- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
- Konu Sahibi MazlumuGetirinBana
-
Aman ne yufka paketteki 6 yufkadan yırtık olmayan 2 tane zor buldum ben sevmiyorum hazır yufkaları canım yaTr dekı ıncecık yufkalardan burda olsa affetmezdım soylım
Hadı ıyısınız yokum ben
Senın tarıfınıde beklıyorum merakla
Olur canım neden olmasınkatılma kız doymadın mı madalyaya senden tarif gelecek diye tırsıyorum zaten benim de bir madalyam olsa,ben de taksam Nevreste bana niye vermiyorsunuz benim niye yok
Gerçek altın gibi duruyor 1 tane alınca doymam ben hepsi benim olsun takayım düğünlerde şıngır şıngırOlur canım neden olmasınBak B Be_Ni_1012 kaç kez katıldı ,kaçıncı yarışmasında aldı sen de sabırla devam et
Uc tane olsa daha guzel mı durur acabakatılma kız doymadın mı madalyaya senden tarif gelecek diye tırsıyorum zaten benim de bir madalyam olsa,ben de taksam Nevreste bana niye vermiyorsunuz benim niye yok
Hiç güzel durmaz tabikiUc tane olsa daha guzel mı durur acaba
Gozum doysun tamam tamam
Dogru ben dısımle tırnagımla geldım buralaraOlur canım neden olmasınBak B Be_Ni_1012 kaç kez katıldı ,kaçıncı yarışmasında aldı sen de sabırla devam et
Son zamanlarda en cok gördgm börek bu ellerine saglk harika olms
Teşekkür ederimellerinize sağlık ama ben bunu yemeye ve yedirmeye kıyamam ki çok tatlııı
Bu mübarek günde sevap birini bana hediye et işte ne var sanki yoksa doğum hediyesi olarakDogru ben dısımle tırnagımla geldım buralara
Kac kez dırekten dondum bılıyon mu
Gerçek altın gibi duruyor 1 tane alınca doymam ben hepsi benim olsun takayım düğünlerde şıngır şıngır
Hı hı bellı oldu benı ne cok dusundugunHiç güzel durmaz tabikigörmemiş derler sana canım sana laf gelmesine dayanamam ben koyarım 3 taneyi profilime yeter ki sana laf söz gelmesin
Bıraz daha bırıktereyım senın doguma kadar o zaman dusunuruzBu mübarek günde sevap birini bana hediye et işte ne var sanki yoksa doğum hediyesi olarakEnHarbiKiz madalyonunu alacağım
Tamam inşaallah sen de alırsınGerçek altın gibi duruyor 1 tane alınca doymam ben hepsi benim olsun takayım düğünlerde şıngır şıngır
Bilmez miyimDogru ben dısımle tırnagımla geldım buralara
Kac kez dırekten dondum bılıyon mu
Hı hı bellı oldu benı ne cok dusundugun
Dusuncelı arkadasım benım
Öyle tabi canım arkadaşlar bu günler için var ben ne diyorsam senin iyiliğin içinBıraz daha bırıktereyım senın doguma kadar o zaman dusunuruz
Sonuncu mu sana bu yapılır mı gurmem zalımlarTamam inşaallah sen de alırsın
Bak bende kaçkez katıldım sadece 2 tane alabildimSonuncu bile oldum
Ben razıyım sorun değilSonuncu mu sana bu yapılır mı gurmem zalımlar
Ben hiç utanmam şahsen B Be_Ni_1012 de utanmıyor benceBen razıyım sorun değilBen heyecan için katılıyorum 1. olursam utanıyorum
Ah cnm benımÖyle tabi canım arkadaşlar bu günler için var ben ne diyorsam senin iyiliğin içindoğuma da cumhuriyet isterim
Tamam benim yerime hep sen al inşaallah
Yorumları okuyunca aklıma geliyor gidip 1 tane yiyorumnegüzel olmus öyle kurdale gibi lezzetide nefistir simdi ellerinize saglik
yarismada basarilar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?