Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Leslie 2 mile ve squat programı ile başlayabilirsiniz. Lütfen ilk sayfayı okuyun.merhaba sporla uzun zamandır uğraşmıyorum. basenler aldı basını gidiyor ve bacaklarım çok kalınnasıl bir yol izleceğimi bilmiyorum. nasıl nerden başlayayım bilemiyorum. aranıza katılabilir miyim? ve nerden başlayayım yardımlarınıza ihtiyacım var ?
Canım bişey sorucam hamileyken yürüyüş sakıncalı mıdır ♡Bildirim zamanı
5 km tempolu yürüyüş
Aksine yürümemek sakıncalıdır. Doğum için gerekli kaslar yürüyüşle çok güzel çalışır.Canım bişey sorucam hamileyken yürüyüş sakıncalı mıdır ♡
Waooow baya yürüyorsun ne güzel. Bende yemeği ocağa koyup yoga yapmaya gideyim bari.Kızlar ben geldim yürüyüşümü yaptım bugün sabahtan
65 dk
7.4 km
520 kalori
7.0 hız ♡♡♡
peki ilk 3 ay bi kısıtlama oluyo mu canım yada hamilelikte tempolu mu yürüyosun süre kısıtlaması var mı ayyy çok sordum canım aslında daha çok sorum var da yavaş yavaş sorayım bariAksine yürümemek sakıncalıdır. Doğum için gerekli kaslar yürüyüşle çok güzel çalışır.
peki ilk 3 ay bi kısıtlama oluyo mu canım yada hamilelikte tempolu mu yürüyosun süre kısıtlaması var mı ayyy çok sordum canım aslında daha çok sorum var da yavaş yavaş sorayım bari![]()
Sağol canım evet bende bebek düşünüyorum folik asite başladım 3 hafta oluyo bakalım hayırlısı hamiş kalana kadar 52 ye düşmek istiyorum 1.5 aydır diyetisyene gidiyorum ♡♡♡İlk 3 ay zaten vücut çok yorgun hissediyor. İstesen de bir şey yapamıyorsun. 4. ayda başladım ben yürüyüşe vs.
Süre kısıtlaması yok ben öncesinde de spora alışık olduğum için tempolu yürüyorum, normalde nabız yükselmeyecek şekilde yürünüyor. İlk 3 ay uzanmıyorsun yukarılara ve eğilmiyorsun; ağır taşımıyorsun ayrıca.
İstediğin kadar sorabilirsin. Bebek mi düşünüyorsunuz?
Hamilelikte karatay tipi beslenirsen hem çok kilo almazsın hem de bebeğin ve sen sağlıklı olursunuz.Sağol canım evet bende bebek düşünüyorum folik asite başladım 3 hafta oluyo bakalım hayırlısı hamiş kalana kadar 52 ye düşmek istiyorum 1.5 aydır diyetisyene gidiyorum ♡♡♡
Merhaba size bir soru soormak istiyorum siz baya bilgili görünüyorsunuz çünkü :) benim spor yaparken dizlerim den çıtlama sesi geliyor geçen şınav çekerken dirseğimden de çıt sesi geldi ,internette araştırdım ortopediye görünün diye tavsiye vermişler kireçlenme olabilirmiş, sizce bu normal mi ,hareketleri ısınmadan yapıyorum ona bağlıyorumHamilelikte karatay tipi beslenirsen hem çok kilo almazsın hem de bebeğin ve sen sağlıklı olursunuz.
Isınmadan yapma canım sakatlık olabilir. Ben ters bastığımda ya da yanlış hareket yaptığımda çıtlama oluyordu. Hareketin ağırlığını başka yöne kaydırıp dene.Merhaba size bir soru soormak istiyorum siz baya bilgili görünüyorsunuz çünkü :) benim spor yaparken dizlerim den çıtlama sesi geliyor geçen şınav çekerken dirseğimden de çıt sesi geldi ,internette araştırdım ortopediye görünün diye tavsiye vermişler kireçlenme olabilirmiş, sizce bu normal mi ,hareketleri ısınmadan yapıyorum ona bağlıyorum
Zaten diyetim dukan karatay karışımı bişey inşallah hamile kaldığım zaman bol bol tavsiye alırım senden♡senin nasıl gidiyo hamilelik çok kilo alınıyor mu gerçektenHamilelikte karatay tipi beslenirsen hem çok kilo almazsın hem de bebeğin ve sen sağlıklı olursunuz.
Yersen alınıyor. Her ay 3 kilo alsan 30 kilo yapar doğuma kadar. Ben karataya 2 ay olacak geçeli öncesinde 6 kilo almıştım. 49 ile hamile kaldım 55e çıktım. Şekerin bebek için zararını görünce kestim 2 aydır sadece 1 kilo aldım. Onun da yarısı kızım.Zaten diyetim dukan karatay karışımı bişey inşallah hamile kaldığım zaman bol bol tavsiye alırım senden♡senin nasıl gidiyo hamilelik çok kilo alınıyor mu gerçekten
Ya allahım yaaa mükemmelsinYersen alınıyor. Her ay 3 kilo alsan 30 kilo yapar doğuma kadar. Ben karataya 2 ay olacak geçeli öncesinde 6 kilo almıştım. 49 ile hamile kaldım 55e çıktım. Şekerin bebek için zararını görünce kestim 2 aydır sadece 1 kilo aldım. Onun da yarısı kızım.
Hahahahhahhaa yok canım nerede? Ben alelade bir insanım.Ya allahım yaaa mükemmelsin![]()
Maşallah nasıl güzel bi duygu allahım bana da nasip etsin inşallah boyun kaç canım benim 162 sence kaç kiloya inmeliyim ben 48 istiyorum doğumdan önce ama diyetisyenim çok az olur dediYersen alınıyor. Her ay 3 kilo alsan 30 kilo yapar doğuma kadar. Ben karataya 2 ay olacak geçeli öncesinde 6 kilo almıştım. 49 ile hamile kaldım 55e çıktım. Şekerin bebek için zararını görünce kestim 2 aydır sadece 1 kilo aldım. Onun da yarısı kızım.