fiv'li kedi. eve almali miyim?

feministic

God's timing is always perfect.Trust in Him!
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
1.065
705
Merhaba,
Sokakta baktığımız bir kedimizin agzinda surekli yara cikmasi sonucu en son veteriner tedavisinde fiv'li olduğunu öğrendik. Sokakta ve ara ara evde surekli bakiyoruz ona ama bu zamana kadar tamamen eve almayi dusunememistik. Ailelerimzden ayri bir şehirde, istanbul'da yasiyoruz. Yakin arkadaslarimizla evlerimiz cok uzak. Yani bi tatile vs gittiğimizde kediyi ne birakacak kimse var ne eve gelip bakacak kimse.

bugun esim goturdu veterinere. Veterinere sordurdum eve almak gerekir mi diye, olsa da olur olmasa da olur gibi konuşmus. Ama benim internetten okudugum kadariyla evde olmak fiv'li bir kedinin ömrünü uzatirmis. ama dediğim gibi eve alirsak, evde yalniz kalacagi durumlar olacak mecburen.

Ne yapmak lazim? Fikir verir misiniz?

Fivli bir kedinin evde bakılması hem onun için hemde diğer sokakta yaşıyan kediler için önemli .. Şehir dışına çıktıgınız da eve bol miktarda mama ve su bırakırsanız herhangi bi problem yaşamaz tabi aylarca şehir dışında kalmayacaksanız ..

Fivli bir kedinin evde bakılması hem onun için hemde diğer sokakta yaşıyan kediler için önemli .. Şehir dışına çıktıgınız da eve bol miktarda mama ve su bırakırsanız herhangi bi problem yaşamaz tabi aylarca şehir dışında kalmayacaksanız ..

cok teSekkurler cevabiniZ icin. Aylarca degil tabi ama hem eşimin hem benim ailem uzakta olunca bayramlarda ve yaz tatilinde 10-15 gun sehir disinda olabiliyoruz. kedi icin cok sıkıntı olur mu? Sokak kedisi oldugu icin cok sikilir evde gibi geliyor, ona kiyamiyorum.

cok teSekkurler cevabiniZ icin. Aylarca degil tabi ama hem eşimin hem benim ailem uzakta olunca bayramlarda ve yaz tatilinde 10-15 gun sehir disinda olabiliyoruz. kedi icin cok sıkıntı olur mu? Sokak kedisi oldugu icin cok sikilir evde gibi geliyor, ona kiyamiyorum.

Yani şöle söliyim 5 kedim var 5 de sokak kedisi .. 1 hafta evde bıraktıgımız durumlar oldu .. Tabi bol mama ve bi kaç kap su ile .. Bir tek kumları çok kötü oluyor .. Tanıdık biri ya da güvenilir komsunuzdan rica etseniz kumunu temizlemesi için sorun teşkil etmez ..

X