Fiziksel aldatmaya tavrınız ne olur?

Aerynn

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
620
23
318
Eşinizin sizi sadece seks amaçlı aynı kadınla aldattığını öğrenseniz ayrılır mısınız sindirir misiniz? Duygusal aldatmayla denk görür müsünüz böyle bir durumu?

Son düzenleme:
Evli değilim ama 3 yıllık ilişkimi bu nedenle ailelerin tanışma aşamasında bitirdim. Benimle yaşayamadığı birşeyi başkasıyla yaşıyor, erkektir ihtiyacı vardır bu defalık görmezden geleyim diye düşünebilirdim. Ama bunun affı olamaz diye düşünüyorum. Başka birini dokunup, ondan zevk alması asla kabul edilebilir birşey değil. Evli bir erkeğin böyle saçma dahi olsa bir mazereti olmamasına rağmen bunu yapıyorsa affetdilmemelidir.

aynı değil farklı kadında olsa bir kerelik de olsa böyle bir durumu hiç hazmedemem. ya ayrılırım ayrılamazsam da öldürürüm.

bence aldatma aldatmadır her ikisinde de midem bulanır o adamla bir daha görüşmek istemem:ssz:

Son düzenleme:
Aynı şey ,ikiside aldatma bana göre ,duygusal olan çok incitici ,fiziksel olan mide bulandırıcı ,her iki şekilde de boşanır ,bir daha yüzünü görmek istemezdim.

Eşime hep demişimdie biz bi aldatırsan boşanırız onun haricinde herşeyi çözebiliriz diye bunu bile bile aldatırsa nasıl olursa oldun tek gecelik bile olsa afedemem sindiremem

bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen...

Eşinizin sizi sadece seks amaçlı aynı kadınla aldattığını öğrenseniz ayrılır mısınız sindirir misiniz? Duygusal aldatmayla denk görür müsünüz böyle bir durumu?
Ben büyük konuşup ' aaa aldatirsa beni kesin ayrilirim ' diyemem
Hayat bu bizi nereye sürükleyeceği belli olmaz
Ama bu fikrimi de nişanlıma demem tabi yoksa rahatça aldatabilirim gibi bi fikir oluşabilir
Erkeğin nefsi kadına göre zayıf o yüzden bu konuda kimse buyuk konuşmasın derim
Aldatırsa kesin ayrılırım deyip ayrilamayan birçok bayan var

Son düzenleme:
Ben büyük konuşup ' aaa aldatirsa beni kesin ayrilirim ' diyemem
Hayat bu bizi nereye sürükleyeceği belli olmaz
Ama bu fikrimi de nişanlıma demem tabi yoksa rahatça aldatabilirim gibi bi fikir oluşabilir
Erkeğin nefsi kadına göre zayıf o yüzden bu konuda kimse buyuk konuşmasın derim
Aldatırsa kesin ayrılırım deyip ayrilamayan birçok bayan var

Katılıyorum sana.

Allah kimseyi sevdiğiyle imtihan etmesin inşallah..
Allah korusun tabiki hiç bi kadın aldatılmayi hak etmiyo
Aldatilsydim da ne yaprdim gerçekten bilemiyorum..ama soğuma illaki olurdu

Evet maalesef kötü bir durum. Sen karşındakini severken o sana ihanet ediyor. İhanetten daha acısı seni sevmediği gerçeği. Sevmesine rağman aldatabilen var mıdır bilemiyorum, sanmam.

Son düzenleme:
Evet maalesef kötü bir durum. Sen karşındakini severken o sana ihanet ediyor. İhanetten daha acısı seni sevmediği gerçeği. Sevmesine rağman aldatabilen var mıdır bilemiyorum, sanmam.
Bazı erkekler eşini çok sevmesine rağmen sürekli aldatırmis.tv de izlemiştim bi psikolog anlatıyordu.bu tür erkeklerin geçmişte muhakkak yaşadığı bi nedenden dolayı eşini sevse bile bi kadınla da değil sürekli aldatirmis
Bi erkek böyle alışkanlık haline getirmisse aldatmayi illa ki bosanmali
Ama tabi bilemiyorum büyük konuşmaktan da korkarım. Çünkü büyük konuşan konuştuğu şeyi yasamadan ölmezmis.belki bi ihtimal bi defaya mahsus affedebilirdim hele de çocuk varsa.ama onun da kendini affettirmek için çabalamasi gerek.
Ama yatakta başka bi kadınla görsem ( şu an düşününce bile boğasim geldi ) ışte o zmn ne tepki gösterirdim off düşünmek bile istemiyorum gerçekten

Son düzenleme:
Bazı erkekler eşini çok sevmesine rağmen sürekli aldatırmis.tv de izlemiştim bi psikolog anlatıyordu.bu tür erkeklerin geçmişte muhakkak yaşadığı bi nedenden dolayı eşini sevse bile bi kadınla da değil sürekli aldatirmis
Bi erkek böyle alışkanlık haline getirmisse aldatmayi illa ki bosanmali
Ama tabi bilemiyorum büyük konuşmaktan da korkarım. Çünkü büyük konuşan konuştuğu şeyi yasamadan ölmezmis.belki bi ihtimal bi defaya mahsus affedebilirdim hele de çocuk varsa.ama onun da kendini affettirmek için çabalamasi gerek.
Ama yatakta başka bi kadınla görsem ( şu an düşününce bile boğasim geldi ) ışte o zmn ne tepki gösterirdim off düşünmek bile istemiyorum gerçekten

Evet bazı erkekler genetik olarak da aldatmaya yatkınmış ilginçtir.

