fiziğiniz hakkında yorum yapar mı ?

Ben kendimle barışık olduğum için ara sıra dalga geçerim ona bile dayanamaz kızar can yarim.
Valla çirkin halimle bile çıksam iltifatlarıyla utandırır.opuyorumnanaktan
Ne derse desin alınmayacağımı bilir. Zaten her şekilde beğendiğini çokça ifade eder
Aşkla bakan gözler kusur görmezmiş bizimkiside o hesapŞeniz

Evet yapar :) Kilo aldın,
gobegin cıktı su bu diye soylenir :D cok bakımlı olmamı ister, makyajı vs sever..

Genelde ben yaparim kendi fizigim hakkimda.. Esimde buna cok kizar- sanirim bizde var bi terslik..

Bir kere geldin bu hayata diyor, bunla kafani niye mesgul edip duruyorsun der..

Tabi cok mutlu olurum, ama iki dakika sonra yine baslarim boshayallersmile

biz birbirimizle bu knuları çok konuşur eğleniriz,bende selülit vardı bi ara o farketmemişti ben söylemiştim,benim için farketmez gayet çekicisin demiştiaklinialirimsmile

hatta bende merak edip kontrol etmiştim onda selülit varmı diye,maşallah hem zayıf hem kaslı ek hiçbirşey yapmadığı halde doğuştan fit vücudu var,o yüzden bende kendime dikkat etmeliyim,bunu onun istemesine gerek yok kendimi ona yakıştırmak isterim.

bir de benim köprücük kemiklerim yoktur,gerdan kısmım düm düz kemiksiz ve en zaafının olduğu yer orası hiçbir kadında hem bu kadar düzünü hemde bu kadar güzelini görmedim,aradığım bütün özellikler var sende der,göbek selülit ve çatlak hariç tabiopuyorumnanaktan

Eşimin beni bir gün bile eleştirdiğini duymadım.Fiziğimi ve yüzümü çok beğenir.Taş bebeğim ,der bana hep.opuyorumnanaktan Ünlüler halt etmiş,seni görseler bunalıma girerler,der.kaydirigubbakcemile3Sadece kendisi değil,ailesi ve arkadaşları da benimle ilgili beğenilerini dile getirirler.:kedi:
Bazen saçlarımın ince telli olmasından yakanırım,eşim de herkes senin gibi olmak istiyor,gıpta ile bakıyor sana,sen de saçlarını acımasızca eleştiriyorsun,deyip susturuverir beni.kaydirigubbakcemile3
Eşim beni eleştirseydi sürekli ne yapardım,ne düşünürdüm ,bilemiyorum açıkçası.Beni beğenmediği hissine kapılırdım belki,psikolojik olarak.Ama bazı eşler var duyuyorum,birbirlerini motive ediyorlar kırmadan.Hayatım sağlığın için kilo vermelisin,göbek bazı hastalıkların habercisi,sağlığın benim için çok önemli..vs vs...Bunlar daha yapıcı cümleler.yerimseniben

erkeklerde selüit yok ki ya naleeeet
bende oluyo valla adam görünce şok olcak kesinn kolayı ve tuzu çok seviorum ve selüit kaçınımaz tabiii :umursamaz:

bu ara deli gibi kilo aldım stresten ve aynı şekilde bütün sivilcelerimi yırttım
etrafımdan çok eleştiri alıyorum resmen naptın sen göbek yapmışın fıstık gibi kızdın yüzüne naptın vs diye
aynen arabanın aynasından bakıp kendime off çok çirkinleştim been dedim
sen benim güzelimsiin aşkıım dedi daha dün :)
ya dönem dönem herkese bişeyler oluyor her daim mükemmel olunmaz.
şimdi kiloma dikkat edicem mesela sivilcelerim de kendi geçiverir zaten ama
bence sürekli eleştiride bulunan bi erkeğin sevgisinden şüphe ederim.
ama tabi ki biz de kendimizi aşırı salmamalıyız :)

beni zaten bu halimle görüp beğendi sorun yapmıyo ama aşkım ileride çocuğumuz olunca daha zor vericeksin kilolarını diyo haklı bende kendime yakıştıramadığım için diyetteyim zaten şuaralar sadece çok makyaj yapıp kendine dikkat ettirecek sekilde giyinme aklım sende kalıyo diyo :)

bni bu halmle beğenio hatta en çirkn halimde bile çok güzelsn dediğini bilirim fiziğime değil gözümn içine bakar:)

Ben çok zayıftım ama aşırı zayıftım 40 kiloya kadar düşmüştüm. Kemiklerim sayılacak kadardı. Ve o halimlede çok çirkindim:umursamaz: Aşkım her gün hatta her dakika hiç bıkıp usanmadan aşkım kilo al kilo al diye diye şuan beni 53 kiloya çıkardı ve bu halimden çok memnun. Saçlarımı beğenmiyordu bir ara. Her tarafı dümdüz bi hava kat git kahkül kestir diye. Şükür onuda yaptık bu halimden de memnun. O ne isterse onu yapıyorum zaten ama beni olduğum gibi beğeniyor zaten.

Ben çok zayıftım ama aşırı zayıftım 40 kiloya kadar düşmüştüm. Kemiklerim sayılacak kadardı. Ve o halimlede çok çirkindim:umursamaz: Aşkım her gün hatta her dakika hiç bıkıp usanmadan aşkım kilo al kilo al diye diye şuan beni 53 kiloya çıkardı ve bu halimden çok memnun. Saçlarımı beğenmiyordu bir ara. Her tarafı dümdüz bi hava kat git kahkül kestir diye. Şükür onuda yaptık bu halimden de memnun. O ne isterse onu yapıyorum zaten ama beni olduğum gibi beğeniyor zaten.

40 kilomu aman tanrım bence de iyi yapmış sevgilin eline sağlık cokacimcoook

belli bayağ stres yapmışın bende stres yapınca kilo alıyorum bu nasıl iş ya yemeğe veriyorum kendimi :sinifsinif:

Back
X