- 7 Mayıs 2015
- 2.417
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi ruhlar alemi
-
mrb 20 yasina evli bi kizim var fizigim berbat kizlar boyum 1.78 kilom 55 cok zayifim istedigim seyleri giyemiyorum göğüs lerim berbat küçükduler zaten emzirdikce daha kötü oldu kalcam yok dümdüz bacaklarin kurdan gibi zaten etrafimdaki insanlar ağaç dali, safinaz, cubuk kraker gibi şeyler söylüyor kizimla evi temizlrmekle uğraşıyorum yemek yiyemiyorum istahim sifir eşim de biraz kilo almami söylüyor nasil almam gerek bütün günüm ayakda geçiyor kendi mi cok kötü hissediyorum
rabbim sen beni neden konusahi gibi yapmadindiyetisyen işe yararmis gerçekten .. hamur işi yiyemiyorum
Diyetisyene gitmelisin. Öncelikle kilo değil önemli olan vücut yağ oranın. En sağlıklı olanı spor yapmayan için bayanlarda %20 spor yapanlar için %18 e kadar düşebilir . Diyetisyen önce bu yağ oranını ölçerdiyetisyen işe yararmis gerçekten .. hamur işi yiyemiyorum
Ben de tüm gün ayaktayim kızımın peşinden kosuyorum deli gibi.. ama 20 kilo fazla var:))) koşarken elimde Gofret var ondan:))) metabolizma hızınız kas yağ olcumunuz vs yapılmalı mutlaka diyetisyen. Sağlıklı kilo alma gerekli sakin hamur işi vs yiyerek olmaz. Göbek olur.
Senin yerinde olmak isteyen o kadar çok kadın var ki..mrb 20 yasina evli bi kizim var fizigim berbat kizlar boyum 1.78 kilom 55 cok zayifim istedigim seyleri giyemiyorum göğüs lerim berbat küçükduler zaten emzirdikce daha kötü oldu kalcam yok dümdüz bacaklarin kurdan gibi zaten etrafimdaki insanlar ağaç dali, safinaz, cubuk kraker gibi şeyler söylüyor kizimla evi temizlrmekle uğraşıyorum yemek yiyemiyorum istahim sifir eşim de biraz kilo almami söylüyor nasil almam gerek bütün günüm ayakda geçiyor kendi mi cok kötü hissediyorum
Anneyim evliyim, emziriyorum falan diyince konunun odak noktası değişiyor. Hatun sadece 20 yaşındaymış, şimdi farkettim. 30'a kadar neler yiyip 1 kilo bile almadığımı ben bilirim. Milletin lafını takılmak yerine metabolizma hızlı iken sefasını sürmek lazım vallaSenin yerinde olmak isteyen o kadar çok kadın var ki..
Millet de aç gezip kilo vermeye çalışıyor..
Yapın böyle senin galiba. Ne kadar yersen ye bir yere kadar kilo alırsın ama yine zayıf görünürsün.
Bence kilolu olmaktan daha iyi. Kalorisi daha yüksek şeyler yemeğe çalış. Zenginleştir yemeklerini. Gece yatmadan önce ballı süt falan içebilirsin.
Aynen bir de şey var aslında...Küçük göğüslü olması dikkatimi çekti de ona değinmeyi unuttum.Anneyim evliyim, emziriyorum falan diyince konunun odak noktası değişiyor. Hatun sadece 20 yaşındaymış, şimdi farkettim. 30'a kadar neler yiyip 1 kilo bile almadığımı ben bilirim. Milletin lafını takılmak yerine metabolizma hızlı iken sefasını sürmek lazım valla
Çok güzel bir noktaya değinmişsin İpek. Ne boş şeylere takılıp kalıyoruz hakkaten.Aynen bir de şey var aslında...Küçük göğüslü olması dikkatimi çekti de ona değinmeyi unuttum.
Bir arkadaşım göğüs kanseri geçirdi ve tek göğsü alındı. Ondan önce kadar da dolgun ve düzgün şekilliydi ki göğüsleri. Şimdi tek taraf dümdüz hem de bir ton neşter izi var..Düşündüm de geçen o belki de "en azından şu neşter izleri olmasa" diyordur diye..Aslında sahip olduklarımızla mutlu olabilmeyi öğrensek keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?