Amin hepimiz sağlıklı Salih evlatlarimiz olsun tekrarlama riskini bilmiyorum çünkü tam olarak hangi genin etki ettiğini bilmiyoruz sizde çok geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun hiç kolay değil yaşadıklarımız bebeğin şuan durumu nasıl yani doktorlar aldirmani mi tavsiye ediyorAllah sabır versin canım. Zor olduğunu biliyorum çünkü bize de umut verici şeyler söylemiyorlar resmen kalbinin durmasını bekliyorlar. En azından teşhis belli aslında bizim de teşhisimiz var (chaos) ama nedeni belirlenemedi daha genetik sendromlar da eşlik edebiliyormuş. Bu iskelet sistemini etkileyen genlere bakılıp bulunamıyor mı acaba. İnşallah tekrar etme olasılığı düşüktür de Allahın izniyle yeniden sağlıklı bi gebeliğin olur
Evet doktorlar alalım yaşamla bağdaşmıyor diyorlardı biz beklemeyi seçtik ki dün muayenede öğrendik kalbi durmuş. Yarın yatış yapıcam. İnşallah kolayca atlatırım bu süreci o kadar zor kiAmin hepimiz sağlıklı Salih evlatlarimiz olsun tekrarlama riskini bilmiyorum çünkü tam olarak hangi genin etki ettiğini bilmiyoruz sizde çok geçmiş olsun rabbim yar ve yardımcınız olsun hiç kolay değil yaşadıklarımız bebeğin şuan durumu nasıl yani doktorlar aldirmani mi tavsiye ediyor
Çok geçmiş olsun başın sağolsun normal doğum mu yapacaksın yoksa sezeryan miEvet doktorlar alalım yaşamla bağdaşmıyor diyorlardı biz beklemeyi seçtik ki dün muayenede öğrendik kalbi durmuş. Yarın yatış yapıcam. İnşallah kolayca atlatırım bu süreci o kadar zor ki
Normal doğum suni sancıyla. Allah razı olsunÇok geçmiş olsun başın sağolsun normal doğum mu yapacaksın yoksa sezeryan mi
Çok üzüldüm sürekli aklımdasınız acaba iyi mi diye bakacaktım ki kötü haberi okudumNormal doğum suni sancıyla. Allah razı olsun
Doğum sürecin umarım kolay bir şekilde gerçekleşmiştir başın sağ olsun nasılsın iyimisinNormal doğum suni sancıyla. Allah razı olsun
Çok üzüldüm sürekli aklımdasınız acaba iyi mi diye bakacaktım ki kötü haberi okudum
Doğum gerçekleşti mi Başınız sağolsun ne diyeceğimi bilemedim …
Doğum sürecin umarım kolay bir şekilde gerçekleşmiştir başın sağ olsun nasılsın iyimisin
Ayyy nasıl zorlanmışsın kim bilir neler hissettin neler yaşadın sana kocaman sarılıyorum bizler çok güçlü annelerizSağ olun kızlar dün akşam 9.30da doğum yaptım. Çok kan kaybım oldu takviye yaptılar hastanedeyim hala. Plasentam çok zor çıktı doğumdan daha zordu resmen. Parça düşürmemi bekliyorlar biraz daha. Ama şimdi iyiyim çok şükür. Allahım hiçbirimize yaşatmasın bi daha inşallah bebeği defnetti eşim.
Çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun inanki ne söylenir bilmiyorum artık çok zor süreçlerden geçtik hepimiz Rabbim hepimize dayanma gücü versin kendini strese sokma saglfi adıyla şifa eylesin rabbim sana bu duayı hep ediyorum sizde edin kizlar Beni bela ve musibetlerinle değil de ihsan ve nimetlerine utandir güzel bir dönüşle sana yönelmeyi kolaylaştır Allahım aminSağ olun kızlar dün akşam 9.30da doğum yaptım. Çok kan kaybım oldu takviye yaptılar hastanedeyim hala. Plasentam çok zor çıktı doğumdan daha zordu resmen. Parça düşürmemi bekliyorlar biraz daha. Ama şimdi iyiyim çok şükür. Allahım hiçbirimize yaşatmasın bi daha inşallah bebeği defnetti eşim.
Sağ ol canım Allaha şükür yine iyiydi 8 saat sürdü. Allah yardım etti. Ederim inşallah siz de bana edin güzel haberler verelim birbirimize hayırlısıylaAyyy nasıl zorlanmışsın kim bilir neler hissettin neler yaşadın sana kocaman sarılıyorum bizler çok güçlü anneleriz
Rabbim yükünü hafifletsin bolca dua et şuan melekler senin yanındalütfen bize de dua et. Bizde sana edelim sürekli şahsen ben seni çok düşündüm hep aklımdaydın.
Bebeğiniz de diğer dünyada şefaatçiniz olsun inşAllah gerçekten çok zor bir duygu seni çok iyi anlıyorum. İnşAllah en kısa vakitte toparlanırsın
Amin canım hızlıca toparlanalım inşallah bundan sonra imtihanımızı kolaylaştırsın AllahımÇok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun inanki ne söylenir bilmiyorum artık çok zor süreçlerden geçtik hepimiz Rabbim hepimize dayanma gücü versin kendini strese sokma saglfi adıyla şifa eylesin rabbim sana bu duayı hep ediyorum sizde edin kizlar Beni bela ve musibetlerinle değil de ihsan ve nimetlerine utandir güzel bir dönüşle sana yönelmeyi kolaylaştır Allahım amin
Başınız sağolsun onlar bizim meleklerimiz oldu artık… bende sezeryandan 10 gün sonra şiddetli kanama yaşadım 10 ünite kan verildi ölümden döndğm maalesef hala bebeğimin mezarına gidemedim. Allah hepimizin yardımcısı olsunSağ ol canım Allaha şükür yine iyiydi 8 saat sürdü. Allah yardım etti. Ederim inşallah siz de bana edin güzel haberler verelim birbirimize hayırlısıyla
Çok zor şükür atlattık bundan sonra kendimize iyi bakmamız lazım. rabbim sabır versinBaşınız sağolsun onlar bizim meleklerimiz oldu artık… bende sezeryandan 10 gün sonra şiddetli kanama yaşadım 10 ünite kan verildi ölümden döndğm maalesef hala bebeğimin mezarına gidemedim. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin, bol bol birbirimize ve bebeklerimize dua edelimÇok zor şükür atlattık bundan sonra kendimize iyi bakmamız lazım. rabbim sabır versin
Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim sabırlar versin İnşallah en kısa sürede toparlarsın Allah gönlüne ferahlık versin her sıkıntı sonrası bir güzellik var bundan sonra alacağın her haberin mutluluk getirsin yüzün hep gülsün inşallah sağlığına beslenmene dikkat et lütfenÇok zor şükür atlattık bundan sonra kendimize iyi bakmamız lazım. rabbim sabır versin
Sağ ol canım Allah razı olsun dualarınız bana iyi geliyor var olunCanım çok çok geçmiş olsun Rabbim sabırlar versin İnşallah en kısa sürede toparlarsın Allah gönlüne ferahlık versin her sıkıntı sonrası bir güzellik var bundan sonra alacağın her haberin mutluluk getirsin yüzün hep gülsün inşallah sağlığına beslenmene dikkat et lütfen
Allah razı olsun inşallah iyileşip toparladığın en güzel en hayırlı zamanda sağlıkla senin mutlu haberlerini alıcaz hep birlikteSağ ol canım Allah razı olsun dualarınız bana iyi geliyor var olunRabbim herkesin yüzünü güldürsün sizlere sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?