fitim fitsin fit (squat)

Nasilsin karincam? Nasil gidiyor?
Çokk iyyim balimm benim yeme düzeni ve kilo kontrolü harika gidiyor reglimin üçüncü günü bugün yarin spora başlıyorum bir daha birakmicam insallah yarin bildirimlerle gelicem:KK73::KK73: sen nasilsin bitanem bebisimiz nasil:anneadayı::KK200:

Çokk iyyim balimm benim yeme düzeni ve kilo kontrolü harika gidiyor reglimin üçüncü günü bugün yarin spora başlıyorum bir daha birakmicam insallah yarin bildirimlerle gelicem:KK73::KK73: sen nasilsin bitanem bebisimiz nasil:anneadayı::KK200:
Cok sevindim canim yaa. Super bekliyorum geri dönüşünü. Bebek ve ben iyiyiz cok şükür.

Cok gecmis olsun canim bol sivi alip dinleneceksin. Baska yolu yok. Doktora gittin mi?
Çok sağ ol ablacım. Evet gittim. İlaçlarımı içiyorum bakalım. Zaten bu aralar hastaneler çok kalabalık. Bu mevsimsel değişiklik beni etkiledi. Bizim mersin de havalar çok değişik. Bir günde dört mevsim yaşıyoruz resmen :KK53:

birinden duymuştum bu squat popoyu büyütüyor. çıkık gösteriyor demişti. Benim popo düz ben çıkık hiç olsun istemiyorum. bacaklarım ve kalçam gitse yeter.. denesemmi.. Şimdi bacakları kurtarcaz diye başka yerleri büyütmiyim :D

Back
X