fizik bu kadar mı önemli?

Bende hep öyle demişimdir benim 2 metre sarışın mavi gözlü bir kocam olacak göreceksiniz diye:) İlk sevgilim yani şuanki sevgilim kumral 1.80 kahverengi gözlü:1: Napayım şimdi? Ya 20 cm uza ya da herkes kendi yoluna mı diyeyim? Olur mu öyle şey. Beni mutlu ediyorsa umrumda değil dünya :)

Sadece boyuna posuna yakışıklılığını kriter olarak alıp birde üstüne üslük evlenince en kısa zamanda boşanma gerçekleşiyor.Deneyimle sabittir kızlar :46::46::46::46:

kişilik bozukluğu olan bir erkekte boy olsa kaç yazar ayol !

ama kızcağızı da yadırgamıyorum belki hiç iri kıyım sevgilisi olmamıştır uktedir içinde.

canım saçmalık onlar herşey yakışıklılık güzellik para pul değil ki.bi insanla sevgili olcaksan veya evlenceksen fiziği yüzünden evlenilmesi çok saçma.onun karakterine huyuna ailesine bakıcaksın.tamam yakışıklı olur huyu suyu düzgün olur buda insanın kaderi

takma kafana bence sen dogru düşünüyosun.bak ben biriyle 2 sene çıktım ailesi istemedi beni neymiş boyum kısaymıs kıloluymusum, hatta konu açtım burda bana yasattıklarıyla ilgili sırf begenmedikleri için.bilsen şaşırırsın o yüzden takma bence.ucuz hareketler bunlar, arkadasın da sacmalamıs ve bence büyük konusuyo, nispet de iyi bişe değil ayrıca.unutmadan söyliyim hayatımda ne kadar yakısıklı tanıdıysam hepsi bomboooooş çıktı.ve hiçbiri adam değildi.Yüce mevlam bir yerden veriyo baska yerden alıyo gördüğün gibi.sen bu düşünceyle yoluna devam et.bir erkek adam olmalı delikanlı olmalı herseyden önce...

çok haklısınız....................

canım saçmalık onlar herşey yakışıklılık güzellik para pul değil ki.bi insanla sevgili olcaksan veya evlenceksen fiziği yüzünden evlenilmesi çok saçma.onun karakterine huyuna ailesine bakıcaksın.tamam yakışıklı olur huyu suyu düzgün olur buda insanın kaderi

evet katılıyorum size

okulda direkt göze çarpan baya baya yakışıklı bi çocuk vardı, aynı zamanda boylu poslu. Okul bahçesinde de nedense sık sık karşılaşırdık. sürekli bakıp dururdu.bir gün face de eklemiş, ortak arkadaşımız varmış. hemen mesajlar gelmeye başladı, sen ne kadar tatlısında sevgilin varmı da bilmem neler neler. en sonunda sevgilim var benim dedim.

sevgilimin fotosunu görmüş. sevgilinden daha yakışıklıyım ben, onu mu tercih edersin beni mi, okuldaki en güzel kızlarla çıktım ben, falan fistan yazmış. sonra savdım başımdan, tersledim. yediremedi sanırım hemen yazmış, okulda sana varya selam bile vermem, burdan yazdım ama tanımam seni bilmem neler... sanki ona yalvaran benim ya...

neticede karakter en önemli olan, sırf boylu poslu yakışıklı diye sevgili olunmaz ki, kişiliksiz bir insanla kaşı gözü güzel diye ömür geçmiyor

Son düzenleme:
Erkeğin yakışıklı ve kendini beğenmiş olananından hayır gelmez kanatindeyim... Ama sadece sana güzel yakışıklı olsun. başkası beğenmesin... önemli olan benim sevmem. başkalarının bakış açısı önemli değil. benim gözüm ondan başkasını görmez.

çok azcık önemli :1: en azından yanımıza yakışsınlar .. tabi daha önemlileri vicdan dürüstlük karakter uyumu.

okulda direkt göze çarpan baya baya yakışıklı bi çocuk vardı, aynı zamanda boylu poslu. Okul bahçesinde de nedense sık sık karşılaşırdık. sürekli bakıp dururdu.bir gün face de eklemiş, ortak arkadaşımız varmış. hemen mesajlar gelmeye başladı, sen ne kadar tatlısında sevgilin varmı da bilmem neler neler. en sonunda sevgilim var benim dedim.

sevgilimin fotosunu görmüş. sevgilinden daha yakışıklıyım ben, onu mu tercih edersin beni mi, okuldaki en güzel kızlarla çıktım ben, falan fistan yazmış. sonra savdım başımdan, tersledim. yediremedi sanırım hemen yazmış, okulda sana varya selam bile vermem, burdan yazdım ama tanımam seni bilmem neler... sanki ona yalvaran benim ya...

neticede karakter en önemli olan, sırf boylu poslu yakışıklı diye sevgili olunmaz ki, kişiliksiz bir insanla kaşı gözü güzel diye ömür geçmiyor

çok haklısınız........

ya çok önemli değil de.mesela denklik olmalı o tombulsa tombul olmalı zayıfın yanına zayıf yakışır.ben biraz topluyum kendim gibi ararım mesela .

