- Konu Sahibi pink_dream
Nasrettin Hoca eşekten düşünce , bana eşekten düşeni getirin , beni ancak o anlar demiş. Çok sinirlerim bozuk. Burada dertleşirsem belki biraz daha kendimi iyi hissedebilirim diye düşündüm. Çok üzgünüm çok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimle nişanlıyken akşam dışarı çıkmıştık , trafik kazası geçirdik. Çok büyük bir kaza değildi ama tekerler kullanılamaz hale geldi. Üstelik kış günüydü. Ablama telefon ettim. Bize yardıma gel dedim. Altında arabası vardı çünkü. Yorgunum gelemem deyip telefonu yüzüme kapattı. Annem ablamın yanındaydı. Telefon konuşmalarımızı duyduğu halde ablamı haklı gördü. Her zaman ki gibi. Neymiş efendim annemin savunması : ablan yorgun olmayaydı gelirdi diyor
Eşimle nişanlıyken akşam dışarı çıkmıştık , trafik kazası geçirdik. Çok büyük bir kaza değildi ama tekerler kullanılamaz hale geldi. Üstelik kış günüydü. Ablama telefon ettim. Bize yardıma gel dedim. Altında arabası vardı çünkü. Yorgunum gelemem deyip telefonu yüzüme kapattı. Annem ablamın yanındaydı. Telefon konuşmalarımızı duyduğu halde ablamı haklı gördü. Her zaman ki gibi. Neymiş efendim annemin savunması : ablan yorgun olmayaydı gelirdi diyor
ayy anlattığın tip aynı benim yengem ben yenge olduğu için gitmiyorum gelmiyorum ama sen ne yapacaksın abla bu atsan atılmaz satsan satılmaz:26:
Yaşadıklarım film olur inan. Böyle tv karşısında halimi izlesen ağlayacağından şüphem yok. O kadar yani
dışarda düşman aramaya gerek yok...
o nasıl abla öyle yaa ablam yok ama ben bir ablayım kardeşim de benim canım kanım nasıl yapabiliyor böyle şeyler çok tuhaf yaa
Ne yapayım. Bu benim kaderim . Bu benim imtihanım. Çok yaralıyım çok
siz ondan öncemi evlendiniz