Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

kızlar bugün benim doğumgünümdü size pasta getirdim..

ciddimi canım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllaraŞeniz

İyi yer buldum kendime kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

var var 2 ağaçlık yer kaldı bahçedekaydirigubbakcemile3

hihhihi ben sana kıyarmıyım hiç başımın üstünde taşırım seniiii

dur aman. daha istemeye gelmediler. bakalım bizim kız evet diyecek mi. hem bizim kız ucuza gitmem diyor. delikafadulden :roflol: :sm_cool:

tamam tamam yüzgörümlüğü takarız zaten senin kız benim yakışıklıyı görünce düşüp bayılmazsa iyidir:lepi:

çok seksü olduğum için maussuz dolaşmıyorum. yakışıyorda değil mi. :sm_cool: :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

hemde nasıl

nazlıcan çileği görmeğe gelirken bu kıyafeti giymeye karar verdi çok karizmatik olurmuş böyle

tamam tamam yüzgörümlüğü takarız zaten senin kız benim yakışıklıyı görünce düşüp bayılmazsa iyidir:lepi:

önceden görelim hele. kaydirigubbakcemile3 delikafadulden :roflol:

evhanımı kahvaltı yumurtasını edisinin başına hazırlıyormuşkaydirigubbakcemile3

kızlar sadece bir merhaba demekiçin gelmiştim ben kaçıyorum hepinize iyi geceler :a015:yarın görüşmek üzere hoşçakalın şekerlerŞeniz

günaydın flaş ekibi
güzel bir gün sizlerin olsun
hepinizin cuması mübarek olsunŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

ne kadar kafiyeli bir hatunum yawwwww:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Barçmanımın bugün temizlik günü hihoyyyt edisi elini sıcak sudan soğuk suya sokmasın diye ona bunu almış hihoyyythadi bakalım kolay gelsin

seninde şekerim Şeniz kafiyeni yiyeyim seninyerimseniben

Barçmanımın bugün temizlik günü hihoyyyt edisi elini sıcak sudan soğuk suya sokmasın diye ona bunu almış hihoyyythadi bakalım kolay gelsin

a.s çok ihtiyacım var bu ara böyle bir terliğedelikafadulden düşünceli edim benim:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…