sanada iyi haftalar ablamŞeniz bendende bugün enerji taşıyor sanada azucuk vereyimmidelikafaduldenşakkıdı
tünaydınnnnn canımmmm.. ende toparlandım yavas yavas daha ıyıyım zihnen.. ögeden sonra pazara cıkıcam gezıcem valla.. para harcıcam :)) sositososito
hissettıgımı ve gördüğümü söyledim canısı..
flash ekıbı cook sanslı.. hepınız ıyı kı varsınızz...
BENDE KISMET OLURSA AKŞAMA
PARA HARCAYACAĞIM :roflol::roflol::roflol::roflol:
BENDE KISMET OLURSA AKŞAMA
PARA HARCAYACAĞIM :roflol::roflol::roflol::roflol:
VER ABLAM YA PEK UYUŞUĞUM
BAHÇE BİTTİMİ ABLAM CANIN ÇIKMIŞTIRŞenizŞenizŞenizŞeniz
büyük çoğunluğu bitti ablam yeni ağaçlar ve çiçekler diktik :lepi:
daha çok işimiz var gerçi, biraz yorulduk ama spor oluyor diye şikayet etmiyorum
yaz geliyor kilo vermek lazım değilmi ama
kolay gelsin canım yazın ne güzel olur şimdi oralar
ağaçların altında çayını içeceksin ohhh mis gibi
kolay gelsin canım yazın ne güzel olur şimdi oralar
ağaçların altında çayını içeceksin ohhh mis gibi
büyük çoğunluğu bitti ablam yeni ağaçlar ve çiçekler diktik :lepi:
daha çok işimiz var gerçi, biraz yorulduk ama spor oluyor diye şikayet etmiyorum
yaz geliyor kilo vermek lazım değilmi ama
Bende kısmetse birazdan para yatıracağım borç yiğitin kamçısıdır derlermiş :roflol: naniknanik
evet yazın ömrümüz bahçede geçiyor beklerim hepinizi bu arada forumda çok vakit harcadım bugün işlerimi ancak bitiririm görüşürüz canlarım şimdilik hoşçakalın
ayy annecıgımle babacıgımın evı öle bahcelı agaclı.. :a015:bu ay 15 ınden sonra kısmetse gıdecegım ınsallah...
inşallah canım :Saruboceq: elbet birgün bir yerde karşılaşacağız :lepi:
bizlerde tıkanıp kalıyoz evlere şanslısın ne güzel bahçe olunca rahat inşallah geliriz bir gün oralara
barçmancım bahçeyle uğraşırken görüntüledim.
komşularıda yardıma gelmiş.
bahçeyle uğraşırken insan
acayip kilo veriyor.
ben ikizlerden sonra
kalan kilolarımı öyle verdim.
evet kıs neysede yazın fazlalıklar saklanmıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
a benim canım ablası kıyamaz kısmetsiz kedim falsız mı kalmış amanda aman ablası kıyamaz ona atar şimdi ona bol kısmetli fallar
neyse halcazın çıksın falcazın
oy oy oy kız senin sadece adın kısmetsiz sendeki kısmet maşallah maşllah bak fincan tabağa yapışmış dileğin oluyor ne tutmuştun tutmadıysan hemen tut
neden herşeyi kendine dert ediyosun..sen bu dünyanın dert babasımısın..ya bıraak hayatını yaşa birasda başkaları düşünsüün...yakın zamanda haaytında duygusal yönden gelişmeler olcaak..ama biraas cool takıll ..
seni üzmelerine izin verme sonra bunu yapan çook pişman olcaak..sakın affetmee ....bu arada yeni bi işmi var neee
umutlar tükenir yeniisi başlaaar..her biten şey sonunda yeni bişeler başlar..ve emin ol sonradan olan şey en güseel şeey..çok mutlu olcaan
bak ne dicem kimseleri dinleme kimsenin lafına bakma bir karar verecen biri bu kararı dörrrt gözle bekliyor çook seviliyorsun
dünya etrafında dönsün istiosun ama olmaaz malesef..dönse benim etrafımda dönerdi zaten
kız sen bir yerlere gitmek istiyorsun anacım biraz daha sabret tatide gidersin yazın oralar daha güzel oluyor
ay tıkandım ha
bak bak gördünmü burda kini şurda işte ya bak kocaman bir mal bu siz büyük birşey alacaksınız zamanı var onunda ama çok mutlu olacan
uzakta kimin var ondan bir haber alacan seni düşünüyor bu yine senin dileğinle ilgili çok istediğin bişey var o şey çok hayırlı bir şekilde kesin olacak sevinçten ağlıyosun bizlede paylaş
sen çok iyi niyetlisin tekrar söylüyorum bak kimsyi dinleme kendi kararını kendin ver çok mutlu olacan canım
Selam flash ekibi sizlerin görmediğiniz zamanlarda edileriniz neler yapıyormuş bakın:)))))
Herkes edisini biliyor :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?