Yuzunzu karalayarak burun resmi atarmisniz bi bakalim merak ettim bende oldum ama yani bu kadar yakinmadim
İstemiyorum buradan paylasmak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yuzunzu karalayarak burun resmi atarmisniz bi bakalim merak ettim bende oldum ama yani bu kadar yakinmadim
Zuhal topal in burnu çok guzel olmuş ama yani kötü bir örnek değil,İrem Derici gibi veya ceylan gibi değil.
Bence Zuhal topalın burnu da maalesef ona yakışmadı kendi de söylüyor pişmanım diye...Zuhal topal in burnu çok guzel olmuş ama yani kötü bir örnek değil,İrem Derici gibi veya ceylan gibi değil.
Ee o zaman napak ki ne diyelim dr adı yok foto yok.........,, üzülme geçer şişi iner vs vs vs vs. Konu kilitİstemiyorum buradan paylasmak
Gecmis olsun. Bence konuyu uzatmaya getek yok.ne desek bos. Demekki gercekten kotu aglamanizda fayda var.rahatlarsinizİstemiyorum buradan paylasmak
Ben kemerli burunlari seviyorum ve yaptiranlara da anlam veremiyorum. :) Bence kemerli burun ozel bir burun. Herkes de yok yani o. Kemerli burnu olanlar bence cok ozel insanlarGuzel olmustur uzulmeyin. Benim burnum kemerli. Bana cok cirmin gorunuyor. Esin ve sevdiklerim, arkadaslarim ameliyat olma cok yakisiyor diyorlar. Bana kalss olmayi cok isterim :) uzulmeyin. Mutlu olun.
Ben korkuyorum da, belli etmiyorum kimseye :) o yuzden yaptirmak icin inat etmedim. Ama esim benden inat asla dokundurtmaz. Ben boylecsevdim aldim diyor :) kilo alsam guzel oluyor aslinda ama ben kilo alamiyorum ki. Ileride kilom olursa burnum gozume batmayacak. O gunler yakin artim bence. Yasim ilerliyorBen kemerli burunlari seviyorum ve yaptiranlara da anlam veremiyorum. :) Bence kemerli burun ozel bir burun. Herkes de yok yani o. Kemerli burnu olanlar bence cok ozel insanlarHatta bilim adamlarinin yaptigi bir arastirmaya gore burnu kemerli olanlar zeki insanlarmis. Osmanli padisahlarinin cogunun burnu da kemerliymis hatta delil olarak da onlarin burnu incelenmis. Tarih hocamiz anlatmisti uni.de :)
Benim kocaman bir burnum var mesela. Baya buyuk hatta. Bildigin kocaman yuvarlak. Hamileyken yuzumun yarisi burundu hattaAman yine de bu bana ozel deyip elletmiyorum ben. Seviyorum kocamanligini
![]()