fitim fitsin fit (squat)

Merhabalar
Sguati 1 ayda 100 e kadar olan programdan yaptim kasim ayinda ama o siralar 66 kiloydum farki pek farkedemedim.

Simdi 58 e dustum ve hedef kiloma 3 kilo kaldi ama basenlerim hala cok hrnis ve ust bacagim kalin. Yeniden squat yapsam incelme yasar miyim acaba ?

Antrenmanlarınızı muhakkak kardiyo ve ağırlık çalışmaları ile destekleyin ozaman daha çabuk sonuca ulaşırsınız.

Merhaba, ben dün başladım once ısınma sonrasında 10 tane den toplam 100 squat yapıyorum doğrumu bilmiyorum ama :KK49:
Basic squat 10
Plié squat 10
Squat +leg raises 10
Roundabout squat 10
Squats +reverse lifts 10
Triple dip squat 10
Sumo squat+high kicks 10
Side Squats 10
Double dip ski Squats 10
Jump squat 10
İki çocukla her gün bildirim yapamayabilirim kızlar. Küçüğü 4.5 aylık sürekli kk ya giremiyorum ama evde hee gün yapmaya caliscam.:KK200:

Merhaba, ben dün başladım once ısınma sonrasında 10 tane den toplam 100 squat yapıyorum doğrumu bilmiyorum ama :KK49:
Basic squat 10
Plié squat 10
Squat +leg raises 10
Roundabout squat 10
Squats +reverse lifts 10
Triple dip squat 10
Sumo squat+high kicks 10
Side Squats 10
Double dip ski Squats 10
Jump squat 10
İki çocukla her gün bildirim yapamayabilirim kızlar. Küçüğü 4.5 aylık sürekli kk ya giremiyorum ama evde hee gün yapmaya caliscam.:KK200:
Oooo çeşit çeşit sguat süper :KK76:

Basic squat 10
Plié squat 10
Squat +leg raises 10
Roundabout squat 10
Squats +reverse lifts 10
Triple dip squat 10
Sumo squat+high kicks 10
Side Squats 10
Double dip ski Squats 10
Jump squat 10
Ooo azimli bir anne. Harikasın.

Back
X