fitim fitsin fit (squat)

large.jpg

kızlar merhaba,
Dünden oncekı gun 50 tane squat yaptım. 2 gündür bacaklarımı kıpırdatamıyorum bugun 9 da gelmem gereken işe 10,30 da anca varabıldım kalkamadığımdan. hamım desem yuruyus falan cok yaparım aslında ınternette araştırdım bu kadar ağrısı olanda yok. Ben bıseylerı yanlısmı yapıyorum acaba sızce?

Ben ilkbaşladığım hafta yürümeyi bırak yataktan zor kalkıyordum. Merdiven çıkarken bacaklarım ölüyordu resmen. Sonradan ne kadar ağır yaparsam yapayım ağrı sızı olmadı. Hala da öyle

Ben ilkbaşladığım hafta yürümeyi bırak yataktan zor kalkıyordum. Merdiven çıkarken bacaklarım ölüyordu resmen. Sonradan ne kadar ağır yaparsam yapayım ağrı sızı olmadı. Hala da öyle
Merdiven inip çıkarken neneler gibi tutunuyordum bende, ayrıca boşluğa basar gibi olmuştum.

canlarım dün itibariyle başladım biliyorsunuz, eve gidip spor yapmak için sabırsızlanıyorum :) ama yaptıklarım yetersiz mi acaba?
Kilo problemım yok bölgesel bi sorunda yok ama sımsıkı ve fit bi vücudum yok maalesef karın kaslı güzel popolu taş gibi olmak istiyorum.
günlük 10.000 adıma dikkat ediyorum squat ve karın egzersizi videosu yapıyorum sımdılık.

Sizce yeterli midir?

Bide sormak ıstedığım karın kası var mı sızlerde ? :)

canlarım dün itibariyle başladım biliyorsunuz, eve gidip spor yapmak için sabırsızlanıyorum :) ama yaptıklarım yetersiz mi acaba?
Kilo problemım yok bölgesel bi sorunda yok ama sımsıkı ve fit bi vücudum yok maalesef karın kaslı güzel popolu taş gibi olmak istiyorum.
günlük 10.000 adıma dikkat ediyorum squat ve karın egzersizi videosu yapıyorum sımdılık.

Sizce yeterli midir?

Bide sormak ıstedığım karın kası var mı sızlerde ? :)
Yeterli başlangıç için. Fakat bunlar karın kası yapmaz. Abs çalışman gerek. Benim hamilelikten önce biraz vardı.

Back
X