fizik bu kadar mı önemli?

fiziği güzel olmuş insan olmadıktan sonra hiç bi anlamı yok insan olsun seni üzmesi kazık atmasın canını yakmasın önemli olan bu allah herkeze göre bi eş yaratmıştır güzel yada çirkin rabbim hayırlı eşler nasip etsin hepimize mesela benim aşkım biraz göbeği vardır boyu çok uzun değildir hemen hemn boylarımız yakın yani ben ondan 1 kaç santim kısayım olsun ben onu öylede seviyorum bana değer veriyor beni seviyor ya önemli olan bu

tanımadıgın biri icin fizigi sana bilgi verir bir ön bilgi bazen yanıltıcı olsa da farketmez,insanları tanıyınca da bazen iyi olmadiklarini gorebiliyoruz,,
bence ilk basta etkilemek adına fizik onemli,,karekter tabi ki onemli ama
gidipde kimseye senin ilk once karakterini tanıyayım demiyoruz,,fiziki hoslanmadan sonra bunu istiyoruz,,
bu yadırganacak birsey degil,insan olmanın ozelligi
guzel olanı severiz kimse inkar etmesin :89:

"olsun önemli olan karakter öyle biriyle evlen veya çık 2 gün sonra ağlarsın dedim sustu"

Sonuna kadar Katiliyorum !

dış güzelliğe doyulur,huy güzelliğine doyulmaz demişler

boşuna söylememiş bunu atalarımız..

hiiiç kafana felan takma. öyle biri denk gelebilirdi ki herkesin beğeneceği türden bi erkek ama iki günde hayatını mahfedebilirdi,huzur,sevgi,saygı her şeyden önce bunlar gelir..

takılacak bişey yok,başkalarına da bakma. eğer sevdiğin insan senin gerçekten içine sindiyse gerisini boşver..çok mu önemli boyu,fiziği? bunlardan evvel başka şeyler gelir

ne yakışılı insanlar gördüm İçi bomboş ne tipi olmayan(Allahım gücüne gitmesin yakışıklılara nazaran söylüyorum) insanlar gördüm yakışıklılara bin basarlar

İç dünyanızda karsılıklı olarak herşeyi aşmışsanız ve mutluysanız bence de dış güzelliğin pek bı önemi yok.. Ama eşinin içini sevemeyen , bu kez dısına kusur bulmaya baslıyor. Farkların hazımsızlığı da bu nokta da ortaya cıkıyor. Eşinden manevi destek göremiyorsan baskasının dıs vitrinleri yanıltır seni..

Vala hiç bi zaman çok yakısıklı biriyle bırlıkte olma hevesine kapılmadım çok çirkin olduğumdan değil, normal güzellikte biriyim... İçi boş olanın dışı para etmez benim gözümde!

Bi erkek güvenilir olsun , bakımlı olsun, temız olsun , giyimine özen göstersin bi de işi gücü yerindeyse pek yalnız kalma ihtimali yoktur..
Gözü kapalı dış güzelliği kenara atamayız ama unutmayın ki biz kadınlar güzellik için teknolojinin nimetlerinden nasıl yararlanıyosak aynı şey erkekler için de geçerli...Nasıl ki çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır erkekleri vitrinde çirkin gösteren de bu bakım mevzusudur diye düsünüyorum:)

herkese yorumları için çookk teşekkür ederim...bana bu yorumu yapan arkadaşım uzun boylu,yapılı biriyle çıktı ama karteri bozuktu çocuğun. en fazla 1 hafta dayanabildi çıktığına bin pişman oldu,küçük durumlara düştü,rezil oldu ,en sonunda da arkasına bile bakmadan kaçtı ama ben 2,5 yıldır sevgilimle gayet güzel geçiniyorum (ki benim sevgilimde çok yakışıklıdır sadece boyumuz aynı)...sanırım bu konunun en güzel özeti oldu

ilk görünüşte fizik önemli ama sonrası karekter daha önemli.
helede evlilik gibi ciddi bir olayda dış görünüş bnce ikinci planda kalmalı.
aynı eve girince kocan sen güzelsin seni kırmayayım demiyor çünkü.

sana hak veriyorum.. aynen öle bende öyle yapıyorm o beni seviyor ben onu seviyorum herkes bana yakıştırmadığını söylesede kaba kaba armudun iyisini hep ayılar yer desede o hiç öyle biri değil çirkinse ne olmuş dünya iyisi düğün tarihini özlemle bekliyrm....

AŞKIMMM SENİ ÇOK SEVİYORUM.....
(yeşil gözlün)

Sonuna kadar haklisin, insan olmayi basarsin once, karakter sahibi olsun, en basta da adam olsun varsin ayni boyda olalim ki benimde sevvgilimle aramda cok bi ffark yok 2-3 cm ancak..

Sonuna kadar haklisin, insan olmayi basarsin once, karakter sahibi olsun, en basta da adam olsun varsin ayni boyda olalim ki benimde sevvgilimle aramda cok bi ffark yok 2-3 cm ancak..

evet ama bunları lafta söyleyip, sonrasında yaptıklarını da yansıtmayan o kadar çok kişi tanıdım kii:26: fizik öenmli değil der ama sürekli,her an kendi fiziğinden sevgilisinin fiziğinden bahsedip duran...nasıl bir tutarsızlıktır anlamak mümkün değil...son dönemde bu konudaki baış açımı değiştirdim epyce,birde böle deneyim dedim...çünkü kadın erkek, belli bir beğeni sahibi olan insanlar zaten bunun farkında oldukları için kendilerine olan güvenleri o derece tavan yapıyor ve kendilerinin çok seçici olduğunu düşünüyorlar...geçenlerde eski bir dostum dediki: " geçin artık şu dış görünüş takıntınızdan,evlilikte hiç bir anlamı yok"..eşine göre kendisi de daha hoş duruyor esasen fakat işin içine başka duygular giriyor...ben de şimdi bunların farkındalığını yaşıyorum...bir çocukluk arkadaşımız vardı ortak,çok esmer güzeli,zayıf incecikti...en son halini gördüm yıllar sonra tanıyamadım fizik şu açıdan önemli oluyor bence,bakımlı biri mi?kendine ne ölçüde özen gösteriyor? üstelik bunu benim için değil de kendi için ne ölçüde yapıyor?asıl bunlara dikkat etmelii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…