Konu sahibi başınıza mı geldi meraktan mı sordunuz:26:
Duygusal ya da fiziksel..
İkisi de aldatma sonuç itibariyle.:19:
Erkeklerin birçoğuna fiziksel olanı aldatma olarak kabul ettiremezsin zaten.

asla dedin mi başına gelirmiş, allah korusun...
ama fiziksel bi yana, sanal bile aldatma olsa affetmem...
kaldı ki fizikselin asla açıklaması affı olmamalı....

Konu sahibi başınıza mı geldi meraktan mı sordunuz:26:
Duygusal ya da fiziksel..
İkisi de aldatma sonuç itibariyle.:19:
Erkeklerin birçoğuna fiziksel olanı aldatma olarak kabul ettiremezsin zaten.

Evet seninki de doğru bir bakış açısı.
Yok benimle alakasız.

Bir arkadaş erkeğin nefsi zayıf demiş, yok öyle birlşey, din baskılı ataerkil toplumun erkek her boku yesin diye uydurduğu birşey. Kadının da cinselliğe çok ihtiyacı var ama toplum korkumuzdan bastırıyoruz, çünkü aldatan erkek çapkın bizde, aldatan kadın o.... dur.

Büyük konuşmak istemiyorum, duygusal aldatma beni daha fazla yıkardı ama hiç kimse aldatılmayı hak etmez. Sebebi neyse çözüm bulmaya calısırsın, olmuyosa ayrılırsın. Ben olsam asla affetmezdim. Affederseniz tekrar yapma olasılığı çok yüksek.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Fiziksel olsun duygusal olsun aldatma aldatmadır bence. Erkeklerin çoğu (dikkatinizi çekiyorum hepsi değil) olaya sadece cinsellik olarak bakarken kadınlar tensel temasla aşık olma eğilimindedirler. Bu da demektirki eşimle birlikte olan kadın tahmini %80 kocama aşık olacaktır. Aynı zamanda bir erkek de cinsel birliktelik yaşadığı kadına zamanla aşık olduğunu hissedebilir ya da zannedebilir bu maalesef hormonal bir durum. Pavyon ya da genelevlerdeki bayanlara aşık olanlar buna örnektir. Hepsini geçtim ruhumu tedavi ettim, hazmettim diyelim kendisinin edineceği ve bana bulaştırabileceği zilyon tane cinsel yolla bulaşan hastalığa değinmiyorum bile ki hastane de çalışan biri olarak ne hikayeler duyuyorum eşi hiv+ kadınla birlikte oluyor 1 seneye etkileri net ortaya çıktığı için farketmiyor eşine bulaştırıyor ya da evde biri hepatit oluyor farketmiyor çoluk çocuk herkes hepatit oluyor (tükrük kontaminasyonu yüzünden) Bence büyük konuşun hanımlar büyük konuşun ve kimseyi affetmeyin onlar da sonuçta sizi affetmiyorlar canınızı yakıveriyor arkasını düşünmeden kalbinizi kırıyorlar.

aldatmanın fizikseli zihinsel
diye bi ayrımı yok bence başka bi kadından zevk alıp sen varken ona dokunabilen adam bi halta yaramaz sindirdikçede yapar bu arada ha aynı kadın ha farklı bu gözünün dışarda olduğu gerçeğini değiştirmez

Son düzenleme:
Bir arkadaş erkeğin nefsi zayıf demiş, yok öyle birlşey, din baskılı ataerkil toplumun erkek her boku yesin diye uydurduğu birşey. Kadının da cinselliğe çok ihtiyacı var ama toplum korkumuzdan bastırıyoruz, çünkü aldatan erkek çapkın bizde, aldatan kadın o.... dur.

Büyük konuşmak istemiyorum, duygusal aldatma beni daha fazla yıkardı ama hiç kimse aldatılmayı hak etmez. Sebebi neyse çözüm bulmaya calısırsın, olmuyosa ayrılırsın. Ben olsam asla affetmezdim. Affederseniz tekrar yapma olasılığı çok yüksek.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Din baskılı toplumla zerre alakası yok ...
Allah erkekleri ve bayanları fiziksel ruhsal olarak ayri yaratmistir.kadın ve erkek asla ama asla bir olamaz ...
Ve bu da ' erkek yapar,kadın yapamaz' anlamıni taşımıyor.basi kesim her nedense böyle algiliyor . Allah in yarattığı kullarini sorgulamak ne haddimize !
Islam da kadının da namusu vardır erkeğin de ....
Kendi kendinize dinimize kulaktan dolma bilgiler eklemeyin
Yok öyle bişey

Back
X