• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fizigim cok guzel ama... :(

valla ne catlak vardi gec kizken ne de selulit..ilk hamileligim dahil buna..ama suanda koskoca bi varisim var bacagimin arkasinda..sanarsinki 80 lik nine bacagi :D hahaha napayim ayol..

Benim de bir iki aydır oluştu şu an kırmızı mor gibi. Kimse görmese ben rahatsız oluyorum. Sonra da diyorum Allah korusun daha kötü olsaydı. Her üç kadından birinde görülen bir sorunmus. Demek ki çoğu kişide var. Kimse kimseye soyelmedikten sonra kimse farketmiyor bilmiyor. Üst bacaklarımda dizlerimin arkasinda tırmık gibi izler var. Baktıkça goz alışıyor bence :)
İsim vermek yasak galiba ama bir vücut yağı var diyorlar o iyi geliyor sanırım bio olan. Bitkisel çözümler de öneriliyor ama özellikle badem yağı tüylenmeyi arttirabilirmis. L ile başlayan bir çatlak kremi var kimi iyi kimi kötü demiş. Denemedim ben de hiçbirini deli gibi çözüm arıyorum. Şu gerçek ki azalsalar da gitmeyecekler. Kusur değil farklılık gibi görmek lazım galiba :)

Benimde ayni yerlerde catlaklarim var, bir ara cok yürümüstüm yürümeyi biraktiktan sonra böyle oldu galiba.
Ben de kapatmayi dneiyim bari, ben esim görünce kötü hissediyorum ya. Aslinda takmamak lazim ama ben iki dogumdan sonra cok duygusal oldum bu deformasyon konusunda.
Eşimden utanmıyorum bu konuda zaten beni utandırmaz hic görmüştür illaki ama beni çekici buldugunu söyler birazda erkek rahatlatmalı kadını bu konuda

Benim de bir iki aydır oluştu şu an kırmızı mor gibi. Kimse görmese ben rahatsız oluyorum. Sonra da diyorum Allah korusun daha kötü olsaydı. Her üç kadından birinde görülen bir sorunmus. Demek ki çoğu kişide var. Kimse kimseye soyelmedikten sonra kimse farketmiyor bilmiyor. Üst bacaklarımda dizlerimin arkasinda tırmık gibi izler var. Baktıkça goz alışıyor bence :)
İsim vermek yasak galiba ama bir vücut yağı var diyorlar o iyi geliyor sanırım bio olan. Bitkisel çözümler de öneriliyor ama özellikle badem yağı tüylenmeyi arttirabilirmis. L ile başlayan bir çatlak kremi var kimi iyi kimi kötü demiş. Denemedim ben de hiçbirini deli gibi çözüm arıyorum. Şu gerçek ki azalsalar da gitmeyecekler. Kusur değil farklılık gibi görmek lazım galiba :)
Suan oluşmasını engelleyebilirsin onların hala kırmızı iken sonradan beyaza donecekler ve onu hicbi krem gecirmiyo

Siz de bunu yapmayın. Kilo verilir de çatlak ömür boyu kalacak bir sıkıntı insanda. Ömür boyu sürekli kapatamaz. Sizin mideniz bulanmasın diye kimse istediği şeyi giymekten mahrum olacak değil, o tarafa bakmayıverirsiniz.
At gözlüklerimi alıp geliyorum. Anormal bişey varsa istemdışı bakılıyor inan. Bende keşke görmeseydim diyorum bazen ama yapacak bişey yok.

Erkekler bile bizdeki catlaklari bizin kadar umursamiyor. Bizler bos yere kafaya takiyoruz.
Hic dusunmeden giyin ne istiyorsaniz. Bu sicakta baskasini dusunmenin anlami yok.

At gözlüklerimi alıp geliyorum. Anormal bişey varsa istemdışı bakılıyor inan. Bende keşke görmeseydim diyorum bazen ama yapacak bişey yok.

