• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fiziksel görünüş önemli mi ?

Bence fızıksel gorunus onemlı degıl.Ben esımle 4 sene once tanıstgımda ınanırmısınız 76 kıloydum ve esım 51 kılo ıdı delikafadulden Yanyana geldıgımızde gayet komık gorunuyorduk :delphin: -tatlicadiarzu- Cıkarken 14 kılo verdım ve su an be 62 kıloyum ve esım de 52 kılo ama bunlar onemlı degıl bence.Onemlı olan gorunuse onem vermeden bırbırını sevebılmek ve herseyıyle kabullenmek.:içelim:

Ay canım ya..:lepi:
76 kiloya 51 kilo ha..delikafadulden ..

Ama kilolu olsan da güzeldin demek ki, adam vuruldu sana ha...:jeyyar:Seni gidi seni..:jeyyar:

Eşin de 4 senede 1 kilo mu aldı?delikafadulden Ay neyse konuyu dağıtmayım..

Demek ki neymiş; Dış görünüş yine de önemliymiş (bana göre):lepi:

Ay canım ya..:lepi:
76 kiloya 51 kilo ha..delikafadulden ..

Ama kilolu olsan da güzeldin demek ki, adam vuruldu sana ha...:jeyyar:Seni gidi seni..:jeyyar:

Eşin de 4 senede 1 kilo mu aldı?delikafadulden Ay neyse konuyu dağıtmayım..

Demek ki neymiş; Dış görünüş yine de önemliymiş (bana göre):lepi:

Ay ilahi deniz laelaelaelaelae

önemli de önemsizde..
aşık olurken dış güzelliğe bakılırsa o gerçek aşk değildir bence
yolda görüyoruz fıstık gibi kızların yanında ciguli gibi erkekler var
ya da yakışıklıların yanında akrep nalan gbi kızlar..
bu örnekler çoğaltılabilir tabi..
demek ki bunlar dış görünüşü önemsememiş
bazı yakısıklılarda var ilk görüşte hayran olursun
yanına gidersin 5 dakka muhabbet edemezsin
tın tın boş teneke...yani hem yakışıklı hem de karakterli olsun
bulunursa tabi...:jeyyar:

benim için fiziksel görünüşü çok önemli değil.eşimle tanışırken aşık olarak başladı.ilk görüşte.ve hala devam ediyor.onun gülüşüne ,ses tonunu aşık oldum.yani ruhu, konuşması, duygularını ifade edişine aşık oldum.

3,5 yıl önce ense tıraşını seyrederken başladı her şey :roflol:
yolda ben arka koltukta, o direksiyonda...
ses tonuydu huzur veren,
konulara göre tatlı konuşmalarıydı,
en sevdiğim şarkı çaldığında tesadüfen radyoda "bu ne?" dememesiydi belki de...
yüzünü hatırlamadan
kabul etmiştim onunla tekrar görüşmeyi,
yüzünü, boyunu, posunu hatırlamadan...

sesi, konuşması, esprili tavrıydı o anda
beni etkileyen ve de etkileyecek olanlar :asigim:

e tabii sonra tam olarak görünce de çok mutlu oldum,
ama mutlu olmamın sebebi zaten ondan etkilendiğim için bana çok çekici gelmesi miydi, yoksa benim kafamdaki tip (hiç öyle bir tipim olmadı ya neyse!) tam da onun gibi miydi, hala muamma :uhm:

yani illa manken gibi olmak zorunda değiliz de kendimize bakıp insan içine çıkmak önemli bence.çok güzel ya da çok yakışıklı olmayan insanlar bile kendilerine biraz bakınca harika görünebiliyolar.ilk izlenim çok önemli çünki

Dış görünüş ilk etapta önemlidir. Yeni biriyle tanıştığınız zaman ruhunu düşüncelerini huylarını göremediğinize göre görünüşüne bakarsınız. Ancak zaman geçtikçe birbirinizi tanıdıkça arada gerçek sevgi varsa görüntünün bir önemi kalmaz. Hoşunuza giden hareketleri davranışları onu daha da güzelleştirir gözünüzde. Yinede biz bayanların hayatımızın her döneminde bakımlı olmamız görünüşümüze çok dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum.

etken madde diil ilişkide tabi ama önemsiz olduğunuda kimse söyleyemez sanırım. hani herkesin hayalinde bi tip vardır boyu şöle kaşı böle olsun gibi.benim boy takıntım vardı mesela benden en az 7-8 cm uzun olcak diye..ama aşkı buldum..benimle aynı boyda..fiziği falanda hani öyle aham şaham diğil belki ama kalbini seviyorum..

fizik/tip sadece o bedenin içindeki kalbi keşfedene kadar ön planda..

istediği kadar yakışıklı olsun kafamız kalbimiz uymuyosa yol alsın

Aslında dış görünüş değil de bi erkekde karizma önemli. Yani ortama uygun hareketleri tavırları konuşması bakışları... en çirkin erkek bile etrafını hayran bırakabilir kendine... yeterki içinde o cevher olsun.

beni de en çok etkileyen budur :smiley-cool:.. örneğin okan bayülgen hiç de yakışıklı sayılmaz ama karizmatikliğini herkes bilir:kahve:

bır gercek varkı bır ınsanı ılk gordugumuz zaman o anda onun ıcını bılemeyız ıyı mı kotu mu dıye ılk dıs gorunusu bızı etkıler o yuzden hemce onemlıdır tabıkı ıcının guzellı de onemlıdır sadece dıs gorunum para etmez

bence önemli
aşk kimyevi birşeydir,
mantık baskın değildir...aşık olduktan sonra maneviyat başlar...

önemli benim için..
yanıma yakışsın accık yani..
şüle baktım mı içim açılsın :1closedeyes:

çok önemli çook sonuçta ilk önce o insanın tipini görüp beğenirsiniz sonra karaketerini :CüvCüv:

öncelikle tabiki ruh güzelliği önemli ama ruhlar alemindede yaşamadığımıza göre fiziksel görünüşte önemli oluyor tabiki delikafadulden

fızıksel görunuş önemlı...ama kılo boy pos olarak degıl. temız, bakımlı olmak benım ıçın en önemlısı.en traşı bır karış gelmiş, tırnakları uzamış, ter kokulu, pis dişli kralı gelse dönup bakmam. yani sawyer gelse bakmam o kadar yani :tomato:

kısmet kısmet :))

dünya güzeli bir adam evinizde bir mide bulandırıcı bir hareket yapar ya da kaba bir söz söyler hoppp karizma, yakışıklılık veya güzellik söner gider.... temiz olsun, ahlaklı olsun, için ısınsın, saygılı -seviyeli olsun tamamdır diye düşünüyorum :))

İnsanı ilk etkiliyen fiziksel görünüştür..
Huyunu , suyunu bilmeden ilk dikkatinizi çeken..
Sonra yerini karakteri alır..
Ama ilk başta evet önemlidir..
Yoksa adamın alnında yazmıyor iyi biri , olduğuki anlayabilsin insan..

Back
X