• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fiyat araştırmış

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.980
798
Selam hanımlar;
Her geçen gün yeni bir sürprizle karşılaşıyorum. Eşim geçen gün normal sohbet ederken bekar erkek kardeşimin yıllar önce geneleve gittiğini iddia etti. Kimden duydun dedim. Sürekli değişik kadınlarla eşini aldatan bir arkadaşı var, o söylemiş. Ki söylediği adam güvenilmez biri ve kardeşimle pek samimi değil. Neyse seni, beni ilgilendirmez dedim konuyu kapattım.

Bugün gelmiş diyor ki; ben internetten fiyatlara baktım, çok ucuz. Kardeşin defalarca gitmiştir. Sen kafayı mı yedin, sanane yahu? Kardeşimin yaptığı her neyse ne seni, ne beni ilgilendirmez. Çok saçma sapan davranıyorsun dedim. Küstü gitti.

Hanımlar, noluyor bu adama? Artık her gün acayip bir şeyler çıkıyor kafasından.

Selam hanımlar;
Her geçen gün yeni bir sürprizle karşılaşıyorum. Eşim geçen gün normal sohbet ederken bekar erkek kardeşimin yıllar önce geneleve gittiğini iddia etti. Kimden duydun dedim. Sürekli değişik kadınlarla eşini aldatan bir arkadaşı var, o söylemiş. Ki söylediği adam güvenilmez biri ve kardeşimle pek samimi değil. Neyse seni, beni ilgilendirmez dedim konuyu kapattım.

Bugün gelmiş diyor ki; ben internetten fiyatlara baktım, çok ucuz. Kardeşin defalarca gitmiştir. Sen kafayı mı yedin, sanane yahu? Kardeşimin yaptığı her neyse ne seni, ne beni ilgilendirmez. Çok saçma sapan davranıyorsun dedim. Küstü gitti.

Erkek kardeşinizi kendisine rakip görüp sidik mi yarıştırıyor acaba ? Ne bu böyle karalama kampanyası mı?

Yazmak istemiyordum,özür dilerim ama aslında kendisi merak ediyor olabilir mi ? Hani kendisi kafasında bir şeyler kuruyor da erkek kardeşinizin bahanesiyle sizi mi test ediyor acaba? Hani siz ''aa evet ucuzmuş'' falan deseniz aklınca bir onay falan mı almış hissedecekti,hiç normal bir davranış değil şu yaptığı.Aklı başında hiçbir insan eşinin kardeşinin seks hayatı için oturup genelev fiyatlarına bakmaz.

Selam hanımlar;

Ayarları bozulmuş, arkadaşlarına benzemeye başlamış olabilir. Lafınızı çok güzel söylemişsiniz, sakın küsmesine falan aldanmayın, koruyun tavrınızı. Bir ara eşim beni sürekli eleştirmeye başlamıştı, hayordır dedim git gide m...Nin cümleleriyle konuşmaya başladın, ben onun karısı değilim haberin olsun dedim, bi kendine geldi. Lafınızı esirgemeyin

En güzeli kardeşine sor
Ona mi düşmüş kardeşinin ne yaptığı
Kendi yaptığı doğruymuş

Işı gücü yokta netten kadınlara fiyatlarına mi bakıyor bu bence kardeşine laf demesinden daha kötü

Kardeşimi iyi tanıdığımı düşünüyorum. O tür ortamları hijyenden uzak ve iğrenç bulur. Diyelim ki bu dediği doğru. Bekar adam, kimseyi ilgilendirmez.

Fiyat araştırmanın hiçbir mantıklı sebebi yok.

Back
X