Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

mavicem ve ailesi korku filmi izlmeye bayılıyorlarmış delikafadulden
eee madem korkacaksınız neden izlersiniz anlamam:roflol: bbbööööhhhhhhkötükedihüsodeyimde korkutayım sizi :sm_cool:

barçman ablamın köpeği hakkında çıkan yalan dedikoduların manşet olduğunu görünce sinirlenip gazeteleri parçalamış sositosositosırnaşık şey

mavicem ve ailesi korku filmi izlmeye bayılıyorlarmış delikafadulden
eee madem korkacaksınız neden izlersiniz anlamam:roflol: bbbööööhhhhhhkötükedihüsodeyimde korkutayım sizi :sm_cool:

yok anacım ne korku filmi benim ödüm pörtler sonram odadan odaya geçemem kaça kaça giderim bir yere hatta wc ihtiyacım olar gidemmem sonrası malummmm yani işin özeti bennnn almıyayım ama kociş bayılır

şu saat itibariyle uykusu kaçıp flaş flaş sayfasında fink atarken yakaladığım kaydirigubbakcemile mavice çok acıkmış cokacimcoook olsa gerek sülale boyu sosisli sandviç yaptırmış kendinekafamçokkarıştı:roflol:

roşum kendine yeni aldığı ayaklabılarına hala alışamamış olsa gerek laelaelaelaelaebaksanıza ancak bu satte uğrayabildigamyoncuiremsu flaş sayfasına tek tek sobeliyorum kızlar sizi kaydirigubbakcemile

fırs lady ablacığımın kedisi çilek mekik çekmede rakip tanımıyormuş

he ya çeker valla. delikafaduldenlülülülülülü

betüş ablam çileği kuruması için çamaşırlığa asmış güneş geçmese başına bari

aynen öyle yapıyor. çamaşır teli görünce ıslandığını sanıp kurumaya çabalıyor garibim. benim asmama gerek yok. sıcağı seviyor yaramaz. ama ben ona şapka takayım. :sm_cool: naniknanik

bu nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…