fitim fitsin fit (squat)

Maşallah nasıl güzel bi duygu allahım bana da nasip etsin inşallah boyun kaç canım benim 162 sence kaç kiloya inmeliyim ben 48 istiyorum doğumdan önce ama diyetisyenim çok az olur dedi
Boylar aynı canım. Ben 49da iyi hissediyorum kendimi. Kemik yapınla da alakalı. Göbek vs sevmiyorum. Tabii şu an benden önce giden kocaman bir göbeğim var:halay: doğumdan sonra eski haline dönmeyi umuyorum.

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Boylar aynı canım. Ben 49da iyi hissediyorum kendimi. Kemik yapınla da alakalı. Göbek vs sevmiyorum. Tabii şu an benden önce giden kocaman bir göbeğim var:halay: doğumdan sonra eski haline dönmeyi umuyorum.

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Aminnn canim benim doğumdan sonra bence hemen eski haline Döneceksin ben eminim doğumun nasıl olacak karar verdin mi Epidural mi sezaryen mi normal mi ona göre doktorunun izin verdiği zamandan sonra sporunu da yaparsın ayyy çok güzel maşallah sanada kuzuya da:dua::nazar:

Aminnn canim benim doğumdan sonra bence hemen eski haline Döneceksin ben eminim doğumun nasıl olacak karar verdin mi Epidural mi sezaryen mi normal mi ona göre doktorunun izin verdiği zamandan sonra sporunu da yaparsın ayyy çok güzel maşallah sanada kuzuya da:dua::nazar:

Doğal dogum yapmak istiyorum. Mümkün olduğunca müdahalesiz. Keşkesiz doğum hikayelerini diye aratıp okuyabilirsin.

Yersen alınıyor. Her ay 3 kilo alsan 30 kilo yapar doğuma kadar. Ben karataya 2 ay olacak geçeli öncesinde 6 kilo almıştım. 49 ile hamile kaldım 55e çıktım. Şekerin bebek için zararını görünce kestim 2 aydır sadece 1 kilo aldım. Onun da yarısı kızım.
Kızını yerimmmm seniinn:21::KK68::KK68: nasilsin bitanem :KK60:ayy ne güzel az kilo aldin Allah kismet ederse bi daha ki hamileligimde bende bilincli davranicam örnek bir hamilesin kuzum:KK74:

Kızlar bana acilen şu popo altı bıngıllarını eritecek çok etkili egzersiz lazım 3 hafta sonra tatile gidicez:skandal: nolur yardım edinnnnnn:KK17:

Üçgen nasıl bi hareket canım görsel varsa paylaşabilir misin tatlım bide squat in sayısı ne olsun:KK15:
İlk sayfada resmi var oradan bakabilirsin. Bir de yine ilk sayfada squat sayıları içeren 1 ayda 250 ye çıkan bir tablo var. Bitince baştan sumo squat ile tabloyu tekrar edebilirsin.

Back
X