• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fiziksel görünüş önemli mi ?

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
Size göre fiziksel görünüş önemli midir bi insana aşık olurken ?

Ya da fiziksel görünüşe bağlı olmak gerekir mi ?benneyaptımki:1shok:

kisiden kisiye degisir.. ama benim icin onemli olmadi.. ona gelene kadar asmam gereken tonla mesele vardi benim...

güzellik geçiçi bir şey sonuçta bedenimiz aynı kalmıcak yıllar içersinde ..
ama önemli olan ruh ve kalp güzelliği bakii kalan onlar hayatta :delphin:

etkilenmek önemli..yanii yakışıklı olur buz dolabı gibi olur..çirkin olur ama okdr sevimli sempatiktirkii bi anda kapılırsın...

insanın içi güzelse zaten o kişi sevgilisine dünyanın en güzel/yakışıklı insanı olarak görünür.bence önemli değil.ama bakımlı,temiz,düzenli olmak çok çok önemli.

fiziksel görünüş ilk görüşte aşklar için geçerlidir
ilk görüşte insan kalbine huyuna suyuna aşık olamayacağına göre
elbette kaşına gözüne aşık olur
ben zaten ilk görüşte aşk denen şeye asla inanmam
gerçek aşk ise görünüşe bakmaz
geçici olan şeylerle değilde kalıcı olan şeylerle ilgilenir...

benim için fiziksel görünüşü çok önemli değil.eşimle tanışırken aşık olarak başladı.ilk görüşte.ve hala devam ediyor.onun gülüşüne ,ses tonunu aşık oldum.yani ruhu, konuşması, duygularını ifade edişine aşık oldum.

Hiç bir zaman olmadıda olmucakta. Her şey fizik değildir.
Ahlak ve bana verdiği değerdir ilk etabda baktıgım
:delphin:

bence önemli... ilk fiziğe bakarım. ancak daha sonra,ağzını açtığında,bana son derce ters fikirler söylerse,düşüncelerime ,kafa yapıma ,aykırı bir kişilik sergilerse anında biter.

Ilk etapta tabiki önemli, yeni tanistigmiz veya tanismak istedigmiz birini önce fiziksel olarak begeniriz zaten, ic dünyasi nasildir bilmeyizki!!:delphin:

Fakat sonra sonra konustuklari, düsünceleri, hal ve hareketleri degerlendirmeye baslariz, bir adam istedigi kadar yakisikli olsun ruhsuz, esprisiz, asiri kendini begenmis vs. vs. tavirlar ve konusmalarla her zaman itici gelir...diger yandan göbekli ve kel bir adam belki hayalimizdeki adonis olmasada, konusmalari ile, bize verdigi önem ve deger ile, sergiledigi zariflik ve kibarlik ile kalbimizi fet edebilir...şutarafagitti

Ama mutlaka önce fiziksel bir hoslanma bir begeni olur diye düsünüyorum.:delphin:

Ilk etapta tabiki önemli, yeni tanistigmiz veya tanismak istedigmiz birini önce fiziksel olarak begeniriz zaten, ic dünyasi nasildir bilmeyizki!!:delphin:

Fakat sonra sonra konustuklari, düsünceleri, hal ve hareketleri degerlendirmeye baslariz, bir adam istedigi kadar yakisikli olsun ruhsuz, esprisiz, asiri kendini begenmis vs. vs. tavirlar ve konusmalarla her zaman itici gelir...diger yandan göbekli ve kel bir adam belki hayalimizdeki adonis olmasada, konusmalari ile, bize verdigi önem ve deger ile, sergiledigi zariflik ve kibarlik ile kalbimizi fet edebilir...şutarafagitti

Ama mutlaka önce fiziksel bir hoslanma bir begeni olur diye düsünüyorum.:delphin:

aynen böyle düşünüyorum.

kesinlikle önemli değil diyemem,çünkü
ilk fiziksel görüntü dikkatimizi çekiyor...
sonra tanıdıkça ilk sırayı insanlığı,kalp güzelliği alıyor...
sevgiler...

Son düzenleme:
tabiki önemli...neden önemli olmasın ki...sadece aşkta değil hayatın her alanında önemli...ilk izlenim diye bişey var...ben öyle önemli olan içi gibi lafları kullanmam çünkü içini görmem için önce ilgimi çekmesi lazım, etkilemeli...güzellik ya da yakışıklılık göreceli kavramlardır o ayrı ama benim için fizk önemlidir...

ilk karşılaşmada tabi ki de önemli.
insan önce hoşlanmadığı kimseye bir şans vermez ki.
ilişkinin devamında ise güzellik yakışıklılıktan öte hendine bakması önemlidir.
yani muhteşem tanrıça gibi bir güzelliğe sahip olması önemli değil ama bakımlı olması önemlidir.
çünkü bana göre insanın bakımlı olması kendini sevmesindendir, kendiyle barışık olmasındandır.

aman arkadaslar ya erkek cok yakısıklı olunca elde tutmak güçleşiyor
ya da yakısıklıysa bı eksıgı olabılıyor kişiliği denk gelmeyebılıyor
ayrıca erkegın cok yakısıklısı ıyı degılmıs onu anladım ben denk olmalı yahu
en ıyısını baglamak tutmak cok zor her seın cogu gerekıyor cok para cok guzellık cokzeka cok mutluluk cok para cok para kaydirigubbakcemile
hanı bız nerede ne zaman mutlu olucaz boyle olunca
denk lazım :oklava:

Back
X