• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fiyat araştırmış

Üzüldüm. İnşallah bu durumu çözmenin bir yolunu bulursunuz. Keşke iş değiştirebilse. O ortamdayken zaman ilerledikçe daha çok sorun yaşamazsınız inşallah. Burdan bakınca öyle görünüyor çünkü.
Kpss yi bekliyorum. İnşallah atanırsam hem şehir hem iş değiştireceğiz. İnşallah düzelir.

Bakın böyle konular açıyorsunuz ben iflah olmaz bir meraka düşüyorum, yapmayın nolur yaa. En son travesti eskort fiyatlarını biliyor musun diye sorduğum için eşim bir dünya kızdı sen iyice kafayı yedin diye şimdi gidip genelevler ne alemde diyemem 🤣🤣 Bana çemkiriyor sen beni nasıl sanıyorsun diye ,merak ediyorum kkda vardı diyorum nasıl forum ora diyor 🤭 şimdi ucuz ama ne kadar ucuz neye göre ucuz? Saatlik mi ? İşin erken biterse noluyor? Kafamda deli sorular 🤭
Yaşa gore degisiyordur herhalde 🤔

Kardeşimi iyi tanıdığımı düşünüyorum. O tür ortamları hijyenden uzak ve iğrenç bulur. Diyelim ki bu dediği doğru. Bekar adam, kimseyi ilgilendirmez.

Fiyat araştırmanın hiçbir mantıklı sebebi yok.

Eşinizin terk etmeyi düşündüğünü itiraf ettiği bir konunuz vardı. Bana o konudan beri pek güven vermiyor eşiniz.

Kpss yi bekliyorum. İnşallah atanırsam hem şehir hem iş değiştireceğiz. İnşallah düzelir.
Began konuya yorum yapmamıştım. Bazen kafamızdaki şeyleri istemsiz dile döküyoruz, aptallık denilebilir , fikri ne ise zikri nedir olabilir, Allah gösteriyor diyebiliriz . Her neyse inş bir an önce kendine gelir, atanmanı can- ı gönülden diliyorum.

Began konuya yorum yapmamıştım. Bazen kafamızdaki şeyleri istemsiz dile döküyoruz, aptallık denilebilir , fikri ne ise zikri nedir olabilir, Allah gösteriyor diyebiliriz . Her neyse inş bir an önce kendine gelir, atanmanı can- ı gönülden diliyorum.
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Üşenmedim internette fiyat arattım birşey çıkmıyor. Yani sizin uyanık geçinen adam muhtemelen arkadaşlarına sordu fiyat öğrenmek için. Yanında telefondan Google a yazın genelev tarifesi diye sonra da sonuç çıkmıyor o ahlaksız zibidi arkadaşlarından öğreniyorsun di mi diye cıngar çıkarın

Acaba 🤔 Bahşiş falan veriliyor mu 🤔 Ne diyorsun çıkarken eline sağlık mı diyorsun başka birşey mi 🤔 Biraz araştırdım eski fiyatları buldum ama yeni fiyatları hala bilmiyorum açıkçası
Bahşiş mi lokanta mı ora 🤪 kukuna saglik deniyordur herhalde 🤢 bunun merakı da olmaz herhalde ya... 🙄 eskilerden bekarlikta benim de arastirmalarim oldugu dogrudur, bazilari kosarak kacmakla sonuclansa da bazilari 🤩🤩

Üşenmedim internette fiyat arattım birşey çıkmıyor. Yani sizin uyanık geçinen adam muhtemelen arkadaşlarına sordu fiyat öğrenmek için. Yanında telefondan Google a yazın genelev tarifesi diye sonra da sonuç çıkmıyor o ahlaksız zibidi arkadaşlarından öğreniyorsun di mi diye cıngar çıkarın
Oyle birsey yok cunku genelev de cam da filan da yazmaz zaten.. market urunu mu bu fiyat yazsin yada aratinca bulunsun.bide uzerlerine fiyat etiketi bassinlar kadinlarin 🤣 buyuk ihtimal giriyorlar iceri begendigi kadina gore fiyat soyleniyor gelene.. tabi genelev diye birsey kaldiysa..

Oyle birsey yok cunku genelev de cam da filan da yazmaz zaten.. market urunu mu bu fiyat yazsin yada aratinca bulunsun.bide uzerlerine fiyat etiketi bassinlar kadinlarin 🤣 buyuk ihtimal giriyorlar iceri begendigi kadina gore fiyat soyleniyor gelene.. tabi genelev diye birsey kaldiysa..
Aynen. Ya arkadaşlarına sordu ya gidip kendi sordu

genelev değildir de ben de meraktan baktım eskort siteleri falan varmış.
çılgınlarca fotoğraflar var bir sürü oradan bulmuştur
VPN ile açılıyor siteler

genelev değildir de ben de meraktan baktım eskort siteleri falan varmış.
çılgınlarca fotoğraflar var bir sürü oradan bulmuştur
VPN ile açılıyor siteler
Eşim vpn kullanmayı bilmez.

Sende git hayatım jigolo fiyatlarını araştırdım gerçekten çok yakışıklı erkekler varmış de ve gül sonra dedi deki burası türkiye bir kadınla yatıp üstüne para veren çok salak erkek varken mantıksız jigola dersin.Adam en on yıl düşünür durur artık.

Bahşiş mi lokanta mı ora 🤪 kukuna saglik deniyordur herhalde 🤢 bunun merakı da olmaz herhalde ya... 🙄 eskilerden bekarlikta benim de arastirmalarim oldugu dogrudur, bazilari kosarak kacmakla sonuclansa da bazilari 🤩🤩
Öğrendiğim kadarıyla kasadan fiş alıp veriyormuşsun kadına. Gün sonundaki kadınlar fişleri kasaya veriyormuş. O arada bahşiş verebilirsin bence 🤔 Yemin ederim erkek olsam sırf merakımdan giderim nasıl bu olaylar diye

Back
X