• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fıtratı bozmak...

Herşeyin bir çözümü olmalı telafisi olmalı. Ben ruh halimden dolayimi göremiyorum aceba çıkmazda gibiyim. Bir mucize olsa eski burnuma donusse burnum. 5 kuruş bile veremem artık doktorlara güvenim kalmadı. Daha kötü olma ihtimali de var sonuçta. Kendi kendine yıllar geçtikçe duzelse keşke

Bence abartiyorsunuz
Koskoca kadinsiniz, cucuk kadar bir kikirdak icin kocama cocuguma hayrim yok seklinde dusunmek hic yakisiyor mu Allah askina??

Yaptirdiysaniz da yaptirdiniz, 5grlik et icin niye gunahkar olasiniz? Haram mi yediniz, cinayet mi islediniz? Sacmaliyorsunzu kusura bakmayin kendinize gelin. Bu forumda ne dertler var. Sonucun oyle yazdiginiz kadar kotu oldugunu da sanmiyorum, begenmediyseniz de gidin doktora duzeltsin.

Sizin şişler indi mi , burun daha oturmamıştır ki sonuç ortaya çıkmış olsun

Estetik kaygıyla ameliyat oldunuz sanirim. Fark buyuk olunca hem cevre baskisindan hem de vicdanınızın baskisindan dolayi pisman oldugunuz. Eger saglik icin yaptirmadiysaniz ve gunah oldugunu dusunuyorsaniz ufak dokunusla buyuk dokunus arasinda bir fark yok bence. Bu sadece psikolojik olarak size kendinizi iyi hissettirir. icki ictim ama az ictim sarhos olmadim demek gibi olur. Yani o acidan sonuc itibariyle az fark oksa da cok olsa da aslinda ayni. Bu yuzden kendinizi kotu hissetmeyin. Gunah acisindan endiseleniyorsaniz tevbe edin. Yapacaginiz tek sey bu olur. Tabi ki uzulmek de samimi bir tevbe icin de gereklidir ama cocugunuzu ve esinizi etkileyecek kadar kendinizi yipratmayin. Goruntu de zaman icinde oturur. O kadar rahatsiz etmez sizi.

Ben de rinoplasti düşünüyorum ama feci korktum şuan. Hangi hastane, hangi il, dr adı biraz ipucu verir misiniz? Geçmiş olsun ve umarım zamanla oturur yeni burnunuz.

Sizin şişler indi mi , burun daha oturmamıştır ki sonuç ortaya çıkmış olsun
[/QUOTE

Sanırım inmedi daha ama şimdiden fazla küçük sisler inince elimde ne kalacak bilmiyorum. Kemer olmadığı için burun sırtına işlem yapılmadı o sebepten şişlikler az. Ha birde oturdukca sağ burun deligimdeki sorun barizlesiyor

Ben de rinoplasti düşünüyorum ama feci korktum şuan. Hangi hastane, hangi il, dr adı biraz ipucu verir misiniz?

İstanbul'da değilim ben vermeyeyim doktor ismi. Bulunduğum şehirdeki en iyi hastanenin en iyi doktoru. Yerinizde olmayı o kadar çok isterdim ki henüz yaptırmamış olmayı. Gargamel gibide olsa size ait eminim ki güzeldir çünkü doğal olan her zaman güzeldir

Diger mesajlarınızı simdi okudum. Olan olmus dert etmeyin. Allah saglik versin. Insanlar kanser olup organlarini uzuvlarini aldirmak zorunda kalıyor.

Elbette doktorun yanlış yonlendirmesi vs cok can sıkıcı. Ama sagliginiz yerinde. 1 yil otursun burnunuz. Begenmezseniz biraz daha birikim yapip revizyon yaptirirsiniz. sagliginiz sizinle onemli olan bu.

hayatımda gördüğüm en suni burun irem derici' nin burnu. o bu burunla milyonların önüne çıkıyorsa siz de çıkarsınız.

Evli oldugu donemdeki burnu iyiydi. Tipi falan da o donem daha dogaldi sanki. Sonraki burnu kotu gercekten. Yüzüne gore cok kucuk.

Ben bir de hande ataizinin burnuna uzulurum hep. Bir ara iyiydi sonra baya kotu olmustu. En son yine duzeltti galiba yine iyi su an.

Şiş diye bu şekilde düşünüyorsunuz şu an oturmamış bir burun ve epeyce bi şiş bir yüz var. O sebeple bu haliyle kötü geliyor size... sadece biraz zaman. 7-8. Aylarda daha farklı düşüneceksiniz

Bir de zamanla illaki alisiliyor. Zuhal topal mesela zaten burnu küçüktu. Bir gordum anlam veremedim neden yuzu boyle diye. Meger burnunu yaptirmis. Once garip geliyor sonra alisiyor insan. Bir sure sonra da guzel geliyor.
Sonradan bu kadar uzuldugunuze kizarsiniz.

Ev esyalarimizi beyaz almak zorunda kalmistim. O donemki beyaz modasindan. Ama hic beyaz sevmem cok cig gelirdi bana. Bulamadik mecbur beyazli kahverengili aldik. Ama uzuluyordum baya. Zaman gecti o kadar sevdim ki iyi ki dedim. Simdi beyaz modasi geciyor ama ben yine de beyaz istiyorum evi yenilersem de.evi aydinlik gösteriyor. Zamana birakin yipratmayin kendinizi.

Evli oldugu donemdeki burnu iyiydi. Tipi falan da o donem daha dogaldi sanki. Sonraki burnu kotu gercekten. Yüzüne gore cok kucuk.

Ben bir de hande ataizinin burnuna uzulurum hep. Bir ara iyiydi sonra baya kotu olmustu. En son yine duzeltti galiba yine iyi su an.
hande ataizi' ne dikkat etmedim ama irem derici' nin burnu gerçekten çok yapay duruyor yani hiç burun kemiği yokmuşta direkt burun ucu varmış gibi.
sağlık sorunu ya da afaki bir bozukluk yoksa dokunulmasına karşıyım sonra insan eskiyi mumla arıyor.

Bir de zamanla illaki alisiliyor. Zuhal topal mesela zaten burnu küçüktu. Bir gordum anlam veremedim neden yuzu boyle diye. Meger burnunu yaptirmis. Once garip geliyor sonra alisiyor insan. Bir sure sonra da guzel geliyor.
Sonradan bu kadar uzuldugunuze kizarsiniz.

Ev esyalarimizi beyaz almak zorunda kalmistim. O donemki beyaz modasindan. Ama hic beyaz sevmem cok cig gelirdi bana. Bulamadik mecbur beyazli kahverengili aldik. Ama uzuluyordum baya. Zaman gecti o kadar sevdim ki iyi ki dedim. Simdi beyaz modasi geciyor ama ben yine de beyaz istiyorum evi yenilersem de.evi aydinlik gösteriyor. Zamana birakin yipratmayin kendinizi.
Zuhal topal in burnu çok guzel olmuş ama yani kötü bir örnek değil,İrem Derici gibi veya ceylan gibi değil.

Yuzunzu karalayarak burun resmi atarmisniz bi bakalim merak ettim bende oldum ama yani bu kadar yakinmadim

Back
X