fizigim yüzünden bunalımdayim lütfen bana fikir verin :((((

1- diyetisyene gidip sağlıklı kilo alacaksın
2-kilo alırken kas yapan egzersizler yapacaksın bu sayede kaslarım Genişlemeyecek kolların kalçan bacakların çok daha güzel görünecek

ben gibi oynak balina olacağına sen gibi çırpı çörpü ol kardeşim sağlık sende sağlıııık

Diyetisyen + spor ile istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz .

Diyetisyene gidene kadarda her gün yarım çay bardağı pekmez tüketin.

Çikolata ye.. uzun sure yemeyip birden yüklen

Bence kas yapsaniz hepsinden güzel hem sekilli kalcalar hem kivrimli düz bir vicut? birden yagli sekerli sagliksiz beslenirseniz üstüne bide selülit sivilce sorunlari cikcak vicudunuzu berbat etceksiniz.. yani demem oki spor yapin agirlik hareketleri squat gibi ve bol proteinli ve saglikli karbonhidratlarla beslenin.. gögüs kisminada gelince östrojen iceren yiyecekler yiyin büyürler öyle..

yaşınız cok genc.bence şimdiden kilo almaya gerek yok.benim boyum 163 sizin yasınızdayken 45 kiloydum.sonra kilo alıyoruz ister istemez.hamile kalın

gidebiliyorsanız diyetisyene gidin.
gidemiyorsanız internetten sağlıklı kilo almak gibi konuları araştırabilirsiniz.
ayrıca eğer göğüslerinize bu kadar takıyorsanız abartı olmayan doğal bir estetik yaptırabilirsiniz. eşiniz de kabul ederse tabi.. ama psikolojinizin bozulduğunu dile getirirseniz sorun çıkartmaz diye düşünüyorum.

Protein agırlıklı beslenip, fitness yap kilo almaya başlarsın.

Diyetisyene gidip yemek listesi önerileri de alabilirsin..

Göğüslerinize gelince malesef sarkan göğsü dikleştirmenin tek yolu ameliyat.

Bol ye hamur ye şeker ye diyenlere sakın bakma canım.
Diyetisyene danışarak 5-6 kilo alabilirsin, tabii sağlıklı bir biçimde, yağ depolayarak değil...

ya bende mi bi sorun var anlamadım. ölücekmiş gibi yazmışsın. 60-65 kilo mu olmalıydın? illa butlu falan mı olması gerekiyo bi kadın.
göğüsler kalçalar genlerle alakalı. ben çok cılızım ama göğüs kalça hafif dolgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…