Fiziksel aldatmaya tavrınız ne olur?

kocamızı aldatsak ,sonra da ama hayatım sadece fiziksel desek nasıl bir fiziksel şiddetle karşılaşırdık düşünemiyorum bile :ssz:
ama niyeyse erkeklerin aldatması bile kategorize edilip haklı gösterilmeye çalışılıyorya pes doğrusu .
biz kadınlar herşeyi kendimiz hakkediyoruz valla:ssz:

Ben bu konular neden açılıyor onu anlamıyorum. Başınıza bir şey mi geldi ya da sosyolojik anket mi yapıyorsunuz? Hayır insanlar geyik boyutta cevap verince neden sinirleniyoruz ki, konuyu ne kadar ciddiye almak gerektiğini bile anlayamıyorum. Başınıza mı geldi yoksa sadece meraktan mı soruluyor bilemiyorum. Başınıza geldiyse kırmadan cevap verecekken anket amaçlıysa dobra dobra konuşma ihtiyacı hissedilebilir. Ayrıca anket amaçlıysa ben en azından konu sahibinin de fikrini söylemesini beklerim. Ben şöyle şöyle düşünüyorum peki siz ne düşünüyorsunuz diye.

Son düzenleme:
Erkeklerin ihtiyaci mi var, ee biz ne yapiyoruz, hormonlar borek acmaya mi yariyor bizde bir tek, sacmalamayin allasen...
A'si B'si yok bu isin, duygusal ya da cinsel, sahip olamadiysa kendine, istersem 84 yasinda olayim, istersem hamile...
Buyuk konusmam normalde ama bu baska bir sey ve affi yok bende...

Bana göre fiziksel aldatma diye birşey yoktur Aldatma vardır..ilişkimi direkt bitiririm çünkü aldatma varsa ortada gerçek bir sevgi saygı zaten yoktur..

Aldatmayı fiziksel ve duygusal olarak 2 ye ayıranlar genelde ya aldatanlar kendilerini affettirmek için..ya da aldatılanlar aldatanı affetmek ve kendini kandırmak için..

Ben bu konular neden açılıyor onu anlamıyorum. Başınıza bir şey mi geldi ya da sosyolojik anket mi yapıyorsunuz? Hayır insanlar geyik boyutta cevap verince neden sinirleniyoruz ki, konuyu ne kadar ciddiye almak gerektiğini bile anlayamıyorum. Başınıza mı geldi yoksa sadece meraktan mı soruluyor bilemiyorum. Başınıza geldiyse kırmadan cevap verecekken anket amaçlıysa dobra dobra konuşma ihtiyacı hissedilebilir. Ayrıca anket amaçlıysa ben en azından konu sahibinin de fikrini söylemesini beklerim. Ben şöyle şöyle düşünüyorum peki siz ne düşünüyorsunuz diye.

Benim fikrimi soruyorsan hemen söyleyeyim: Beni aldatan adamın donuna kadar alır öyle bırakırım :)) Aldatmak bu hayatta affetmeyeceğim tek şeydir, şartlar, her ne olursa olsun.

Son düzenleme:
Valla canım şöyle de bir durum var; adam iş üzerindeyken bile inkar ediyor, hele hele bir yazışmayı ya da bir kokuyu bir ruj izini hayli hayli inkar eder.....
Öyle erkekler var ki aldatıp karısını çok seviyor gibi gösteren...
Biz de onlar böyle davranınca kendimizden şüphe ediyoruz, ''acaba'' diyoruz...
''Ben mi yanlış anladım?''
Bunu diyen hiçbir kadın ayrılamıyor bu yüzden....
Onun için şimdi burdan atıp tutmak kolay, ''ayrılırım bırakırım'' vs demek...

fiziksel aldatmayida burda duydum vala ilk defa:)
buda aldatılmı

ş birinin buldugu bi kılıf sanırm..
bunun fizikseli mi var yahu !
Aldatma aldatmadır

Back
X