- Konu Sahibi sefamolsun
-
bence çok da uygun değil...bilindik markaların fiyatları yine aynı..diğerlri de kalitesiz gibi geldi bana...
Haftalar geçiyor:CüvCüv: bu siteyi gezerken buldum ürünler çok güzel görünüyor fiyatlarda inanılmaz uygun geldi bana..
Daha önce alışveriş eden arkadaşlar varsa memnun kaldılarmı bilmek isterim.. Bebeğim için almayı düşündüğüm çok zevkli şeyler gördüm..
Tavsiye edermisinizkaydirigubbakcemile5
canım ben iki hafta önce bikaç eksiğimi sipariş ettim o siteden, ertesi gün öğle saatlerinde hemen geldi kargoyla kargo ücreti 8,00 tl , ama onu da alışverişinin tutarının üstüne ekliyorlar, ben karttan çektirdim mesela, 32,00 tl falan tuttu kargo dahil onu da 12'ye böldüler , , gelen ürünler tam nette gördüğüm gibi, seçtiğim renkler birebir gelmiş ,mesela 5,00 tl'ye alt açma seti sipariş etmiştim beklediğimden kaliteli çıktı, o yüzden şimdi ara sıra bakıyorum, çok uygun bişey görürsem yine sipariş veririm çok memnun kaldım çünkü.
bende inceledim şimdi bu siteyi gerçektende güzel hazırlamışlar gayet yalınopuyorumnanaktan...fiyatlarıda zaten buraya göre uygun.ama kalitesi nasıldır.CADIARZU:sm_confused:.ucuzundan bişi alsakta baksakmı nasıldır diye sonuçta hemen hemen hepsi aynı kalitededirler diye düşündüm...:uhm:
pardon site adresını ben mı goremıyorum bende bakmak ıstedıyorum ama adresı goremedım
Alışveriş eden birinden bunu duymak güzel
Aynı alt açma benimde dikkatimi çekmişti zaten demek sen aldın, beğendiysen bende alıcam alkisalkisalkis
canım ben iki hafta önce bikaç eksiğimi sipariş ettim o siteden, ertesi gün öğle saatlerinde hemen geldi kargoyla kargo ücreti 8,00 tl , ama onu da alışverişinin tutarının üstüne ekliyorlar, ben karttan çektirdim mesela, 32,00 tl falan tuttu kargo dahil onu da 12'ye böldüler , , gelen ürünler tam nette gördüğüm gibi, seçtiğim renkler birebir gelmiş ,mesela 5,00 tl'ye alt açma seti sipariş etmiştim beklediğimden kaliteli çıktı, o yüzden şimdi ara sıra bakıyorum, çok uygun bişey görürsem yine sipariş veririm çok memnun kaldım çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?