Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben büyük konuşup ' aaa aldatirsa beni kesin ayrilirim ' diyememEşinizin sizi sadece seks amaçlı aynı kadınla aldattığını öğrenseniz ayrılır mısınız sindirir misiniz? Duygusal aldatmayla denk görür müsünüz böyle bir durumu?
Ben büyük konuşup ' aaa aldatirsa beni kesin ayrilirim ' diyemem
Hayat bu bizi nereye sürükleyeceği belli olmaz
Ama bu fikrimi de nişanlıma demem tabi yoksa rahatça aldatabilirim gibi bi fikir oluşabilir
Erkeğin nefsi kadına göre zayıf o yüzden bu konuda kimse buyuk konuşmasın derim
Aldatırsa kesin ayrılırım deyip ayrilamayan birçok bayan var
Allah kimseyi sevdiğiyle imtihan etmesin inşallah..Katılıyorum sana.
Allah kimseyi sevdiğiyle imtihan etmesin inşallah..
Allah korusun tabiki hiç bi kadın aldatılmayi hak etmiyo
Aldatilsydim da ne yaprdim gerçekten bilemiyorum..ama soğuma illaki olurdu
Bazı erkekler eşini çok sevmesine rağmen sürekli aldatırmis.tv de izlemiştim bi psikolog anlatıyordu.bu tür erkeklerin geçmişte muhakkak yaşadığı bi nedenden dolayı eşini sevse bile bi kadınla da değil sürekli aldatirmisEvet maalesef kötü bir durum. Sen karşındakini severken o sana ihanet ediyor. İhanetten daha acısı seni sevmediği gerçeği. Sevmesine rağman aldatabilen var mıdır bilemiyorum, sanmam.
Bazı erkekler eşini çok sevmesine rağmen sürekli aldatırmis.tv de izlemiştim bi psikolog anlatıyordu.bu tür erkeklerin geçmişte muhakkak yaşadığı bi nedenden dolayı eşini sevse bile bi kadınla da değil sürekli aldatirmis
Bi erkek böyle alışkanlık haline getirmisse aldatmayi illa ki bosanmali
Ama tabi bilemiyorum büyük konuşmaktan da korkarım. Çünkü büyük konuşan konuştuğu şeyi yasamadan ölmezmis.belki bi ihtimal bi defaya mahsus affedebilirdim hele de çocuk varsa.ama onun da kendini affettirmek için çabalamasi gerek.
Ama yatakta başka bi kadınla görsem ( şu an düşününce bile boğasim geldi ) ışte o zmn ne tepki gösterirdim off düşünmek bile istemiyorum gerçekten
Konu sahibi başınıza mı geldi meraktan mı sordunuz:26:
Duygusal ya da fiziksel..
İkisi de aldatma sonuç itibariyle.
Erkeklerin birçoğuna fiziksel olanı aldatma olarak kabul ettiremezsin zaten.
Eşinizin sizi sadece seks amaçlı aynı kadınla aldattığını öğrenseniz ayrılır mısınız sindirir misiniz? Duygusal aldatmayla denk görür müsünüz böyle bir durumu?
Din baskılı toplumla zerre alakası yok ...Bir arkadaş erkeğin nefsi zayıf demiş, yok öyle birlşey, din baskılı ataerkil toplumun erkek her boku yesin diye uydurduğu birşey. Kadının da cinselliğe çok ihtiyacı var ama toplum korkumuzdan bastırıyoruz, çünkü aldatan erkek çapkın bizde, aldatan kadın o.... dur.
Büyük konuşmak istemiyorum, duygusal aldatma beni daha fazla yıkardı ama hiç kimse aldatılmayı hak etmez. Sebebi neyse çözüm bulmaya calısırsın, olmuyosa ayrılırsın. Ben olsam asla affetmezdim. Affederseniz tekrar yapma olasılığı çok yüksek.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi