Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk zamanlarda çok normal. 10 günden sonra falan hepsini yapabiliyorsun hele de 7. hareket.Bildirim
Squat+laura london 10 min.
Laura nin hareketlerini tam olarak yapamadım![]()
InsaAllah azimliyimİlk zamanlarda çok normal. 10 günden sonra falan hepsini yapabiliyorsun hele de 7. hareket.
Teşekkür ederim canım çok sağol.InsaAllah azimliyim
Bu arada bebeğin hayırlı olsun saglikla al kucağına![]()
Laura London 10 min abs var. Ben bir ayda gözle görülür sonuç almıştım.Selamlar topik aktif mi bilmiyorum yıllardır spor salonuna düzenli giderim 1 yıl ara vermiştim 3 aydır yine başladım ben bir gün spor salonuna gidiyorum bir günde 1 buçuk saat yürüyüş yapıyorum kilom 48 spora başlarken 50 kiloydum derdim kilo vermek değil 1 yılda biraz göbek yapmıştım onu erittim çok şükür kalçamda genetik zaten hep havada bi yerdeydi :) ben karın kası yapmaya taktım ağırlık filan çalışıyorum mekik olayını ilk yaptığımda boynum çok kötü olmuştu o yüzden ona pek cesaret edemiyorum karın kası için çabuk ve etkili ne var ? yardımcı olursanız sevinirim .
teşekkür ederim youtube dan bakabilirim sanırım ?Laura London 10 min abs var. Ben bir ayda gözle görülür sonuç almıştım.
teşekkür ederim youtube dan bakabilirim sanırım ?