Saç Uzatma Yöntemleri Fiyto Doğal Ginseng Özlü Bitkisel Şampuanı kullananlar ?

Mini_mini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
3.902
4.117
658
Kızlar bugün aktara yağ ve şampuan almaya gittim ama aktar amcanın kızı kimya okuyormuş kız bana şiddetle ginseng şampuanı tavsiye etti..Hatta Fiyto'nun diğer şampuanlarını gösterdi hepsi baya çoktu ama ginseng ve sarımsak şampuanı iki tane kalmıştı her gelen bu şampuanı sorup alıyor dedi..Ben en çok uzamasını istiyordum en uygunu buymuş..Aranızda bu şampuanı kullanıp memnun olan var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
saçımı daha çok döktü ve sertleştirdi halbuki kendi saçlarım ipek gibi yumuşacıktır su ile bile yıkasam öyledir yani

Tatlım onu özellikle ben sormadan aktarcının eşi söyledi önce saç dökebilir dedi dökülüyor diye sakın başka şampuana geçme dedi devam et dedi cansız dökülecek saçları önceden döküyor yenisinin çıkması için dedi..Bu şampuanda olsun diğer bitkisel şampuanlarda olsun ilk başta dökülme yapar daha sonra toparlar yenilerini çıkarır dedi dökülse de bırakmayacağım

Bu arada saçımı kestirmiştim kadın katlı kesti kısacık olmuştu 2-3 haftadır bakım yapıyorum saçıma ve sanki biraz uzamış gibi aynı yağlarımı kullanmaya da devam edeceğim inşallah düzelecekler

Saç uzaması için istiyorsan ısırgan otlu al canım ben de sipariş ettim

Ben bu şampuanı kullandım evet saçlarımı boyuyorumda ay dolmadan diplerim çıkıyodu uzattığı kesin yani üstelik losyonla kullandım saçda çıkarıyor minik minik alnımdan çıktılar şampuanı çok beğendim kışada sarımsaklı yazada ginseng ve ısırganlı olarak devam edicem

sarmaşık özlüsü harika içine çam terebentin badem yağı evigen bemiks ve bepanthen ekledim....muhteşem bişey oldu

Son düzenleme:
merak ettim bu şampuanı başka kullanan var mı acaba ??

bende az önce aktardan yoğun ısrarına dayanamayıp aldım bakalım işe yarayacak mı saçlarım upuzun ve sarı uçları boyadan nasibini aldı çok sık düzleştirici ve fön yapmamama rağmen kırıklarım var dip boyamı geçen hafta yaptım zaten hızlı uzar ama önemli olan sağlıklı uzaması bakalım nasıl bir değişiklik olacak acabaaaaa ?

Acaba içerisinde kimyasal var mı bunun ? :44::44::44:

Ben de dun aldim bu sampuandan icinde sulfat paraben falan yok sirf o yuzden aldim,saclari sert yapmasi bence normal cunku saci yumusatan tuz butun sac kremlerinde falan tuz var.sacima iyi gelsin de serumla yumusatirim sorun degil

Ben de dun aldim bu sampuandan icinde sulfat paraben falan yok sirf o yuzden aldim,saclari sert yapmasi bence normal cunku saci yumusatan tuz butun sac kremlerinde falan tuz var.sacima iyi gelsin de serumla yumusatirim sorun degil
Tuz dediğin bildiğimiz deniz tuzu olamaz herhalde değil mi? Çünkü deniz tuzu benim saçımı aşırı sertleştiriyor. Ben saçı yumuşatan silikon diye biliyorum bide gliserin koyuyorlar.

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…