Önemli olan iç güzelliği felan desekte ağız kenarıyla , fizik çok önemli canım bu devirde.
İlk izlenim bile fiziğe bakılarak yapılıyo ve ilk izlenimi değiştirmek zordur..
Ama üzülme fizikten daha önemli iki şey daha var , para ve çirkin şansı :23:

ne gibi ne oldu ki?:31:[/QUOT

sizin gibi eşimle benimde boyum hemen hemen aynı.. çok zayıf cılız biri eşim. bende öyleyim.. zaten bi sürü sorunum var. evlendiğime bin pişmanım.. bide dün ablam eniştem. yok komikmişiz. yok allah yazmış biz ne diyelim gibi laflar ettiler kendimi o kadar kötü hissettim ki anlatamam.. çevrem tarafından eğitimli beğenilen biriyim.. eşimse tam tersi ama ben hep onun yüreğine baktım. öyle sevdim onu.. ama zaman gösterdiki ben çok yanılmışım.kandırılmışım.. anlatsam bitmez.. kısaca dış görünüş önemli.. en azından evleneceğin kişiyle aranda çok bariiz bi şekilde karşılanacak farklar olmamalı.. bu dış güzellik olur.. iç güzellik olur.. huy karakter yada eğitim olur.. herşey denginde olmalı. ben bunu bilir bunu söylerim !:75:

Ben bu konuda hergün dertliyim, daha bu gece eşimle konuştum. Birgün ailenden birine patlıycam ama patlarsam bütün gemileri yakarım haberin olsun dedim. Sırf bu yüzden psikolojik destek almak istiyorum ama eşim izin vermiyor.:43:

Tabii ki her zaman iç güzellik önemli :)) Fakat iyi bir ilk izlenim içinde dış görünüşün önemli olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.. Ama yinede haklısın :)

basmakalıp bir düşünceyle sadece iç güzellik önemli diyemiyorum ne yazık ki..zamanında bana da yaşatıldı ben de yaşadım..herkesin "güzellik" anlayışı algısı farklı..ama bazen oluyor ki kişilik gerçekten fiziğin çok çok önüne geçiyor..herkes ister tabii baktığında içini ısıtacak biri..ama Türk insanın sanırım gendle kısa boylu olmasından dolayı memleketimizde bir uzun boy takıntısı var..uzun boylu olanlar bu doğrultuda kendilerini ayrıcalıklı sanıyorlar.hani nasıl olsa kısalıcakları bir durum oluşmayacağı için bu onların için bir " ayrıcalık" doğuyoruyor..joeye katılıyorum..insanın ilk başta gösteren fiziği oluyor..önyargılı olan Türk insanı da insanlara değer vermek bu açıdan değişiyor..Önceden bende birini tandıığım zaman fiziği biraz daha ön plandaydı..Ama artık biraz daha derinlere inip kişiliğine bakıyorum..yanımızda olup bizi göstericek insanın kişiliği ésıfır" ise fizik gün gelir maske gibi yere düşer...:31:

karakter tabiki önemli ama dış görünüşü de beğenmek lazım....ben 7 yıllık ilişkimde bunun acısını hala içimde yaşarım...kendisi bana göre çirkin ve hiç tipim değil..zaten birbirimizi fotoğrafta görerek başladık biz ne hikmetse.....ve ben hala kusurlarını görüp rahatsız oluyorum...biriyle görüşmeyi düşünüyorsanız önce görün beğenirseniz çıkmaya başlayın kızlar tavsiye.....

Ne boş laflar bunlar deseydiniz arkadaşınıza. Ayakkabı mı beğeniyorsun, çanta mı? Ki alırken onların bile malzemesine bakılır, kaliteli mi diye. :37:

Tip elbette önemli ama o "tip"in bir standardı olamaz. Güzellik göreceli... Öncelikler göreceli...

Bir insan her şeyiyle mükemmel değildir ki zaten...
Birinin gözlerine bayılır bir sonrasında farkedemez bile boyu posu nedir insan...
Birinin ses tonu, konuşma tarzı çok itici gelir o harika fiziği gözünüz görmez...
Kimselerin beğenmem dediği o erkek ve bayanda başkası harika bir gülüşe vurulabilir...
Bazen bir davranışa, ortak bir yönünüze, tadı damağınızda bir sohbete dalmışken insan aylar sonra farkeder ve güler geçer fiziksel bir farklılığı....

Back
X