- 19 Nisan 2020
- 626
- 386
- 103
- 30
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
bir de şaka gibi bir şey anlatıcam. E devleti açıp üstüne kayıtlı arabaları gösterdi bana
E zengin diyor ya bacım okumuyon muBu kadar sıkıldıysan niye bi daha gorusmeye cagirsa gidiyosun?
Bekar olsam birisi karşımda e devletini açsa kapat arabaları evli misin bekar mi ?Açıkta davan var mı?Kaç sim kartın var bunları göster aslanım derdim.Zaten fiyaskoymuş kaçardı.
ParaaaaaBu kadar sıkıldıysan niye bi daha gorusmeye cagirsa gidiyosun?
ParaaaaaaaaaAdam saçma sapan da size ne demeli. Varlıklı diye mi ilk buluşma kötü geçtiği halde şansınızı zorlayacaktınız. Tencere kapak bence
Herkese iyi kötü bir şeyler gösterilmiş. Bana hiç bir şey gösterilmeden etkilenmiştimBenzeri başıma gelmişti bana mal varlığını,babasının şirketini,son model iphone ve apple watch mı neydi işte onları göstermişti sonra takıldığı pahalı mekanlardaki resimleri göstermişti biri ve tanımadığım bir insandıokulun kafesinde ders çalışırken telefon şarjı bahanesiyle oturup kahve ısmarlayacağım diye tutturmuştu.sonrada hadi gel seni kahvaltıya götüreyim demişti daha tanımadan etmeden malıyla etkilemeye çalışan tipten buz gibi soğurum.şimdiki sevgilim bana kedisini göstermişti daha çok etkilendiğim kesin
Çok varlıklı birisi. İyi bir mesleğe sahip ve aynı şehirdeyiz. Bunlar beni cezbetti ve görüşmeyi kabul ettim.
E devleti açıp üstüne kayıtlı arabaları gösterdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?