Doğuma Hazırlık flaş flaş flaş göbek deliğinden cinsiyet tahmini

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaşlar bebğinin cinsiyetini bilenler duyduğuma göre göek deliği aşağı doğru olanların kızı yukarı doğru olanların oğlu oluyormuş lütfen cinsiyetini bilenler fikir versin

benim ki gayet normal canım aynı duruyor ortada ve yuvarlak:))

kız zaten ortada yani göbek aşağı doğrumu drken
hanişağımı bakıyor yani bir tarafı ya aşğı doğru olur ya yukarı doğru

Son düzenleme:
walla benim normal normal duruyor göbek deliğim...
açıkçası ben inanmıyorum böyle seylere...

benimde gobus deligim asagi dogru bakiyorrrr ve kizim olcakk
hizasi degil kizlarr deligin cevresii asagiysa kiz yukariysa erkek demis arkadass

benimde gobus deligim asagi dogru bakiyorrrr ve kizim olcakk
hizasi degil kizlarr deligin cevresii asagiysa kiz yukariysa erkek demis arkadass

o nasıl oluyor ben anlamadım, benimki de hala bellli değil, göstermedi bir türlü, kestirmeye çalışıorum ama göbek deliğime bakıorom bakıorum bulamadım anlamadım bişey

Valla bende bakıyom bakıyom aşağımı-yukarımı anlamıyom... Ama benim kızım olacak hayırlısıyla.. Bence böyle şeylere inanmamak gerek...

benim ki sadece yuvarlak valla ne yalan sölim aşağı falan bakmıyo yani

benim aşağı doğru bakıyo ve kızım olacak. önceki oğluma hamileyken tam ortada duruyordu göbeğim:)

zavallı anacıgımada demişler bu göbek deligi masalını ama dogurmuş kız olmuş dogurmuş kız olmuş dogurmuş kız olmuş :))))))))))))))))))))))))) delik melik hikaye... inanmayın böle şeylere....

ayy cok guldum sivaslii
oglani bulamamismi kadinn eskiler istee
olsun allah kizlarina omur versinn

valla bi tanecik oğlanı bulmuş sonunda.rabbim hepsine uzun ömür versin.canım anamada tabi.eli ayagı saglam olsunda kızı oğlanı farketmez hepsi evlat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…