fizik bu kadar mı önemli?

bu arada yanlış anlaşılmasın sevgilimin tipi kötü değil :1:çok sempatiktir,tatlıdır sadece biraz boyu kısa oda benim boyuma göre yoksa bir çok kızın yanında uzun kalıyor

ne gibi ne oldu ki?:31:[/QUOT

sizin gibi eşimle benimde boyum hemen hemen aynı.. çok zayıf cılız biri eşim. bende öyleyim.. zaten bi sürü sorunum var. evlendiğime bin pişmanım.. bide dün ablam eniştem. yok komikmişiz. yok allah yazmış biz ne diyelim gibi laflar ettiler kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam.. çevrem tarafından eğitimli beğenilen biriyim.. eşimse tam tersi ama ben hep onun yüreğine baktım. öyle sevdim onu.. ama zaman gösterdiki ben çok yanılmışım.kandırılmışım.. anlatsam bitmez.. kısaca dış görünüş önemli.. en azından evleneceğin kişiyle aranda çok bariiz bi şekilde karşılanacak farklar olmamalı.. bu dış güzellik olur.. iç güzellik olur.. huy karakter yada eğitim olur.. herşey denginde olmalı. ben bunu bilir bunu söylerim !:75:

sanırım sizin dış görünüş dışında da sorunlarınız var yoksa bir dış görünüp sizi bu kadar üzmezdi ama dediğiniz gibi eğitim,huy yaşam tarzı farklıysa zor olur

arkadaşlar sizinle konuşmak bana çok iyi geliyor,dün akşam olan bir şeyi anlatıp danışmak istiyorum...

bir akrabamızın düğünü vardı orya gitmiştik.yanıma sonradan da bir arkadaşım geldi oturuyorduk öyle düğünün sonlarına gelmiştik artık sırf damadın arkadaşları oynuyordu.yanımda ki arkadaşım işte ya erkek dediğin böyle olucak boylu poslu omuzlara bak falan diye bana dönüp beğendiği birini gösteriyordu bende onu tanıyorum karakteri iyi olmayan biri çıktığı kızları aldatan,onlarla oynayan bir tip arkadaşıma öyle dedim tamam fiziği tipi güzel ama içi boş dedim şöyle baktı olsun valla baksana erkek böyle olmalı dedi:53: bu arada benim erkek arkadaşımıda tanıyor... daha önce konu açmıştım hatta bazılarınız biliyordur belki aynı boydayız diye takıyordum ama artık aştım onları sevgilim biraz minyon tipli 170 boyunda falan...arkadaşımda sanki bana inadına laf çarptırırcasına işte erkek dediğin uzun olucak yapılı olucak falan dedi sinir oldum ona...ama bende olsun önemli olan karakter öyle biriyle evlen veya çık 2 gün sonra ağlarsın dedim sustu...ya fizik bu kadar mı önemli?tamam boylu poslu kalıplı olsun güzel ama içi karakteri beş para etmezse napayım ben öyle erkeği yanlış mı düşünüyorum...

İnsan olması çok önemli yakışıklılık karın doyurmuyo:) sonuna kadar haklısın cnm

benim aşkım da 1.70 boyu benım 1.60 minyonuz ikimizde uzun olsa da bir şey değişmezdi ben onun yüreğini seviyorum karakterini dürüstlüğünü seviyorum belli bir yaşdan sonra ne boy kalıyor ne de yakışıklılık. önemli olan huyu iyi olması bence.

benim aşkım da 1.70 boyu benım 1.60 minyonuz ikimizde uzun olsa da bir şey değişmezdi ben onun yüreğini seviyorum karakterini dürüstlüğünü seviyorum belli bir yaşdan sonra ne boy kalıyor ne de yakışıklılık. önemli olan huyu iyi olması bence.

ne güzel siz ikinizde minyonmuşsunuz :1:bende hep minyon kızlara özenmişimdir(sevgilimi tanımadan öncede) ama bu seçim bizim değil Allah böyle yaratmış bizi...diğer dediklerinize de aynen katılıyorum

eğer bir insanı tanımıyorsan ilk bakışta fiziği önemli tabii ki. tanıdıktan sonra zaten fiziğin bir önemi kalmıyor. iyiyse ne ala, kötüyse yol verirsin gider. Ama kötü karakterini bilip buna rağmen sırf fiziği için de beraber olunmaz. o kadar da abartmamak lazım. kaldı ki güzellik de bakanın gözünde. öyle olmasaydı sadece taş gibi fiziği olan kadın ve erkeklerin sevgilisi olurdu.

