- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
arkadaşlar sizinle konuşmak bana çok iyi geliyor,dün akşam olan bir şeyi anlatıp danışmak istiyorum...
bir akrabamızın düğünü vardı orya gitmiştik.yanıma sonradan da bir arkadaşım geldi oturuyorduk öyle düğünün sonlarına gelmiştik artık sırf damadın arkadaşları oynuyordu.yanımda ki arkadaşım işte ya erkek dediğin böyle olucak boylu poslu omuzlara bak falan diye bana dönüp beğendiği birini gösteriyordu bende onu tanıyorum karakteri iyi olmayan biri çıktığı kızları aldatan,onlarla oynayan bir tip arkadaşıma öyle dedim tamam fiziği tipi güzel ama içi boş dedim şöyle baktı olsun valla baksana erkek böyle olmalı dedi
bu arada benim erkek arkadaşımıda tanıyor... daha önce konu açmıştım hatta bazılarınız biliyordur belki aynı boydayız diye takıyordum ama artık aştım onları sevgilim biraz minyon tipli 170 boyunda falan...arkadaşımda sanki bana inadına laf çarptırırcasına işte erkek dediğin uzun olucak yapılı olucak falan dedi sinir oldum ona...ama bende olsun önemli olan karakter öyle biriyle evlen veya çık 2 gün sonra ağlarsın dedim sustu...ya fizik bu kadar mı önemli?tamam boylu poslu kalıplı olsun güzel ama içi karakteri beş para etmezse napayım ben öyle erkeği yanlış mı düşünüyorum...
bir akrabamızın düğünü vardı orya gitmiştik.yanıma sonradan da bir arkadaşım geldi oturuyorduk öyle düğünün sonlarına gelmiştik artık sırf damadın arkadaşları oynuyordu.yanımda ki arkadaşım işte ya erkek dediğin böyle olucak boylu poslu omuzlara bak falan diye bana dönüp beğendiği birini gösteriyordu bende onu tanıyorum karakteri iyi olmayan biri çıktığı kızları aldatan,onlarla oynayan bir tip arkadaşıma öyle dedim tamam fiziği tipi güzel ama içi boş dedim şöyle baktı olsun valla baksana erkek böyle olmalı dedi