• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fittt fittttttt:)

eltafff

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
19
1
8
35
Kütahya
Sogan suyu gercekten mucizeymiş kaynatarak içiyorum günde 2 bardak acayıp ödem attım ilk gunlerde bol su içiyorum yedıklerıme dıkkat edıyorum ama cok fazla degıl gözle görulur cok fark oldu tartım olmadıgı ıcın tartılamadım ama en az 3 kılo gıttı kıyafetten bılıyorum cok memnun kaldım herkese tavsıye edıyoru:49:m

Sogan suyu gercekten mucizeymiş kaynatarak içiyorum günde 2 bardak acayıp ödem attım ilk gunlerde bol su içiyorum yedıklerıme dıkkat edıyorum ama cok fazla degıl gözle görulur cok fark oldu tartım olmadıgı ıcın tartılamadım ama en az 3 kılo gıttı kıyafetten bılıyorum cok memnun kaldım herkese tavsıye edıyoru:49:m

nasıl yapıyosun cnm onu bide tadı nasıl :49:

nasıl yapıyosun cnm onu bide tadı nasıl :49:

orta boy yada küçük bi soğanı 2 su bardagı suda kaynatıyorum kaynamaya basladığında 5 dk tutup kapatıyorum sonra süzüp sabah ac karnına içine limon sıkarak ılık olarak içiyorum 1 bardak aksam ise ya yemekten once yada gece yatarken içiyorum tadı içilemeyecek kadar kötü degil ayrıca hıç soğan kokusu olmuyo gun içerisindede 8 ile 10 bardak arası su içiyorum onunda faydası olmustur tabı inş sende memnun kalırsın:42:

orta boy yada küçük bi soğanı 2 su bardagı suda kaynatıyorum kaynamaya basladığında 5 dk tutup kapatıyorum sonra süzüp sabah ac karnına içine limon sıkarak ılık olarak içiyorum 1 bardak aksam ise ya yemekten once yada gece yatarken içiyorum tadı içilemeyecek kadar kötü degil ayrıca hıç soğan kokusu olmuyo gun içerisindede 8 ile 10 bardak arası su içiyorum onunda faydası olmustur tabı inş sende memnun kalırsın:42:
İnsallah denemeye baslıcam yarından itibaren tesekürler :)

orta boy yada küçük bi soğanı 2 su bardagı suda kaynatıyorum kaynamaya basladığında 5 dk tutup kapatıyorum sonra süzüp sabah ac karnına içine limon sıkarak ılık olarak içiyorum 1 bardak aksam ise ya yemekten once yada gece yatarken içiyorum tadı içilemeyecek kadar kötü degil ayrıca hıç soğan kokusu olmuyo gun içerisindede 8 ile 10 bardak arası su içiyorum onunda faydası olmustur tabı inş sende memnun kalırsın:KK42:

Sonuc ne oldu peki? Hala uyguluyor musunuz ve kac kilo verdiniz tam olarak?

ben günde 3 fincan formmix yeşilçay içiyorum kabızlığa birebir
metebolizmayı hızlandırıyor. bu arada soğan suyunu da deneyebilirim.

Back
X