fitim fitsin fit (squat)

Merhaba.
Diyet egzersiz konusunda bi türlü istikrar sağlayamıyorum ama squatta mutluyum aranıza katılmak istiyorum. Sporuda daha kaliteli bir hale sokarım bu bahaneyle inş.
Squatta dün ki sayım 75 ti. Telefonuma indirdiğim uygulamadan takip ediyorum.
Birde Hula hoop sevdasına düştüm. İnternetten almak güven vermedi ama nereden alabilirim onu da şu an bilmiyorum. Kullanan var mı içinizde?

Mergabalar nolur banada yardimci olurmusunuz 2 cocuk annesiyim boyum 1.62 kilom 63 evde spor yapmak istiyorum popumi diklestirmek istiyorum ve bi birazda boyumu esnetmek icin ne yapabilirim bana evde yapabilecegim hareketler önerirmisiniz tesekkür ederim
Boy esnetme için ip anlayabilirsin. Popon için ise squat programı iyidir. 100 ip squat sonra tekrar 100 ip atlama yapabilirsin. Buraya yazmak takip ve motivasyon açısından iyi gelecektir.
Uzuuuun bir aradan sonra merhabalar :KK200: La Lune La Lune maalesef kilo aldım 59 dum 62 oldum :mad: Blogilatesi duymuşsundur onun aylık workout programları var ona başladım . Bu hafta leslie yapmayı düşünüyorum ya da zumba. Çünkü regl oldum. Yoksa ip atlama+ blogilates+ squat + pilates çemberiyle iç bacak çalışması yapmayı düşünüyorum :KK24: Hem sıkılaşıp hem kilo verebilirim bu şekilde diymi ? :KK48:
Evet program harika. Çok fit bir hatun olursun devam edersen.
Merhaba.
Diyet egzersiz konusunda bi türlü istikrar sağlayamıyorum ama squatta mutluyum aranıza katılmak istiyorum. Sporuda daha kaliteli bir hale sokarım bu bahaneyle inş.
Squatta dün ki sayım 75 ti. Telefonuma indirdiğim uygulamadan takip ediyorum.
Birde Hula hoop sevdasına düştüm. İnternetten almak güven vermedi ama nereden alabilirim onu da şu an bilmiyorum. Kullanan var mı içinizde?
Hulahop kullanan yok. İlla bir şeyler satın almana gerek yok bir süre sonra gereksiz yer kaplıyor. Squat artı güzel bir program çok daha etkili. Sorunlu bölgeler neler? Ne yapmak istiyorsun? Spora ne kadar vakit ayırabiliriz?

Boy esnetme için ip anlayabilirsin. Popon için ise squat programı iyidir. 100 ip squat sonra tekrar 100 ip atlama yapabilirsin. Buraya yazmak takip ve motivasyon açısından iyi gelecektir.

Hulahop kullanan yok. İlla bir şeyler satın almana gerek yok bir süre sonra gereksiz yer kaplıyor. Squat artı güzel bir program çok daha etkili. Sorunlu bölgeler neler? Ne yapmak istiyorsun? Spora ne kadar vakit ayırabiliriz?
İnşallah canım istikrarlı olabilirsem :KK200: Ben de tekrardan burda bildirim yapabilir miyim :KK28:

Aylar sonra yıne ben :))
Kolumdakı sakatlık dolayısıyla uzun suredır ugramıyordum buralara ama akşam tekrar başlıcam inşallah . Bana şans dileyın bırakmayayım kızlar o eskı tempoma döneyım :KK42:

Bu arada merhaba La Lune La Lune :)) Ben varken sen yoktun o yuzden tanışamadık. Bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Allahım sağsalim kucagına almayı nasip eylesın..
helçin hoş gedlin canım özlemiştim seni ;) bende biraz ara vermiştim tekrar başladım :D

Platesi evde mi yapıyorsunuz
ebru şallının 2013 yılı tv programından videolar indirmiştim onu yapıyorum canım ama daha önce spor salonunda da yaptım alışkınım yani hareketlere sadece daha planlı oluyır videodan yapınca;)