Ben de 1.60 eşim de 1.90 civarında aramızda boy farkı var ama karakterlerimiz tam tamına birbirine uygun
allah bozmasın.
Benim de kayınvalidemde boy pos meraklısıydı ilk sıralar boylu poslu kızlardan övgüyle bahsederdi
ama çok şükür beni tanıdı ve artık bahsetmiyor bile kayınvalidemin erkek kardeşi de eşimle aynı boyda onun eşi de benimle aynı boyda
bizlerden övgüyle bahseder
eşime dedim :"demek ki zamanında büyük konuştu şimdi de bücür gelinleri var" :1:
Bence etrafın lafına sözüne kulak tıkayın mutlu musunuz,evet diyorsanız bitti
kimseyi ilgilendirmez gerisi...

Ben de 1.60 eşim de 1.90 civarında aramızda boy farkı var ama karakterlerimiz tam tamına birbirine uygun
allah bozmasın.
Benim de kayınvalidemde boy pos meraklısıydı ilk sıralar boylu poslu kızlardan övgüyle bahsederdi
ama çok şükür beni tanıdı ve artık bahsetmiyor bile kayınvalidemin erkek kardeşi de eşimle aynı boyda onun eşi de benimle aynı boyda
bizlerden övgüyle bahseder
eşime dedim :"demek ki zamanında büyük konuştu şimdi de bücür gelinleri var" :1:
Bence etrafın lafına sözüne kulak tıkayın mutlu musunuz,evet diyorsanız bitti
kimseyi ilgilendirmez gerisi...

evet büyük konuşmamak lazım:1: dediğiniz gibi ilgilendirmemeli ama milletin ağzı kapanmıyor ki herkesten bin bir çeşit yorum insanı bunlar yıpratıyor...en iyisi kulak tıkamak

Arkadaşınızın lafına neden bu kadar alınıp dert ettiniz anlamadım.Herkesin öncelikleri
farklı.Kimi önce fiziğe bakar ki büyük bir çoğunluk sonrasında karakter ve görgüsüne
göre yürür ilişki.Siz partnerinizden memnunsanız kimsenin fikri sizi bağlamaz ama biraz
kafanızı karıştırmış gibi.
Haa sorunuza gelirsem elbette önce kişiyi tanımadığım için görünüşünden bir elektrik
almam lazım beğenmediğim bir kişiyle neden birlikte olayım.

Arkadaşınızın lafına neden bu kadar alınıp dert ettiniz anlamadım.Herkesin öncelikleri
farklı.Kimi önce fiziğe bakar ki büyük bir çoğunluk sonrasında karakter ve görgüsüne
göre yürür ilişki.Siz partnerinizden memnunsanız kimsenin fikri sizi bağlamaz ama biraz
kafanızı karıştırmış gibi.
Haa sorunuza gelirsem elbette önce kişiyi tanımadığım için görünüşünden bir elektrik
almam lazım beğenmediğim bir kişiyle neden birlikte olayım.

hayır benim kafam karışmadı sadece anlatmak başka kişilerinde yorumlarını almak isteedim

nişanlım benden 10 cm anca uzundur, ki ben 160 boyundayım:) ben topuklu giyince aynı boyda gibi oluyoruzz..bu yüzden düğünümde gelin ayakkabım babet olsun istiyorum.kendim için değil onun için..benim yanımda daha güçlü, daha uzun olduğunu hissetsin..ezik kalsın istemem.bi de topuz falan duvak derken kafam kocaman olur..iyice uzun dururum yanında, ne lazım..
kimse yakıştırmaz yanıma onu..ama işte tarifsiz bir şey bu.boy pos vs.. fossss:74::74:

nişanlım benden 10 cm anca uzundur, ki ben 160 boyundayım:) ben topuklu giyince aynı boyda gibi oluyoruzz..bu yüzden düğünümde gelin ayakkabım babet olsun istiyorum.kendim için değil onun için..benim yanımda daha güçlü, daha uzun olduğunu hissetsin..ezik kalsın istemem.bi de topuz falan duvak derken kafam kocaman olur..iyice uzun dururum yanında, ne lazım..
kimse yakıştırmaz yanıma onu..ama işte tarifsiz bir şey bu.boy pos vs.. fossss:74::74:

bak canım sen 10cm varken nasıl düşünmüşsün bende o zaman düz giyip ona gizli topuk giydireyim:1:

