- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.813
- 798
- Konu Sahibi Schizophrenia
valla ne catlak vardi gec kizken ne de selulit..ilk hamileligim dahil buna..ama suanda koskoca bi varisim var bacagimin arkasinda..sanarsinki 80 lik nine bacagi
hahaha napayim ayol..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimden utanmıyorum bu konuda zaten beni utandırmaz hic görmüştür illaki ama beni çekici buldugunu söyler birazda erkek rahatlatmalı kadını bu konudaBenimde ayni yerlerde catlaklarim var, bir ara cok yürümüstüm yürümeyi biraktiktan sonra böyle oldu galiba.
Ben de kapatmayi dneiyim bari, ben esim görünce kötü hissediyorum ya. Aslinda takmamak lazim ama ben iki dogumdan sonra cok duygusal oldum bu deformasyon konusunda.
Hemen bakıyorumbir de geçiş aşaması için garnierin vücut bb kremini gördüm geçenlerde. denersin istersen.
Benim beyaz rengini almıs catlaklarım var henüz olussaydı ise yarardı bu tür ürünlerBio oil deneseniz?
Tedavinin adı nedir? Valla elime geçen her parayı yatırırım gercekten varsa tedavisi? Tamamen yok oluyomu?Tedavisini yaptirin bu kadar dert ediyorsaniz
Ablam yaptirdi. 40 yasinda 3 dogum yapmis kadin az da gobek gerdirdi. 3 ay diyet spor taş gibi oldu manken gibi.
Tek derdiniz bu olsun.
Suan oluşmasını engelleyebilirsin onların hala kırmızı iken sonradan beyaza donecekler ve onu hicbi krem gecirmiyoBenim de bir iki aydır oluştu şu an kırmızı mor gibi. Kimse görmese ben rahatsız oluyorum. Sonra da diyorum Allah korusun daha kötü olsaydı. Her üç kadından birinde görülen bir sorunmus. Demek ki çoğu kişide var. Kimse kimseye soyelmedikten sonra kimse farketmiyor bilmiyor. Üst bacaklarımda dizlerimin arkasinda tırmık gibi izler var. Baktıkça goz alışıyor bence :)
İsim vermek yasak galiba ama bir vücut yağı var diyorlar o iyi geliyor sanırım bio olan. Bitkisel çözümler de öneriliyor ama özellikle badem yağı tüylenmeyi arttirabilirmis. L ile başlayan bir çatlak kremi var kimi iyi kimi kötü demiş. Denemedim ben de hiçbirini deli gibi çözüm arıyorum. Şu gerçek ki azalsalar da gitmeyecekler. Kusur değil farklılık gibi görmek lazım galiba :)
At gözlüklerimi alıp geliyorum. Anormal bişey varsa istemdışı bakılıyor inan. Bende keşke görmeseydim diyorum bazen ama yapacak bişey yok.Siz de bunu yapmayın. Kilo verilir de çatlak ömür boyu kalacak bir sıkıntı insanda. Ömür boyu sürekli kapatamaz. Sizin mideniz bulanmasın diye kimse istediği şeyi giymekten mahrum olacak değil, o tarafa bakmayıverirsiniz.
Tedavinin adı nedir? Valla elime geçen her parayı yatırırım gercekten varsa tedavisi? Tamamen yok oluyomu?
Yaaaa okudum daha once lazeri ama inandırıcı gelmiyodu ben bunu hemen araştırıyorum maliyetli biseymi peki?Fraksiyonel lazerle yapildi ablaminki. Bildigim kadariyla baska metodlar da var. Google dan hic arastirmadiniz mi?
Ablaminkiler tamamen yok oldu.
At gözlüklerimi alıp geliyorum. Anormal bişey varsa istemdışı bakılıyor inan. Bende keşke görmeseydim diyorum bazen ama yapacak bişey yok.
Ben çatlaktan bahsetmiyorum yada bi insanın kilosuyla dalga geçmiyorum. Ama selülitler aşağı doğru sarkmışken incelmiş herşeyi meydana seren o taytı giymeyi anormal buluyorum.hamileliğimde 20 küsür kilo aldım ve fazlasıyla geri verdim popom çatlak ama yapacak bişey yok. Başka yerlerimde olsa rahatsız olurdum,burda rahatsız olan biri var ve ona krem bulabileceğini söyledim sadece.Yahu işte anormal değil, dönüp bakmanızı anlıyorum ancak anormal değil. Birçok insanda olabilen normal vücut deformasyonları bunlar. Hayat magazinlerde gördüğümüz gibi değil hiçbir anlamda. Sizde veya çevrenizde hiç olmadığı için bu sorunlar çok şanslısınız o kadarını söyleyeyim.
O da mı çatlaklıymışFahriye evcen bile kasmıyo ayol siz de kasmayın.. millet ne derse desin çok da fifi
Ben çatlaktan bahsetmiyorum yada bi insanın kilosuyla dalga geçmiyorum. Ama selülitler aşağı doğru sarkmışken incelmiş herşeyi meydana seren o taytı giymeyi anormal buluyorum.hamileliğimde 20 küsür kilo aldım ve fazlasıyla geri verdim popom çatlak ama yapacak bişey yok. Başka yerlerimde olsa rahatsız olurdum,burda rahatsız olan biri var ve ona krem bulabileceğini söyledim sadece.
Yaaaa okudum daha once lazeri ama inandırıcı gelmiyodu ben bunu hemen araştırıyorum maliyetli biseymi peki?
Bacakları inanılmaz deformeliymiş ana haber bültenlerine kadar çıktı kadının bacakları yahu.. ama umrunda mı giyinmiş jilet gibi.. zaten su gibi kadın.. bende elalemi takmadığım için bana da normali bu geliyo zaten.. sevin bacaklarınızı o bacaklara sahip olmak isteyen nice insan varO da mı çatlaklıymış![]()