fitim fitsin fit (squat)

Bildirim zamaniiiiiii:spor:
•30 twist hareketi
•30 ayakta arkaya tekme
•30 köpek işeme haraketi
•30 selülit savar hareketi
•30 sn plank
•30 sumo squat
•15 tam mekik
•15 iki bacak aşşaği yukari
•20 şer den 3 göğüs hareketi
Vee soguma:süslü:
:spor::spor::spor:
Canim merhaba göğüs hareketi dediğin hareket nasil bi hareket ne işe yariyo

Canim merhaba göğüs hareketi dediğin hareket nasil bi hareket ne işe yariyo
Canim aslinda göğüsü en iyi şınav sıkılaştiriyor ama bileklerim hemen incildiği icin ben hafif egzersizler yapiyorum gögüs icin ellerimi duvara koyup şinav hareketi yapiyorum sonra oturup ellerimi uzatiyorum iki elimi birleştirip yumruk yapiyorum sıkıp sıkıp birakiyorum bide yine oturarak dirseklerimi büküp kollarimi yana dogru açiyorum

Canim aslinda göğüsü en iyi şınav sıkılaştiriyor ama bileklerim hemen incildiği icin ben hafif egzersizler yapiyorum gögüs icin ellerimi duvara koyup şinav hareketi yapiyorum sonra oturup ellerimi uzatiyorum iki elimi birleştirip yumruk yapiyorum sıkıp sıkıp birakiyorum bide yine oturarak dirseklerimi büküp kollarimi yana dogru açiyorum
Hmm anladim canim teşekkür ederim:))

Bildirim:
:spor:3 km yüksek tempoda yürüyüş
:spor:1 sa 20 dk hamile yogası

Arkadaşın biri bana hantallaşmışsın dedi. :63: Bende sinir oldum. Başka arkadaşlar cevap vermese ben yarışalım görelim kim hantal derdim.:sopa:

Kendi 120 kilo koca poposuna bakmıyor ay ben hantalmışım. Sinir oldum.:sinirli::skandal:

Bildirim:

Arkadaşın biri bana hantallaşmışsın dedi. :63: Bende sinir oldum. Başka arkadaşlar cevap vermese ben yarışalım görelim kim hantal derdim.:sopa:

Kendi 120 kilo koca poposuna bakmıyor ay ben hantalmışım. Sinir oldum.:sinirli::skandal:

Ayy ablacım ne milleti takıyorsun ya. Ben seni hiç görmediğim halde , hayatımda bu kadar aktif olan bir hamile tanımadım. Eminim ki vücudun da hala taş gibidir bacakların falan. Millet alışmış tabi 3 kilo bebek için 30 kilo alıp yağ tulumuna dönmeye. Keşke hamilelikten sonrada verseler o kiloyu. Kimseyi takma ya. Ağzı olan konuşur. Kıskançlıktan.

Ayy ablacım ne milleti takıyorsun ya. Ben seni hiç görmediğim halde , hayatımda bu kadar aktif olan bir hamile tanımadım. Eminim ki vücudun da hala taş gibidir bacakların falan. Millet alışmış tabi 3 kilo bebek için 30 kilo alıp yağ tulumuna dönmeye. Keşke hamilelikten sonrada verseler o kiloyu. Kimseyi takma ya. Ağzı olan konuşur. Kıskançlıktan.
Çok sağol kuzum ama hamilelikten alıngan oldum iyice. Hayret birşey. Çok fazla insanın enerjisini sömüren var etrafta.

Bildirim:

Canım benim amaannem 2 hamilelik geçirdim neler duydum neler hiç kafana takma bazı insanlar karşısında ki insanı ezmeye calismak içinde soyluyorlar. ayca_ayca ayca_ayca katılıyorum. Ben seni üye olmadan da takip ediyordum MasaAllahin var :nazar::nazar::nazar:

kızlar merhaba,
Dünden oncekı gun 50 tane squat yaptım. 2 gündür bacaklarımı kıpırdatamıyorum bugun 9 da gelmem gereken işe 10,30 da anca varabıldım kalkamadığımdan. hamım desem yuruyus falan cok yaparım aslında ınternette araştırdım bu kadar ağrısı olanda yok. Ben bıseylerı yanlısmı yapıyorum acaba sızce?

kızlar merhaba,
Dünden oncekı gun 50 tane squat yaptım. 2 gündür bacaklarımı kıpırdatamıyorum bugun 9 da gelmem gereken işe 10,30 da anca varabıldım kalkamadığımdan. hamım desem yuruyus falan cok yaparım aslında ınternette araştırdım bu kadar ağrısı olanda yok. Ben bıseylerı yanlısmı yapıyorum acaba sızce?

Olabilir ben bu kadar ağrı çekmiştim. Isınmadan yapmıştım çünkü. Yürüyüşte kullandığımız kaslar ve bunlar çok farklı. O yüzden hamsındır.

Bildirim zamanii
•30 twist hareketi
•30 ayakta arkaya tekme
•30 selülit savar hareketi
•30 kopek işeme hareketi
•25 sumo squat
Az oldu amaa:dua:

Bildirim:

Yaptığın sporlari bilmiyor heralde :sinirli: boyle konuştuğuna göre keske her hamile senin kadar enerjik olsa bosveer :lülülü:

Bildirim zamanı:
1 sa 20 dk hamile yogası
10 squat

Squatın doğuma da çok faydası varmış kızlar. Azar azar artıracağım.

tumblr_static_tumblr_static_filename_640.jpg

Acı geçicidir, fit olmak efsanevi!

Back
X