@Helcin10 Ben geldim :)
La Lune La Lune helçinin tavsiyesi ile geldim bende 24 yaşımdayım 44 kiloyum, fiziğim fena değil ama kalçaların dik olsun istiyorum ben ya :oops: Bide bayrama tatil gitmeyi düşünüyoruz temmuza kadar ben taş olmak istiyorum kısacası :KK48:
hoşgeldin canım ;)

La Lune La Lune bel ölçüm 72 yazayımda şurda dursun bakayım kaça kadar inebileceğim ben :KK70: basenlerim 100 ama ya hala armutum ama daha iyi duran armut bu arada basenlerim önceden 117ydi hatta belimde 87 falandı sanırsam buraya kadar yapmışım yine inebilirm bence :KK70:
Vayyyy vayy süper incelmişsiin canıım tebrik ederim :KK9: Daha da inceliceksin :KK39:

helçin hoş gedlin canım özlemiştim seni :KK66: bende biraz ara vermiştim tekrar başladım :KK70:

ebru şallının 2013 yılı tv programından videolar indirmiştim onu yapıyorum canım ama daha önce spor salonunda da yaptım alışkınım yani hareketlere sadece daha planlı oluyır videodan yapınca:KK66:

hoşgeldin canım :KK66:
Hoşbuldum canım benim :)
Bende şöyle popoyu hafif toplayım dedim de :)

Benim kilo vermem gerek. Cardio ağırlıklı bir program yapacağım. Perşembe şehir dışına cıkacagım için program bölünsün istemiyorum, bi çok kez başladım bıraktım. Bu sefer tamamlamak istiyorum focus t 25 i.
O güne kadar da akşamları cize diye danslı bi egzersiz videosu var onu yapıyorum. Squat için aslında erken ama bacaklarım çok güçsüz güçlendirmek için başladım. İyi ki başlamışım güçlendiğini hissediyorum 10 gün gibi kısa süre ve düzensiz yapmış olsamda.
Dediğim gibi kilo vermem gerek o yüzden bölgesel sorunlu kısımlarıma şu an odaklanmıyorum. kilom normale döndükçe bölgesel yönlenirim diyorum. Doğru mu düşünüyorum sizce?
Hulahoop konusuna gelincede çok seviyorum geçenlerde bi tanıdıgımızın cocuguyla baya eglendim. Ağırlıklı olanlardan almaya o yüzden heveslendim.
Yoksa haklısın alternatif malzemeler alıp kenara cok attım ve başkalarına verdim bende. Kelebek seklinde iç bacakları sıkıstıran bi aparat var bende 3 akşamdır yapıyorum. sızı agrı hissetmedim. Ben mi yanlıs yapıyorum yoksa alet mi işe yaramıyo emin olamadım. Birde hiç kullanmadıgım yıgınla selülit kremim var. masaj aletimde var düzenli kullansam faydalı olur spora destek ama işte üşeniyorum hep.
Çok uzun yazdım ama benden boyle işte.

Bildirime gelince 30 dk lık cardio videosu ve 100 sqaut yaptım. birazda kafama göre hareketler ekledim az sayıda.

100 ip squat nasil oluyo video falan varmi bakabilirmiyim

Programın gayet iyi bence daha kalabalık olursa kas grupların yeterince dinlenemez. Zayıflama için de akşam 6 dan sonra şu şekersiz çay harici bir şey tüketme. Sabah aç karnına ballı limonlu şu iç. Ben böyle 15 kilo vermiştim.
tesekkür ederim fikirler icin spor salonuna haftada 3 günde serbest gitme hakkimiz var onlarida kullanicam arada.

