• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fizigim cok guzel ama... :(

vücudum çatlak dolu benim doğum yapmış gibi. hiiiç umrumda da değil. emin olun siz nasıl bir enerji yansıtırsanız öyle oluyor. bacaklarımı kalın bulurum zayıf biriyim o yüzden garip durduğunu düşünürüm o bacakların bende ve bunu farkında olmadan yansıtırım, bir yerden sonra başkaları da bacaklarımı kalın bulmaya başlar çok aşırı kalın olmamasına rağmen.
ama çatlaklarım daha fazla olmasına karşın kimse bugüne dek ben söylemeden dikkat bile etmedi. özgüven her şeydir.

Su bazlı olmasının özelliği nedir acaba daha cokmu kapatıyo fondöten kullanmıyorum ne ne anlama geliyo bilmiyorum
terleme durumunda veyahut yağmur yağma durumunda veyahut ıslanma durumunda akmaz daha kalıcı olur.birde dermacol muydu bir kapatıcı vardı o da iyi hemde su bazlıydı.

Modeller falan bildiğim kadarıyla kontür de yapıyorlar bütün vücutlarına ve gerçekten görüntüde çok farklılıklar oluyor. Deneyin isterseniz.

Ama naçizane fikrim, kendinizi sevin, kıl,tüy,çatlak,sivilce,selülit,bunların hiçbiri sizi çirkin yapmaz güzellik her zaman gülümsemededir.

Ben varım.
Doğumdan sonra uzaya kadar çatladım, olur olmadık yerlerimde çatlaklar oluştu, ama şortumu da giyerim, eteğimi de giyerim çok da tın çok da fifi. Millet zaten "Ayy şu kadının çatlağına bak" diye gezmiyor zaten. Her güzelin bir kusuru vardır, önemsenecek şey değil inanın ki.

Şükür iki bacağımız sağlam, orantılı, yürüyoruz, koşuyoruz vs. Bak daha geçen gün haber vardı, kadın genital bölgesini tıraşlarken et yiyen bakteri kapmış, iki bacağından da löp löp et almak zorunda kalmışlar kesilmesin diye. Neler var yani, çatlak dediğin ne ki?

Çok rahatsız oluyorsan, serin yaz akşamlarında ten rengi file çorap giy fondöten üzerine, o zaman rengi daha eşit görünüyor. Ama dert değil ya valla değil.
Evet ya gördüm o haberi.. ben çocuk bile dogurmadım daha :) siz yine iyisiniz...

Evet ya gördüm o haberi.. ben çocuk bile dogurmadım daha :) siz yine iyisiniz...

Kilo alıp vermede ya da ani esneklik isteyen hareketlerde illa oluyor çatlak. Doğumdan önce de belli belirsiz çatlaklarım vardı görünmeyen yerlerimde diyeyim. Taekwondoda açma germeler sırasına, şpagat denemelerinde oluşmuştu. Takılmayın cidden, bunlar çok önemsiz şeyler.

Modeller falan bildiğim kadarıyla kontür de yapıyorlar bütün vücutlarına ve gerçekten görüntüde çok farklılıklar oluyor. Deneyin isterseniz.

Ama naçizane fikrim, kendinizi sevin, kıl,tüy,çatlak,sivilce,selülit,bunların hiçbiri sizi çirkin yapmaz güzellik her zaman gülümsemededir.
Vucudumu tipimi seviyorum da istedigim minileri giysem daha cok sevicem...

Maalesef, kadın sivilcesini kanatınca oradan bulaşmış, ya da ufak jilet kesiğinden mi bulaşmış tam hatırlayamayacağım, sonra zaten vücut şoka girmiş, komada kalmış kadın birkaç gün. Durduk yere olana bakın yani.
Mevcut haber linki bu, ama görüntüler rahatsız edici olabilir baştan söyleyeyim:
http://m.milliyet.com.tr/PembeNar/g...ruyordu--pembenar-galeri-genelsaglik-2439489/
Offf baktim cook fena.
Nasil bir sey bu Allah korusun

vücudum çatlak dolu benim doğum yapmış gibi. hiiiç umrumda da değil. emin olun siz nasıl bir enerji yansıtırsanız öyle oluyor. bacaklarımı kalın bulurum zayıf biriyim o yüzden garip durduğunu düşünürüm o bacakların bende ve bunu farkında olmadan yansıtırım, bir yerden sonra başkaları da bacaklarımı kalın bulmaya başlar çok aşırı kalın olmamasına rağmen.
ama çatlaklarım daha fazla olmasına karşın kimse bugüne dek ben söylemeden dikkat bile etmedi. özgüven her şeydir.
Enerji meselesinde katılıyorum... çatlaklarınız görünecek yerde oldugu halde mi dikkat eden olmadı?

