızın da çocuğun yaptıklarını yapıyordu.

İlk on gün bu video sonraki on gün level iki sonraki on gün level3. Güzel program cardio abs ve sıkılaşma bir arada.

100 ip atlama squat programı sonra 100 ip daha günlük sonraki ip sayıda 10 ilave edersin. Aslında anne ve çocuk aynı anda spor yaptıkları bir program vardı ama adını hatırlamıyorum. Orada sen annenin kızın da çocuğun yaptıklarını yapıyordu.
evet 100 ip atlama ve 50 squatla başlayabilirim
teşekkür ederim
bu akşam başlıyorum hadi bismillah :)

Mergabalar nolur banada yardimci olurmusunuz 2 cocuk annesiyim boyum 1.62 kilom 63 evde spor yapmak istiyorum popumi diklestirmek istiyorum ve bi birazda boyumu esnetmek icin ne yapabilirim bana evde yapabilecegim hareketler önerirmisiniz tesekkür ederim

Uzuuuun bir aradan sonra merhabalar :KK200: La Lune La Lune maalesef kilo aldım 59 dum 62 oldum :mad: Blogilatesi duymuşsundur onun aylık workout programları var ona başladım . Bu hafta leslie yapmayı düşünüyorum ya da zumba. Çünkü regl oldum. Yoksa ip atlama+ blogilates+ squat + pilates çemberiyle iç bacak çalışması yapmayı düşünüyorum :KK24: Hem sıkılaşıp hem kilo verebilirim bu şekilde diymi ? :KK48:

Back
X