Yahu işte anormal değil, dönüp bakmanızı anlıyorum ancak anormal değil. Birçok insanda olabilen normal vücut deformasyonları bunlar. Hayat magazinlerde gördüğümüz gibi değil hiçbir anlamda. Sizde veya çevrenizde hiç olmadığı için bu sorunlar çok şanslısınız o kadarını söyleyeyim.

Yahu işte anormal değil, dönüp bakmanızı anlıyorum ancak anormal değil. Birçok insanda olabilen normal vücut deformasyonları bunlar. Hayat magazinlerde gördüğümüz gibi değil hiçbir anlamda. Sizde veya çevrenizde hiç olmadığı için bu sorunlar çok şanslısınız o kadarını söyleyeyim.
Ben çatlaktan bahsetmiyorum yada bi insanın kilosuyla dalga geçmiyorum. Ama selülitler aşağı doğru sarkmışken incelmiş herşeyi meydana seren o taytı giymeyi anormal buluyorum.hamileliğimde 20 küsür kilo aldım ve fazlasıyla geri verdim popom çatlak ama yapacak bişey yok. Başka yerlerimde olsa rahatsız olurdum,burda rahatsız olan biri var ve ona krem bulabileceğini söyledim sadece.

Ben çatlaktan bahsetmiyorum yada bi insanın kilosuyla dalga geçmiyorum. Ama selülitler aşağı doğru sarkmışken incelmiş herşeyi meydana seren o taytı giymeyi anormal buluyorum.hamileliğimde 20 küsür kilo aldım ve fazlasıyla geri verdim popom çatlak ama yapacak bişey yok. Başka yerlerimde olsa rahatsız olurdum,burda rahatsız olan biri var ve ona krem bulabileceğini söyledim sadece.

Ne bileyim bacaklarınızda selülit ya da çatlak olsa hiç giymeyeceksiniz belli başlı şeyler belli ki. Sizin tercihinizdir ben de kişisel olarak insanlar 100 kilo da olsa 150 kilo da olsa istediklerini giyebileceklerini savunuyorum. Görüş farklılıkları doğaldır. Ben de 40 kilo verdim ama veremeyenler de var, içlerinde ukte mi kalsın.

Hiçbir krem tam olarak geçirmiyor ama lazer varmış ben de yeni öğrendim, çok rahatsız olursam araştırırım bu yöntemi deyip uzaklaşıyorum hoşçakalın.

O da mı çatlaklıymış:olamaz:
Bacakları inanılmaz deformeliymiş ana haber bültenlerine kadar çıktı kadının bacakları yahu.. ama umrunda mı giyinmiş jilet gibi.. zaten su gibi kadın.. bende elalemi takmadığım için bana da normali bu geliyo zaten.. sevin bacaklarınızı o bacaklara sahip olmak isteyen nice insan var

benim bulunduğum yerde çatlak varis fazla kilo hiçbiri mini, şort giymeye engel değil.
geçen bir teyze gördüm bacakları komple varisti nerdeyse ama giymiş miniyi gidiyordu:):KK9:
biz olsak nasıl saklayacagimizi sasiririz dedim içimden.
kendilerine güven var.böyle şeyleri sorun etmiyorlar.
benimde çatlağım var.gebelikten kalan göbek catlagimi istersin kilo alıp vermeden kaynaklanan bacak arkası bel çevresimi ararsin:olamaz:
hepsi var:sus:
ne yapıyorsun dersen saklıyorum.evde bile açılınca kapatıyorum hemen:110:
çünkü yeterince güvenmiyorum kendime vücuduma.taş gibi bedene sahip kadınlar varken ayıp kapat diyorum kendime:bicak:
galiba komplex yapıyorum yuzlesemiyorum.:eek:
yani kısaca kendinize güveniniz varsa giyim.insanlar pek takmıyor.sorun sadece kendinizin sorun edip etmediği.

Back
X