- 28 Şubat 2012
- 12.341
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.708
- 598
İyiyim kuzum ne olsun miniğimle spor yapıyoruz bol bol kolay doğum için.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evettt okuyorum seni hep bitanem inşallah kolayca yaparsin doğumu hayırlısıylaİyiyim kuzum ne olsun miniğimle spor yapıyoruz bol bol kolay doğum için.Sen nasılsın nerelerdesin?
Allah hayırlı kapılar açsın canım.Evettt okuyorum seni hep bitanem inşallah kolayca yaparsin doğumu hayırlısıylabende iyyim canim eşim hâlâ iş bulamadi :/ bakınıyoruz öyle ama daha giremedi işte hep evde bende eşimle bol bol vakit geçiriyorum
![]()
Saol balımmAllah hayırlı kapılar açsın canım.Kaç kilosun bakalım kaptan?
Saol balımm53.5
hedefim 51
![]()
Ayy evet lunem zayif olmak çokkk güzel çokkkkkkAslansın canım helal olsun 20den fazla kilo verdin yanılmıyorsam.
Canım ne zamandır spor yapıyorsun? Sana bir sorum olacak. Emzirirken spor yapınca laktik asit süte karışıyor ve sütün tadı acıyormuş. Bana mantıklı gelmedi ama sorayım dedim sana. Emzirirken spor yaptın mı?Ayy evet lunem zayif olmak çokkk güzel çokkkkkk22 kilo verdim lunem 50 olmak istiyorum ama kollaya kollaya bi bakıcam çirkin durmasin ama yemek yeyince göbek hafif çıkıyo bide bacaklarda bi 2 kilo verince daha iyi olcak sanki
![]()
Yaptım canim ben plates yapıyordum hić bi sorun yaşamadim kizim süte çok düşkündü güzel emiyordu.Canım ne zamandır spor yapıyorsun? Sana bir sorum olacak. Emzirirken spor yapınca laktik asit süte karışıyor ve sütün tadı acıyormuş. Bana mantıklı gelmedi ama sorayım dedim sana. Emzirirken spor yaptın mı?
Yaptım canim ben plates yapıyordum hić bi sorun yaşamadim kizim süte çok düşkündü güzel emiyordu.
Aynen canim özellikle pilates süte çok iyi geliyooo alakasi yok yanii hemen yap sen spor gibisi var miiiÇok sevindim canım yaa mantıksız geldi ama yine de emin olamamıştım. Demek tembelin biri herkes doğum kilolarıyla kalsın diye uydurdu.![]()
Ban kaçtım canım iyi gecelerAynen canim özellikle pilates süte çok iyi geliyooo alakasi yok yanii hemen yap sen spor gibisi var miii![]()
Süper kilo vermişsin canım tebrik ederim seni, darısı bizlerin başına.. Topiğinizde çok başarılı Maşallah ara sıra okuyorum sizleride..Ayy evet lunem zayif olmak çokkk güzel çokkkkkk22 kilo verdim lunem 50 olmak istiyorum ama kollaya kollaya bi bakıcam çirkin durmasin ama yemek yeyince göbek hafif çıkıyo bide bacaklarda bi 2 kilo verince daha iyi olcak sanki
![]()
Tabii elbette canım.
çok kilo aldım kızlar çok. evdeyim sınav dönemi çok hareketsizim. ders aralarında yapıyordum kısa kısa ama dedim ki çok vakit alıyor sporu bırakayım bir süreliğine hay demez olaydım.
170 boy 62nin üstünü görmemiştim dün 69 idim. hiç bu kilolara çıkmadığım için bacaklarımda ödem vs gibi problemler olmaya başlıyor tabi tüm gün oturuyorum bu da beni uyuz ediyor. psikolojim bozuluyor hasta olacağım diye bi paranoya.
aslında sütyen bedenimin büyümesinden şikayetçi değilim eheh. ama normalde hiç alışkın değilimdir, göbeğim oldu kocaman ki bu çok rahatsız edici. insan rahat nefes bile alamıyor.
eklemlere yüklenmeyecek bi şekilde önce 2-3 kilo verip biraz rahatlayıp sonra pilatesvari hareketlere geçmek istiyorum
buraya neden geldim, uzun süre her çeşit hareketi 2 sene boyunca düzenli yaptım neyin nereyi çalıştırdığını iyi biliyorum.
squat poposu denen şey biraz da genetik. mesela 6 aydır totomun üstünde oturmama rağmen bende hala var. nette gördüğünüz resimlere bakıp da sonra kendinizde olmadığında hayal kırıklığına uğramayın. yapılacak en iyi şey tabi ki spor ve her gün eski halimizden daha iyi oluyoruz ama bi jen selter, amanda lee poposunu squatla başaramazsınız. dediğim gibi genetik bel kavisi çıkıntılı kemik yapısı ve en önemlisi, genetik yağ dağılımınızın ona uygun olması gerek.
Katılıyorum kalça yapısı genetik daha önce hiç squat yapmadığım halde soruyorlardı bana nasıl çalışıyorsun diye benim zayıflığımda genetik anneme çekmişim annem 60 yaşında ve 3 çocuk doğurduğu halde hala 43 kilo ben spor yaparak kas kütlemi artırıyorum biraz insan evladına benzemek için ama 40 kilo olduğum zamanlarda bile popom hep vardı ve havadaydı anneminde öyle sadece popodan oluşuyoruzbiraz kilo alınca afrikalı çocuklara benziyorum karın şişik geri kalan heryer çöp gibi işte o yüzden karın kası yapmaya azmettim bakalım inşallah olacak :)
ben de normal bi hayattayken hep çok yememe rağmen zayıftım ama işte sürekli evde olunca ilk defa çok kilo aldım alışkın da olmadığımdan çok rahatsız ediyor. aman bozmayın hep zayıf kalın inşallah. çok aşırısı iyi değil tabi, ama güçlü kuvvetli bi haldeyken zayıflık sağlık demek resmen.
benim de göbeğim öne pörtlüyor:)) herhalde bi vücut tipi var böyle squat poposu, öne pörtleyen göbek falan komple geliyor ehehe
karın kası güzel durmuyor bence çok aşırı abartmayın ama toplar tabi karnı yine.
ben de akşam biraz yürüyüş yapayım bari hem stresim azalır. sabahtan beri sol kolum uyuşuyor psikolojim bozuldu :))) hastalık paranoyasına giriyorum hemen