Doğuma Hazırlık Fiyatlar çok indirimli ürünleri de süper!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ay ben hiç beğenmedim doğru düzgün alınacak bişeyler yok e bebek diye bir site var hatta mağazasına bizzat gittim çok kaliteli ve güzel alınabilecek şeyler var

ay ben hiç beğenmedim doğru düzgün alınacak bişeyler yok e bebek diye bir site var hatta mağazasına bizzat gittim çok kaliteli ve güzel alınabilecek şeyler var

bahsettiğin sitenin mağazasına gittim geçen hafta cumartesi acccaayip pahalı bi yer.uyduruk önlükleri bile 10 tl ye satıyolar.uni 3 lü yeni dogan ıslak mendil heryerde 10-11 arası orda 15 küsür bide indirimde diye yazmışlar indirim olmasa kaça satıyolar acaba. sebamed in 500 lük şampuanını 19 tl ye aldık orda 28 lira görünce gözlerim yerinden fırladı.

kızlar haftasonu mağazasına gittim,çalışanları çoooook ilgisiz bişe soruyorum elinde telefon çıt çıt msj atyo,hiç bakmadı bize.sinirlendim ama ürünleri güzel ve uygun olunca kendim buldum herşeyi seçip aldım.şikayetimide ettim yöneticiye.
pijama takımları ve kadife tulumlar çok güzel ve uygun.tavsiye ederim.

bende tüm alışverişimi oradan yaptım. hatta öncedende hediyelik tüm bebe kıyafetlerini oradan aldım herkes çok memnun kalınca kendime de oradan alışveriş yaptım..en son gittiğimde kışlıklar çıkmamıştı bu hafta sonu olmazsa yine giderim kışlıklar çıkmış mı son gidenler.........zemuszemus

kışlıklar çıkmış kızlar,kadife tulumlar,alt üst takımlar,polar hırkalar,montlar,merserize yelekler filan var.ben geçen haftasonu ordaydım.topladım kışlıkları.....

inceledim sayfalarını görüntüyü yaklaştırıp dikişlere bile bakabiliyorsun bence kaliteli ve bu rakamlar çok iyi ..zaten giyeceği birkaç ay sonra mevsim değişecek...

ben de gitmeyi çok istiyorum.. ama bir yorum gördüm... bir kişi aldığı bir ürünün renginin aktığını söylemiş.. kafam karıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…