Benim kilo vermem gerek. Cardio ağırlıklı bir program yapacağım. Perşembe şehir dışına cıkacagım için program bölünsün istemiyorum, bi çok kez başladım bıraktım. Bu sefer tamamlamak istiyorum focus t 25 i.
O güne kadar da akşamları cize diye danslı bi egzersiz videosu var onu yapıyorum. Squat için aslında erken ama bacaklarım çok güçsüz güçlendirmek için başladım. İyi ki başlamışım güçlendiğini hissediyorum 10 gün gibi kısa süre ve düzensiz yapmış olsamda.
Dediğim gibi kilo vermem gerek o yüzden bölgesel sorunlu kısımlarıma şu an odaklanmıyorum. kilom normale döndükçe bölgesel yönlenirim diyorum. Doğru mu düşünüyorum sizce?
Hulahoop konusuna gelincede çok seviyorum geçenlerde bi tanıdıgımızın cocuguyla baya eglendim. Ağırlıklı olanlardan almaya o yüzden heveslendim.
Yoksa haklısın alternatif malzemeler alıp kenara cok attım ve başkalarına verdim bende. Kelebek seklinde iç bacakları sıkıstıran bi aparat var bende 3 akşamdır yapıyorum. sızı agrı hissetmedim. Ben mi yanlıs yapıyorum yoksa alet mi işe yaramıyo emin olamadım. Birde hiç kullanmadıgım yıgınla selülit kremim var. masaj aletimde var düzenli kullansam faydalı olur spora destek ama işte üşeniyorum hep.
Çok uzun yazdım ama benden boyle işte.

Bildirime gelince 30 dk lık cardio videosu ve 100 sqaut yaptım. birazda kafama göre hareketler ekledim az sayıda.
Programın gayet iyi o zaman ama o focus25 e dikkat et sakatlanan arkadaş oldu burada. Çok yoğun ve etkili bir program.

100 ip squat nasil oluyo video falan varmi bakabilirmiyim
100 kere ip atliyorsun sonra listede kaç tane varsa o kadar squat yapıyorsun. Video yok ama ilk sayfada resimler var spor hareketleri ile ilgili.

Salam kızlar bu siteyi çoxdandır takip ediyorum.Azәrbaycandan salamlar.Çox gözәl vә yararlı bir sitedi.Bu arada hepinizin reylerini okumaya çalışıyorum bu konuda epey bişeyler yazmışsınız.Bende squat yapmaya karar verdiğim için internetde gezinirken tamam bi bu siteye bir bakiyim belki fikirlerini yazanlar vardir.Aslinda doğru da çıxdı tәxminim.Baxın qızlar beni motive edici insanlara ihtiyacım var yalnız olmuyor.Çox arkadaş çevrem olmadığı için zorlanıyorum bu konuda.Her başladığımda ertesi gün bırakdım.Ve tam bir kilo sorunu yaşıyorum.Evet bu benim hayatımı kötü yönde etkiledimi? etkiledi.Ve şimdi sadece 20 yaşındayım 8 güne 20 olacak şubat bizim dilde fevralın 10 u. Boy 1.70 kq 86 çok kilo problemim var bakın bunu ne sevgilim diyor çünki toparlı bi insanım hiç bir zaman yağlarım pırtlamadı.Kendime yakışanı giyindim ve sadece zayıf olmak istediğim için istiyorum zayıflamayı zayıf olmak sağlıktır diye düşünüyorum.Hiç kimse için deyil insan önce kendisi için yapmalı bunu diye düşünüyorum.Hayatım boyunca selulit görmedim bu kiloya rağmen çocukken 12 li yaşlara kadar çok zayıftım.Ama hep iştahla yerdim şimdiyse topluyum ama normal yiyorum kaç yıldır aynı çekideyim.Hatta genlerdenmidir nedir derimde hiç bi çatlak sarkma yok sert bir derim var.Bakın ben belden incelme ancak bacakların yanı popo hissesinin büyümesini dikleşmesini istiyorum.bir ara yapmaya başlamıştım dediğim gibi bıraktım ama 20 li başlamıştım iki gün sonra 3 gün ağrıyla bacaklarım acıdı ama sonda bişey kalmadı geçti.Ama ettiğim ilk gün bile kendi içimde oluyor galiba diye kendimi motive ediyordum.
Resimdeki benim yüzden tanıya bilirsiniz.Arkadaş çevresi edinirsem çok mutlu olurum.Yardımlarınızı yorumlarını bekliyorum.:KK54:

Eklentiler

• IMG_20160127_232646.webp
    IMG_20160127_232646.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 89
Back
X