şaka bir yana cidden önemli olan senin yakıştırman gerisi cidden boş:34:

benim bi arkadaşım var güzel bi kız bi de sevgilisi vardı boylu poslu yakışıkydı,,

benimde 2,5 yıldır bi ilişkim var sevdiğimle aynı boydayız,,

bi gün bana dediki seninkini anneme gösterdim yolda gördüm de bak bu hayatın ki demiş,, anneside aa pek ufak tefekmiş demiş bide gelmiş bunu bana söylüyooo

sonra kendisi o boylu poslu sevgilisi tarafından güzel bi tekme yedi hiç bi neden yokken ayrılmak istedi oğlan,,

bu zaman zarfında arkadaşımın çok parasını yedi tabi,,

şimsi noldu dersininz,, kendisinde ufak tefek bi sevgilisi oldu,,,

şimdide insanın huyu önemli beni sevsin yeter başka bişeyiyle ilgilenmem diyooo

eee kader bu dimi ama

ben sevdiğimle çok mutluyum allaha şükür beni seviyo kıymetimi biliyo,,,allahtan daha ne isterim ki =))

benim bi arkadaşım var güzel bi kız bi de sevgilisi vardı boylu poslu yakışıkydı,,

benimde 2,5 yıldır bi ilişkim var sevdiğimle aynı boydayız,,

bi gün bana dediki seninkini anneme gösterdim yolda gördüm de bak bu hayatın ki demiş,, anneside aa pek ufak tefekmiş demiş bide gelmiş bunu bana söylüyooo

sonra kendisi o boylu poslu sevgilisi tarafından güzel bi tekme yedi hiç bi neden yokken ayrılmak istedi oğlan,,

bu zaman zarfında arkadaşımın çok parasını yedi tabi,,

şimsi noldu dersininz,, kendisinde ufak tefek bi sevgilisi oldu,,,

şimdide insanın huyu önemli beni sevsin yeter başka bişeyiyle ilgilenmem diyooo

eee kader bu dimi ama

ben sevdiğimle çok mutluyum allaha şükür beni seviyo kıymetimi biliyo,,,allahtan daha ne isterim ki =))

harika bir örnek olmuş ya tam konuya göre canım ve o arkadaşında annesi de dersini almıştır:)

bence bunu sorun yapma,, bizde aynı byda sayılırız pek fark etmiyo

sen seviliyomusun???

seviyomusun??

gerisi vın gelir vın gider boşver =))

bi ara sorun yapıyordum da artık yapmıyorum canım sadece arkadaşımın bu tavrına sinir oldum paylaşmak,görüş almak istedim :34:

arkadaşlar sizinle konuşmak bana çok iyi geliyor,dün akşam olan bir şeyi anlatıp danışmak istiyorum...

bir akrabamızın düğünü vardı orya gitmiştik.yanıma sonradan da bir arkadaşım geldi oturuyorduk öyle düğünün sonlarına gelmiştik artık sırf damadın arkadaşları oynuyordu.yanımda ki arkadaşım işte ya erkek dediğin böyle olucak boylu poslu omuzlara bak falan diye bana dönüp beğendiği birini gösteriyordu bende onu tanıyorum karakteri iyi olmayan biri çıktığı kızları aldatan,onlarla oynayan bir tip arkadaşıma öyle dedim tamam fiziği tipi güzel ama içi boş dedim şöyle baktı olsun valla baksana erkek böyle olmalı dedi:53: bu arada benim erkek arkadaşımıda tanıyor... daha önce konu açmıştım hatta bazılarınız biliyordur belki aynı boydayız diye takıyordum ama artık aştım onları sevgilim biraz minyon tipli 170 boyunda falan...arkadaşımda sanki bana inadına laf çarptırırcasına işte erkek dediğin uzun olucak yapılı olucak falan dedi sinir oldum ona...ama bende olsun önemli olan karakter öyle biriyle evlen veya çık 2 gün sonra ağlarsın dedim sustu...ya fizik bu kadar mı önemli?tamam boylu poslu kalıplı olsun güzel ama içi karakteri beş para etmezse napayım ben öyle erkeği yanlış mı düşünüyorum...

takma kafana bence sen dogru düşünüyosun.bak ben biriyle 2 sene çıktım ailesi istemedi beni neymiş boyum kısaymıs kıloluymusum, hatta konu açtım burda bana yasattıklarıyla ilgili sırf begenmedikleri için.bilsen şaşırırsın o yüzden takma bence.ucuz hareketler bunlar, arkadasın da sacmalamıs ve bence büyük konusuyo, nispet de iyi bişe değil ayrıca.unutmadan söyliyim hayatımda ne kadar yakısıklı tanıdıysam hepsi bomboooooş çıktı.ve hiçbiri adam değildi.Yüce mevlam bir yerden veriyo baska yerden alıyo gördüğün gibi.sen bu düşünceyle yoluna devam et.bir erkek adam olmalı delikanlı olmalı herseyden önce...

Back
X