Enerji meselesinde katılıyorum... çatlaklarınız görünecek yerde oldugu halde mi dikkat eden olmadı?

evet bacaklarımda da var beyaz tenliyim normalde görünmez pek ama diz kapağımın arkası çok yoğundur, tatile gittim feci karardım artık belimdekiler de dahil hepsi belli oluyor. gerçekten takılacak bir mesele değil bu. kimse dört dörtlük değil. tamamen enerji meselesi.

benim çatlaklarım çoğunluğun aksine üst ön bacaklarımda, diz kapaklarımdan bir 20 cm kadar yukarıdan başlayıp kasıklarıma kadar komple çatlak, öyle bir iki tane değil ince ince milyon tane.
hamilelikte aşırı kilo alıp vermiştim o süreçte karnıma kalçalarıma ve bacaklarımın arka kısmına sürekli kremler sürdüm, ama ön tarafın çatlayabileceğini düşünemedim. tüm vucudumda olması gereken çatlaklar orda toplanmış gibi :KK53:
o halde minicik şortlar giyiyorum, peh, kimse bacaklarımı beğensin diye giymiyorum ki, şortlarımı, elbiselerimi sevdiğim için giyiyorum :dondurma:
Önler cok belli olmuyo ama ya merak etmeyin. Arkalar daha bi geriliyo ya ayaktayken direk ortaya cıkıyolar...

evet bacaklarımda da var beyaz tenliyim normalde görünmez pek ama diz kapağımın arkası çok yoğundur, tatile gittim feci karardım artık belimdekiler de dahil hepsi belli oluyor. gerçekten takılacak bir mesele değil bu. kimse dört dörtlük değil. tamamen enerji meselesi.
Teşekkür ederim...

Benimde ayni yerlerde catlaklarim var, bir ara cok yürümüstüm yürümeyi biraktiktan sonra böyle oldu galiba.
Ben de kapatmayi dneiyim bari, ben esim görünce kötü hissediyorum ya. Aslinda takmamak lazim ama ben iki dogumdan sonra cok duygusal oldum bu deformasyon konusunda.

Valla haklısın sizin gibi insanlar ciğerimi yesin :) kapatıcı özelliği iyi olan bişeyler mutlaka vardır bu konuda. Ünlülerin emin ol çatlakları vardır ama bişeyle kapatıyor olmalılar :)
Ben takmam giyerim özgüvenine erişenler anlamak mümkün değil. Az önce bi arkadaşımla dedikodu yaptık. Yaklaşık 100 kg abla giymiş taytı çamaşırının modeli tüm selülitleri herşeyi ortada.. yerim öyle özgüveni midemiz bulanıyor yapmayın.

Siz de bunu yapmayın. Kilo verilir de çatlak ömür boyu kalacak bir sıkıntı insanda. Ömür boyu sürekli kapatamaz. Sizin mideniz bulanmasın diye kimse istediği şeyi giymekten mahrum olacak değil, o tarafa bakmayıverirsiniz.

Merhabalar. Fizigim cok guzel bel kalca oranım bacaklarım guzel ama bacaklarimdaki catlaklar yok mu :KK43: hemde iki diz kapagimin arkasindada parmak boyu kadar 5 6 tane.. basende de var onlar o kadar kötü durmuo ama aşağıda olunca kısa hicbirsey giyemiyorum dışarıda :KK43: tatilde bikinimi sortumu giyiyorum ama tatil haricinde giymek isteyip giyemedigim bir sürü sortlar elbiseler var. Aksam neyse de gündüz asla giyip çıkamıyorum ben burdayım diye bağırırlar. Dışarıda kısa giymis herkese bakıyorum inceliyorum çatlak var mı diye. Üzülüyorum açıkçası istedigimi giyemedigim icin. Çünkü diz kapagimin arkası hos durmuyo yakından... bacak fondöteni kullandım kapanmadı umudum iyice kesildi yani merak ediyorum bacaklarındaki çatlakları takmadan miniler giyinen var mı?

Tedavisini yaptirin bu kadar dert ediyorsaniz
Ablam yaptirdi. 40 yasinda 3 dogum yapmis kadin az da gobek gerdirdi. 3 ay diyet spor taş gibi oldu manken gibi.
Tek derdiniz bu olsun.

Back
X